top of page

Mindennapi szemezgetésünk (15:19)


Ahogy a közösségimédia-óriások egyre több, többek között "transzpárti" nézeteiknek ellentmondó oldalt tiltanak le, váratlan forrás szólalt fel a főáram által képviselt narratívával szemben. A Newsweek hasábjain ugyanis egy "transznemű férfi" saját történetén keresztül mutatja be, milyen súlyos következményekkel járhatnak a nemváltó műtétek, és miért nem kellene a gyermekeket erre bátorítani.


Henk Nijboer, a holland Munkáspárt képviselője a koronaválságot ideális alkalomnak tartja arra, hogy végre gyakorlatba ültethesse marxista elképzeléseit. Saját állítása szerint, pártja már meggyőzte a kormányt, hogy vizsgálja meg a fent említett új válságadó kivetését azokra a vállalatokra, amelyek a jelenlegi nehéz helyzet ellenére is képesek voltak hasznot termelni. “A bevételt használjuk fel a válsággal küzdő vállalatok megsegítésére” – írja a Twitteren. Az irány teljesen világos. A Munkáspártnak és az Szocialistáknak egyértelmű politikai céljaik vannak, a kis és középvállalkozói szektort szét akarják verni. Ha nem a koronavírussal kapcsolatos lezárással, akkor ilyen, vagy ehhez hasonló adóemeléssekkel.


A héten számolt be tapasztalatairól az Egészségügyi Világszervezet (WHO) különcsapata azokról a vizsgálati eredményekről, amelyekre az elmúlt hetekben Vuhanban és környékén végzett vizsgálat során jutottak. A szakértők a több millió emberéletet követelő koronavírus-járvány eredetét kutatták, ám több kérdéssel tértek haza, mint amennyivel elmentek. A nyilvános nyilatkozatokkal szemben, a közölt eredmények nem cáfolták egyértelműen a tudományos körökben egyre nagyobb érdeklődéssel kísért laborelméletet.A SZERZŐNEK AZT ÍGÉRTÉK, NŐBŐL FÉRFIVÉ VÁLHAT, DE A BEAVATKOZÁS OKOZTA BORZALMAS SZENVEDÉSRŐL NEM VILÁGOSÍTOTTÁK FEL
24 megtekintés

ความคิดเห็น


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page