top of page

Mindennapi szemezgetésünk (21:16) 2021.07.12.Dagad a korona-botrány Németországban: az intenzív ellátásra szoruló covidosoknál nagyon nem stimmel az ágyak száma! A Szövetségi Ellenőrzési Hivatal (BRH) jelentése nagy eltéréseket tárt fel. Mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy több klinikában is kevesebb intenzív terápiás kezelés történt, mint amennyi lejelentettek. A csalás hátterében a kompenzációs kifizetések megszerzése volt.


Kérdés, vajon hol a limitje a sorozatos kísérletezgető oltásoknak? A hányadiknál lesz valaki “védett”? Mi a garancia, hogy a harmadik adag kísérleti szer aztán tuti hatni, védeni fog bármitől bárkit?


Édesapám március 4-én oltották! 18-án meghalt! 10- én már nem érezte jól magát. 14-én lázas, gyenge és étvágytalan volt! Orvost hívott édesanyám! De azt mondta hogy ez még bele fér oltás után! Nem jött ki! 17-én még tévét nézett, este lefeküdt aludni, édesanyám arra ébredt fel, hogy édesapám köhög, majd minden életjel megszűnt! Hajnali 3 órakor hívott, hogy menjek be mert apu meghalt! Mentők érkezéséig újra próbáltam éleszteni, mentősök is, sajnos nem sikerült! Édesapám 70 éves volt és a Shinofarm oltást kapta, első oltás után történt mindez! Embólia és covid 19 lett a halál oka! Édesapám húga is kínai oltást kapott második oltást követően lett covidos beteg, lélegeztető gépre került és halt meg 67 évesen!


Az egységes székely-magyar rovás helynévtáblák első igénylője a Vas megyei Celldömölk volt, ahol a bevezető utak mellett elhelyezett táblák avatása 2011 január 7-én történt ünnepélyes keretek között. Sorrendben a második település a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rákóczifalva volt, ahol viszont már korábban, 2010 szeptember 3-án felállították a táblákat.


Aktivisták és elemzők szerint ez az első alkalom,hogy ennyi ember nyíltan tiltakozik a kommunista kormány ellen az úgynevezett Maleconazo-felkelés óta, amelynek következtében 1994 nyarán kubaiak tömegei hagyták el az országot a tengeren keresztül.


Erős visszhangot váltott ki egy koronavírus elleni védőoltás felvételére buzdító ausztrál kormányzati reklám, amin egy kórházi ágyon lélegeztetőgépre kötött fiatal covidos nőt ábrázol, ahogy az épp levegőért kapkod. A videóval Sydney lakosságát szeretnék oltakozásra bírni, ahol alig több, mint 10 százalékos az átoltottság egy delta variáns által kiváltott újabb járványhullám kitörésének küszöbén.


Miközben a nyugati világot nem megfelelően tesztelt Covid-19 vakcinákkal oltják be és már 3 milliárd oltást adtak be, a "világ oltóanyag - és egészségügyi szakértője", Bill Gates és más vakcinatulajdonosok milliárdokat fognak keresni. A szegény és fejlődő országok lakóinak beoltására irányuló erőfeszítések is folyamatban vannak, főként a Covax, a WHO, a GAVI szövetség és a CEPI koalíció mechanizmusának köszönhetően- írja a BBC.


Gaudi-Nagy Tamás és ifj. Lomnici Zoltán válaszoltak Kakukk L. Tamás kérdéseire a 2006 őszi rendőrterrorról szóló vándorkiállítással kapcsolatban a Kossuth Rádió “Jó reggelt Magyarország” című műsorában 2021 június 3-án.
91 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page