top of page

Mindennapi szemezgetésünk – jó hírekkel (18:55) 2022.01.31.
Van egy francia kifejezés arra vonatkozóan, amikor az embernek csak a kézfejétől a könyökéig barna a karja, a teste többi része fehér. Úgy mondják, bronzage du camioneur, ami annyit tesz, kamionos barnaság. Vicces mondás, persze, de valljuk be, van benne egy óriási adag lekezelés és lenézés is. Hát igen – van, akinek a riviéra, és van, akinek a kar ablakból kilógatása jut. Nem tudom, Kanada részben francia ajkú miniszterelnöke használja-e a bronzage du camioneur kifejezést, de az biztos, hogy neki sosem volt probléma egy kellemes, drága nyaralás, viszont a kamionsofőröktől és a velük szimpatizáló tömegetkől inába szállt a bátorsága a minap, és elillant Ottawából a családjával együtt. Nekem levitézlett ukrán elnökök jutnak eszembe az ilyesmiről, nem egy, a progresszió és liberalizmus zászlóshajójának számító ország vezetője.


„Magyarországnak nincs szüksége NATO-erősítésre az ukrajnai patthelyzet közepette” – ez a főcím virít az RT orosz állami híroldal borítóján. Az RT Benkő Tibor magyar honvédelmi miniszter csütörtöki szavaira utal cikkében, amikor Benkő azt mondta, hogy Magyarország elsődleges katonai célkitűzései között szerepelt az, hogy „olyan nemzeti haderőt hozzunk létre, olyan nemzeti képességeket alakítsunk ki, hogy ne kelljen ilyen helyzetekben más, külföldi erőkre, csapatokra hagyatkozni”. „És mi ezen az úton haladunk, úgyhogy most, a jelenlegi helyzetben, ahol most tartunk, azt kell mondanom, hogy több más országgal szemben mi nem tartjuk helyénvalónak és nem is igényeljük azt, hogy ide NATO-megerősítőerők kerüljenek telepítésre, mi ezt a feladatot el tudjuk látni” – tette hozzá Benkő. Az RT cikkében kiemelte, hogy Magyarország ellenzi azt is a kárpátaljai magyarok helyzete miatt, hogy Ukrajna a NATO tagja legyen.


A belváros megközelíthetetlenné vált, sok pláza pedig bezárt, mivel ezrek indultak el maszk nélkül vásárolni. A városban a hírek szerint óriási hangzavar van, folyamatosan dudálnak az autósok, illetve a kamionosokkal szimpatizálók tűzijátékokat lőnek az ég felé.


A sokszorosan oltott kormányfő a kanadaiaknak írt üzenetében arra buzdította a polgárokat, hogy „oltassák be magukat”, hogy megvédjenek másokat a fertőzéstől.


Egy tartományi kormány rendelettel illegálissá tették Új-Skóciában, hogy a helyiek az autópálya mellett gyülekezzenek a kötelező ellen tiltakozó, úgynevezett konvojban részt vevő kamionosok támogatására. A rendeletet megszegőket tízezer dolláros bírsággal fenyegették meg. A híres kanadai pszichológus és bestseller-író, Jordan Peterson is felháborodott az intézkedésen, a következőt írva a Twitter-oldalán: „Ezzel valóban átléptek egy határt” – mondta.


Európában is elindul a Szabadság Konvoj. Az európai kamion – sofőrök február 14-re tervezik, hogy Brüsszelbe érnek az Európai Parlament épülete elé tiltakozásul a 2 éve tartó életellenes, népirtó covid-fasizmus ellen. Mint kihangsúlyozták tiltakozó akciójuk nem politikai indíttatású, hanem a korlátozott emberi szabadságjogokért és az emberi jogok sorozatos megsértéséért állnak ki.


Véget kell vetni a korlátozó intézkedéseknek ! A kórházakban túlnyomó többségben súlyos alapbetegséggel bekerülő betegek fekszenek, akiknek a kórházban mellékesen pozitív lett a tesztjük. Ha kimegyünk az utcára a polgárok fele pozitív tesztet ad, és látjuk teljesen egészségesek ! Véget kell vetni a tesztelésnek is!


Elsa Mittmannsgruber, az osztrák AUF1 TV alternatív hírportál munkatársa interjút készített Ernst Wolff pénzügyi szakértővel a mostani válság kiváltó okairól, a háttérben irányító erőkről és a lehetséges megoldásokról. Az eredeti videó ezen a linken érhető el: www.kla.tv/21462
A súlyos esetek száma jelenleg 1099, 241 ember lélegeztetőgépen és 20 ECMO gépen. 332 ember állapota válságos. Vasárnap összesen 74 312 új koronavírusos esetet regisztráltak, ami jelentős növekedés az előző napi 49 371-hez képest. A vasárnap elvégzett mintegy 250 000 tesztből a PCR és az antigén tesztek 29,73%-a mutatott pozitív eredményt. A jelenleg súlyos állapotban kórházba ápoltak közül 520-an vannak beoltva (három oltás), 117-en részlegesen (két oltás), 427-en nem oltottak (nem oltottak és az oltásokat éppen felvevők), a többiek állapota nem ismert. A legtöbb súlyos eset a 60 év feletti korosztályt érinti. Izraelben jelenleg 421 490 aktív megbetegedés van. Jelenleg körülbelül 108 000 ember izolálja magát, közülük nagyjából 7 500 egészségügyi dolgozó. Az oltási igazolványok inkább a fertőzés és a súlyos megbetegedések terjedésében és nem a megakadályozásában játszanak szerepet.

A színészből lett politikus, Laurence Fox a múlt héten közzétett egy fotót, amelyen egy pólót visel, amelyen ez állt: „Nincs szükség oltásra, van immunrendszerem.” A Twitteren különösen hangos színész nemrég elkapta a vírust és azt mondta, hogy ivermektinnel kezeli magát. „Nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozhatok a természetes immunitás klubjához. Megyek aludni."


Boris Johnson miniszterelnök szerint a Brexit Freedoms Billnek nevezett terv célja, hogy lehetővé tegye az Egyesült Királyság számára, hogy „felszabadítsa Nagy-Britannia EU-ból való kilépésének előnyeit”. Az újonnan bejelentett törvényjavaslat arra törekszik, hogy felhatalmazást adjon a kormánynak, hogy gyorsan eltérjen az európai jogszabályoktól olyan területeken, mint az adatvédelem, a mesterséges intelligencia, az orvostudomány és a környezetvédelem.


Mivel a szervezők kérése ellenére a rendőrség nem biztosított felvezetést a demonstrálók számára, a tüntetők nem konvojban haladtak, hanem szétszakadva, ugyanis mindenkinek be kellett tartania a KRESZ vonatkozó szabályait.


Az EMMI adatai szerint országosan a pedagógusok kevesebb mint egyötöde vett részt a mai sztrájkban. (micsoda sandaság már megint: az egyötöd nagyon is tekintélyes szám! – a szerk.)


Az ország nemváltást érintő szabályozása meglehetősen laza, a férfi nem is maradt tétlen.


Egy Donbassról készült fotósorozaton teljes harci felszerelésben lőfegyvereket tartó amerikaiak csoportja látható. A Forward Observations nevű csoport főként egykori amerikai katonákból áll, akik azután került reflektorfénybe, amikor az orosz katonai vonatkozású közösségi médiában elmosódott arcú képeket osztottak meg magukról, amint megérkeztek Severodonyeckbe. Ide telepítik az ukrán szárazföldi erők 53. különálló gépesített dandárját. A csoport tagjai a korábban a hírhedt önkéntes Aidar zászlóalj egykori harcosai, amelyekben a média által gyakran „neonácinak” nevezett jobboldali személyek tevékenykedtek.


Dr. Schiffmann friss üzenete: "Nézzétek meg ezeket a csodálatos képeket a világ minden tájáról, nézzétek, hogy mi történik Kanadában, nézzétek mi történik Németországban és Ausztriában! Nézzétek meg a számokat Izraelből! A pandémiának vége! Soha nem volt pandémia, de az emberek most végre megértették ezt. Már nem hiszik el a hazugságokat és a hatalmi elit ideje lejárt. A bankkontroll ideje lejárt és a korrupt kormányok ideje is lejárt. Minden összedől, mint egy kártyavár."


„Molenbeek 6 négyzetkilométeres területén 25 mecset található, ahol sok szavazó imádkozik. De mi történik, ha ők egyszer azt mondják: ‘tűzre a zsidókkal?’” – teszi fel a kérdést Giulio Meotti véleménycikkében.


Az izraeli szakértők optimisták a Coviddal kapcsolatban, szerintük az omikron variáns jelezheti a járvány végét.


A jelenlegi trendek vizsgálata feltárta, hogy a Covid-19 oltások az előrejelzések szerint 2022-ben világszerte több mint 62,3 millió szív- és érrendszeri halálesetet okoznak majd, miután 2021-ben a hivatásos sportolók szív- és érrendszeri halálozása már most is megduplázódott háromhavonta.


 • Ausztria február helyett áprilisra tolja el a kötelező oltást; ha egyáltalán lesz.....

 • Németország feladja a kötelező oltás ötletét;

 • Spanyolország bízni akar a természetes immunitásban, a kovidot influenzaként osztályozza.

 • Angliában az élet visszatért a normális kerékvágásba, nincs zöld kártya és nincs maszk

 • Csehországban a kötelező géninjekciók ötletét elvetették!

 • WHO kiáll az ismételt erősítő dózisok ellen;

 • Izrael már nem kötelez negyedik dózist, túl sokan utasítják vissza, és márciustól újabb könnyítéseket lesz kénytelen bevezetni: pl. eltörlik a zöld kártyát !

 • Dánia feloldja a korlátozásokat, ahol az emberek 80%-a be van oltva.

 • Quebecben a 70 év felettieknek már NEM AJÁNLOTT a 3. adag, túl sok és túl súlyosak a mellékhatások.

 • Svájc a világjárvány "végének kezdetét" idézi az Omicron variánssal;

 • BOSZNIA-HERZEGOVINA AZ ELSŐ EURÓPAI ORSZÁG LETT, AMELY A COVID ÚTLEVELEK BÁRMILYEN FORMÁJÁT ELUTASÍTJA.

 • Az amerikai legfelsőbb bíróság épp most blokkolta Joe Biden elnök kötelező COVID 19 oltás és tesztelési mandátumának ötletét a nagyvállalkozások körében . Egy olyan fontos döntés ez végre, amely szerint a bírák sok amerikai életére, egészségére nem megfelelőnek és károsnak ítélték a kötelező oltást, a mandátumot.

 • Kína és Oroszország kilépett az egészségügyi intézkedésekből, sőt 2021. 1. negyedéve óta az oltakozásból is. Kína és Oroszország kifejlesztette a saját vakcináját, egy állítólag régi tipusú klasszikus vakcinát, ami állítólag nem génterápia, ezért utasítja vissza a vakcináját az amerikai állam és a nyugat.

 • India kezelte a legjobban a Covid-19-et az oltás leállításával, és ingyenes orvosi kezelési készlet (beleértve az ivermectint) osztogatásával.

És Franciaországban még mindig nem ébredt fel a nép, sajnos nagy tömegeket tudnak kényszeríteni az oltásra és a zöld kártya használatára.657 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page