top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:57) 2022.10.09.

A találkozó eredményeiről később értesítik a nyilvánosságot.


A Biden-adminisztráció ukrajnai háborút megelőző retorikája hozzájárult ahhoz, hogy Putyin úgy döntsön, ahogy – vélekedett a korábbi elnök.


A volt amerikai elnök szerint az Ukrajnában zajló harcokat be kell szüntetni, ám ezt csak békésen lehet kivitelezni.


„Ezért értékelem Elon Musk és mások kiállását a deeszkaláció mellett” – fogalmazott Max Tegmark.


Ebben a kontextusban ízlelgetve a kérdést, a Balti tengeri gázvezetékek elleni támadások egyértelmű üzenete, hogy az infrastrukturális hadszintér messze túlterjed a hadviselő felek országhatárain. Mindez nem sok jót ígér.


„Készek vagyunk legyőzni a sátánistákat és csatlósaikat a világ bármely részén” – fogalmazott a csecsen hadúr.


Most először fordult elő, hogy Európa megelőzte Ázsiát az amerikai cseppfolyósított földgáz legnagyobb célországaként. Szeptemberben 87db, 6,3 millió tonnás szállítmány indult Európába, ami a tartályhajók nyomon követési adatai szerint némileg meghaladta az augusztusi 6,25 millió tonnás mennyiséget. Ezzel az Európába irányuló amerikai cseppfolyósított földgázexport szeptemberben közel 70%-ra emelkedett az augusztusi 56%-hoz és a júliusi 63%-hoz képest.


A külgazdasági és külügyminiszter szerint ma egyetlen olyan gázvezeték van Európában, amely keletről nyugatra vezet, és száz százalékon működik: ez a Török Áramlat. Ez hozza a gázt Oroszországból Törökországon, Bulgárián és Szerbián át Magyarországra. Szijjártó szerint amire ígéretet kaptunk az orosz gázipari óriástól, a Gazpromtól, azt eddig teljesítette. A külügyminiszter a HírTV Politikai hobbista című műsorában arról is beszélt, hogy amiben eddig megegyezett az oroszokkal, azt betartották, mondjon bárki bármit is róla.


Erről Aleksandar Vucic szerb elnök szombaton állapodott meg Orbán Viktorral.


Bosits Miklós és ügyvédje, Keszegh Tünde tizenhárom év után precedensértékű pofont adott Strasbourgban a ma is alkalmazott diszkriminatív rendeleteknek.


Úgy tűnik, mindenki ismer valakit, akinek a fia szívizomgyulladástól szenved.


A múlt héten egy lenyűgöző, hazafiakkal teli nagygyűlésen, amelyet Florida népe szervezett, megkeresett egy újszülött osztályon dolgozó nővér, és azt mondta nekem, hogy a covid-injekciók előtt évente kb. 2 spontán késői vetélést tapasztaltak. Az injekciók bevezetése óta azonban hetente tapasztalnak 2 spontán vetélést.

Racionális Életért Közösség: 16%-os rekord-túlhalálozás az EU-ban! Mi lehet az oka? Az EU statisztikai szolgálata (EUSTAT News) vitális adatai szerint a túlhalandóság elérte a +16%-ot, az eddigi legmagasabb 2022-es értéket! Az EU-ban a túlhalálozás 2022 júliusában +16%-ra emelkedett a júniusi és májusi +7%-ról. Ez a 2022-es év eddig feljegyzett legmagasabb értéke volt, ami a 2016-2019-es évek havi átlagaihoz képest mintegy 53 000 további halálesetet jelentett idén júliusban. Az állítólagos hőhullámot okolják az EU szakbarmai, az oltásoknak természetesen ehhez semmi köze….


A fiatal atléták pert indítottak Connecticut állam ellen.


A globális kilépés ötödik lépése, hogy országa zászlaját fejjel lefelé rakja ki bárhol, ahol csak tudja. Ennek egy nagyon olcsó és egyszerű módját találtuk ki, hogy MINDENKI részt vehessen. Hollandiában az inspirált bennünket, hogy több száz fejjel lefelé fordított zászlót láttunk az autópályák mentén. Nagyon hatásos, mert a közvélemény nem tudja nem észrevenni és elgondolkozni, hogy miért vannak ott.

Az 1950-es években a katolikusok 80 százaléka járt templomba. Mára ez az arány 3 százalékra csökkent. A tömeges templomelhagyás miatt több intézménynek be kellett zárnia. Az amszterdami egyházmegyében várhatóan tíz éven belül a templomok 80 százalékát be fogják zárni.


Ebből a kritikus időszakból Antall József pozitív és Göncz Árpád végtelenül negatív szerepe viszont soha nem került így kimondásra, mint egy friss Háttérkép-beszélgetésben, amely valójában Ukrajna kirablásával foglalkozott. Emiatt talán sokan el sem jutottak az utolsó 10 percig, amit vétek kihagyni. Bogár László 7 perces bevezetője csak előkészítése mindannak a lényegi információnak, amit 3 percben Boros Imre foglal össze! Megdöbbentő és sajnos igaz arról, hogy tartotta kézben mindkét oldalt egy globális hatalom és hogyan helyezte a globális SZDSZ mélyállama, a lokális SZDSZ Göncz Árpádján keresztül a hatalmat Antal József fölé. Antall József titkos beszéde, aminek a sugárzását az SZDSZ-es média megtiltotta:605 megtekintés

Opmerkingen


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page