top of page

Mindennapi szemezgetésünk (20:28 – frissítve) 2021.11.20.


Míg a kormány és a balliberális ellenzék csak egymást hergeli a koronaőrületbe, a Mi Hazánk tiltakozott a jogfosztás ellen.
A wisconsini esküdtszék nagyjából 26 óra tanácskozás után felmentette Kyle Rittenhouse-t az emberölés miatt indított büntetőper minden vádpontja alól. A 18 éves fiatalember az ítélet hallatán összeesett.


Ha egy puskás embert meg mersz támadni, az azt jelenti, hogy te azt hiszed, neked mindent szabad. Neked mindent lehet. Az a három BLM-es azt hitte. Mert a politika és a média elhitette vele. A halottak gyilkosai a libsik. A liberális elit és a vele összefonódó haladó sajtó. A liberális média.


A tüntetők az ítélet elleni tiltakozásul boltokat fosztogatnak (!), és hősökként emlegetik a két férfit, akit Rittenhouse önvédelemből lőtt le.


A harcok folytatódnak. A részletekkel visszatérünk.


Az amerikai közvélemény felháborodott az eseten, ami sokak véleménye szerint csakis a szabályok kikerülésére szolgál.


Andrej Babiš cseh miniszterelnök a prágai médiának azt mondta, hogy a jelenlegi korlátozások „nem elég szigorúak”. Felszólította az embereket a COVID-19 elleni védőoltásra, „önzőnek” nevezve azokat, akik nem oltatják be magukat. "Azok az emberek, akik nem oltatják be magukat és kórházakban kötnek ki, veszélyeztetik más állampolgárok egészségügyét" – mondta. Erre ez a válasz született:
Ön szerint a szabadság önkényt jelent? Ha másnak nem ártok, akkor bármit megtehetek, ami nekem pillanatnyilag tetszik, ami nekem jónak tűnik? Ez az emberi viselkedésmód zsinórmértéke? A szabadságunk független a valóságtól, a testünkbe, az atomokba, a sejtjeinkbe, a lelkünkbe beleültetett gyönyörű harmóniától?Miért annyira biztos abban, hogy a nemváltoztatással vagy az azonosneművel való testi kapcsolattal nem árt másnak és/vagy önmagának?


Az egyik legérdekesebb dolog ma az életben az hogy kiderül, hogyan gondolkoznak az emberek - Matt Shaw író karikaturista annyira tökéletesen összefoglalta a jelenleg kialakult két tábor jellemzőit, mozgatórugóit és a közöttük lévő tájékozottsági szakadékot, hogy ezt a 13 percet mindenkinek érdemes megnézni. Már csak a benne tényszerűen idézett példák és konkrét videóbejátszások miatt is!


Az egészségügyi hatóság azt ígérte, hogy Booster,,azaz a 3. Pfizer dózis után nagyfokú védettsége lesz azoknak, akik kérik a 3. Pfizer injekciót. Ehelyett az van, hogy hetekkel a 3.injekció után már rohamosan esik vissza, csökken a védettség. Nem beszélve arról, hogy Booster beoltása után tömegesen betegedtek meg, lettek pozitívak, lázas kovid betegek a 3. injekciót megkapó emberek. Az izraeli kórházakban is nagy százalékban feküdtek az oltott kovidosok, és a súlyos betegek nagy része is oltott volt.
255 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page