VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (18:43)Kohán Mátyás: A kútmérgezési tilalomról

Kaliforniában véletlenül pont láttam, hogyan csinál az ember gyerekéből posztmodern dzsihádistát az évtizedes „LMBTQ-felvilágosítás”. (...) A helyszín az Egyesült Államok leggazdagabb települése a Szilícium-völgy peremén, amely fenséges tölgyesek és jegenyések alá vésetett. Van ebben a gyönyörű városkában egy kiváló bencés középiskola, ahol e sorok írója 2017 decemberében épp tizenegyedik gimnáziumi évét taposta egyéves ösztöndíjon, és fülig szerelmes volt egy néger lányba. Ezer és millió instás üzenetváltásunk egyike során el találtam kottyintani, hogy keresztény vagyok, tehát melegházasság-ellenes. Persze tudtam, hogy a környéken nem ez a többségi vélemény, de gondoltam, a szabadság földjén úgyis lehet bármiről kétféleképpen gondolkodni. Tévedtem. Mikor legközelebb dolgom volt a lánykollégiumban, hatfős fogadóbizottság várt, akik egymás szavába vágva, üvöltve szedtek le a tíz körmömről, hogy ilyet mégis hogy lehet gondolni. Ismétlem, egy bencés gimnáziumban. Ismétlem, egy privát üzenet miatt, amit nem a meleglobbinak, hanem az akkori barátnőmnek küldtem.


Köntös László: A keresztyén egységről

Ugyanakkor, éppen a mai történelmi fejlemények következtében, immár nem a régi felekezeti törésvonalak, hanem új világnézeti kihívások teszik próbára a keresztyénség egységét. Ez pedig az a sajnálatos fejlemény, amelyet napjainkban gyakran „kultúrharc” néven szokás emlegetni, s amelynek a lényege a progresszív és a konzervatív világképek összecsapása. Ez nem hagyja érintetlenül a kereszténységet sem, sőt, számos jel mintha arra mutatna, hogy a nyugati keresztyénségen belül ez a történelmi kihívás nagyban meg fogja határozni a keresztyén önértelmezést is.


„Válasszátok az emberi szabadságot és ne adjátok el magatokat három miccsért!” – Mihai Lasca, Bihar megyei független képviselő szembeszáll az agymosó vakcina-propagandával(+videó)

A képviselő román nyelvű videójában, a román miniszterelnöknek megfelelve, a politikusok által is lenyomatott bárgyú oltás-reklámozásra reagálva, felsorolta, hogy neki ez a kísérleti vakcina, ami nem is számít védőoltásnak, nem jelent mást, mint egy nagy manipulálást, amivel az embereket rákényszerítik, zsarolják arra, hogy beadassanak maguknak egy géntechnológiás kísérleti szert


A covid-terrorizmus, a kötelező kísérleti oltás ellen és az emberhez méltó, normális élet mellett tüntettek Budapesten

Körülbelül 800 fő jelent meg a rekkenő hőségben, vasárnap délben, a magyar fővárosban, a budapesti Kossuth téren, hogy demonstrálásával hangot adjon annak, hogy a dübörgő covid-fasizmus ellenére nagyon sok józanul gondolkodó polgár látja a hatalmas, szanitár-diktatúrába torkolló covid fasizmust (...)


Már házalnak is a géntechnológiás szerrel a covidnácik: Csendőri és rendőri kísérettel viszik házhoz a kísérleti vakcinát Székelyföldön

Országos szinten több oltópontot is bezártak, ugyanis csökkent az oltakozási kedv a lakosság körében. A visszaesés Gyergyószentmiklóson is tapasztalható, ezért hamarosan mobil csoportokkal a falvakon, házról házra járva is megkezdik a lakosság koronavírus elleni immunizálását. (…) A mobil oltócsoportokat biztonságuk érdekében a csendőrség és rendőrség fogja kísérni. ” – számol be a székelyhon.ro.


A fekete énekesnőt zavarják a fehér sávok és csillagok az amerikai zászlóban

A fekete bőrű Macy Gray, a híres amerikai énekesnő egy új amerikai zászlót szeretne, mert zavarja, hogy a lobogó egyes jelképei fehérek – írja az Erdély.ma amerikai tudósítója.


Szijjártó a szivárványstadionról: a németek jól tudják, milyen történelmi tapasztalatot idéz, ha a politikát keverik a sporttal

Napirenden van az UEFA-nál, hogy milyen kivilágítást kapjon a müncheni stadion a szerdai magyarok elleni EB-meccsen, miután több tízezer aláíró és a városvezetés is kérvényezte az európai szövetséget, hogy szivárványszínű fényfestéssel fogadhassák a magyar válogatottat. A témáról megkérdezték Brüsszelben Szijjártó Pétert is.


Az mRNS technológia feltalálója: A vakcina hatására a lipid nanorészecskék "nagy koncentrációban" halmozódnak fel a petefészekben, csontvelőben, a tüskefehérje pedig autoimmun tüneteket okozhat

Dr. Robert Malone, az mRNS-vakcinatechnológia megalkotója elmondta a"Dark Horse Podcast" című műsorban , hogy a COVID vakcina lipid nanorészecskéi – amelyekbe ágyazva kijátsszák az immunrendszert, majd a szervezetet a tüskefehérje előállítására utasítják – elhagyják az injekció beadásának helyét, és felhalmozódnak a szervekben és szövetekben – súlyos mellékhatásokat okozva. Június 10-én Dr. Robert Malone, az mRNS vakcinatechnológia megalkotója a "Dark Horse Podcast" 3 órás beszélgetésen csatlakozott Dr. Bret Weinstein evolúcióbiológushoz, hogy megvitassa a Pfizer és a Moderna vakcinákkal kapcsolatos számos biztonsági aggályt.
65 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek