top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:49) 2021.10.23.

"Az igazság az, hogy NINCS COVID-járvány, és én vagyok ennek az élő bizonyítéka."


A bírságok visszafizetésére azért kerül sor, mert az alkotmánybíróság júliusban alkotmányellenesnek minősítette a szigorú vesztegzárat, amely a koronavírus-járvány miatt bevezetett első szükségállapot rendelkezései között szerepelt.


A Pfizer oltóanyag-gyár elbocsátotta azt a munkatársat, aki a cég vezetőinek e-maileiből nyilvánosságra hozta azt, amiben felső vezetők megvitatták, hogyan lehetne a legjobban elrejteni a tényt, hogy abortuszból származó magzatok sejtjeit használták a COVID-19 vakcina fejlesztése során.


Az amerikai tengerészgyalogság és a haditengerészet tisztviselői egy olyan fejlett tűzvezető rendszert fognak tesztelni, amely segíti, hogy a használói a legjobban eltalálják a célpontjaikat, a szárazföldön és a tengeren lévő ellenséges drónok elleni védekezés közben – jelentette be a rendszert kifejlesztő izraeli cég.


A szigorú lezárásokat annak ellenére vezették be, hogy nem volt sok beteg, főleg nem halálos áldozat. Viszont a lezárásokat azzal indokolták, hogy ennek akartak elébe menni. És ezért 262 napot áldoztak fel az emberek az életükből. És ráadásul beoltatták magukat. Ennek tényleg lehet örülni?


A GAVI nemzetközi oltási szövetség és képviselői, mint például az oltásfanatikus Bill Gates, Svájcban mentességet élveznek a büntetőeljárás és a letartóztatás alól. A tagokat diplomatákként kezelik, ingatlanjaik olyanok, mint a nagykövetségeké, és a szövetség mentesül az adók alól. Az ok: 2009 óta van egy szerződés a Szövetségi Tanáccsal, amely ezt szabályozza. Miért védik a büntetőeljárás alól azt a szervezetet, amely Bill Gates nevében "oltja be a világot"?


Itt a friss tudósítás az izraeli közszolgálati tévében arról, hogy az izraeli egészségügyi minisztérium vezetője közölte, hogy kiderült, VAN ÖSSZEFÜGGÉS a 12 és 30 év közötti szívizom-gyulladás, szívburok-gyulladás, infarktusok és az OLTÁS között ! A súlyos esetek többsége az oltottak közül került ki! Ezért erősen megkérdőjelezendő a gyerekoltás elrendelése. Csak önkéntes formában, a szülők kimondott kérésére, felelősségére lehet engedélyezni !


Egy bátor, a covid elleni kísérleti vakcinával megnyomorított nagypapa üzen a kórházból.


154 megtekintés

Opmerkingen


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page