VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (15:19)


Már a Newsweek is figyelmeztet a nemváltó műtétek kegyetlen következményeire

Ahogy a közösségimédia-óriások egyre több, többek között "transzpárti" nézeteiknek ellentmondó oldalt tiltanak le, váratlan forrás szólalt fel a főáram által képviselt narratívával szemben. A Newsweek hasábjain ugyanis egy "transznemű férfi" saját történetén keresztül mutatja be, milyen súlyos következményekkel járhatnak a nemváltó műtétek, és miért nem kellene a gyermekeket erre bátorítani.


Tolvajok vagytok mind! – kiakadtak a választók a holland politikusra

Henk Nijboer, a holland Munkáspárt képviselője a koronaválságot ideális alkalomnak tartja arra, hogy végre gyakorlatba ültethesse marxista elképzeléseit. Saját állítása szerint, pártja már meggyőzte a kormányt, hogy vizsgálja meg a fent említett új válságadó kivetését azokra a vállalatokra, amelyek a jelenlegi nehéz helyzet ellenére is képesek voltak hasznot termelni. “A bevételt használjuk fel a válsággal küzdő vállalatok megsegítésére” – írja a Twitteren. Az irány teljesen világos. A Munkáspártnak és az Szocialistáknak egyértelmű politikai céljaik vannak, a kis és középvállalkozói szektort szét akarják verni. Ha nem a koronavírussal kapcsolatos lezárással, akkor ilyen, vagy ehhez hasonló adóemeléssekkel.


Valóban egy vuhani laborból „szabadult ki”a Covid-vírus? – tényfeltáró elemzést közölt a Telegraph

A héten számolt be tapasztalatairól az Egészségügyi Világszervezet (WHO) különcsapata azokról a vizsgálati eredményekről, amelyekre az elmúlt hetekben Vuhanban és környékén végzett vizsgálat során jutottak. A szakértők a több millió emberéletet követelő koronavírus-járvány eredetét kutatták, ám több kérdéssel tértek haza, mint amennyivel elmentek. A nyilvános nyilatkozatokkal szemben, a közölt eredmények nem cáfolták egyértelműen a tudományos körökben egyre nagyobb érdeklődéssel kísért laborelméletet.