VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (21:16) 2021.07.12.NÉMETORSZÁG: Hamis adatok háromszor több beteget regisztráltak, mint ami a valóság!

Dagad a korona-botrány Németországban: az intenzív ellátásra szoruló covidosoknál nagyon nem stimmel az ágyak száma! A Szövetségi Ellenőrzési Hivatal (BRH) jelentése nagy eltéréseket tárt fel. Mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy több klinikában is kevesebb intenzív terápiás kezelés történt, mint amennyi lejelentettek. A csalás hátterében a kompenzációs kifizetések megszerzése volt.


Befuccsol a nagy kísérlet? – A „veszélyeztetettek” megkapják a harmadik Pfizert is Izraelben

Kérdés, vajon hol a limitje a sorozatos kísérletezgető oltásoknak? A hányadiknál lesz valaki “védett”? Mi a garancia, hogy a harmadik adag kísérleti szer aztán tuti hatni, védeni fog bármitől bárkit?


OLTÁSÁLDOZATOK 9. CIKK. 2 elhunyt – P. K.

Édesapám március 4-én oltották! 18-án meghalt! 10- én már nem érezte jól magát. 14-én lázas, gyenge és étvágytalan volt! Orvost hívott édesanyám! De azt mondta hogy ez még bele fér oltás után! Nem jött ki! 17-én még tévét nézett, este lefeküdt aludni, édesanyám arra ébredt fel, hogy édesapám köhög, majd minden életjel megszűnt! Hajnali 3 órakor hívott, hogy menjek be mert apu meghalt! Mentők érkezéséig újra próbáltam éleszteni, mentősök is, sajnos nem sikerült! Édesapám 70 éves volt és a Shinofarm oltást kapta, első oltás után történt mindez! Embólia és covid 19 lett a halál oka! Édesapám húga is kínai oltást kapott második oltást követően lett covidos beteg, lélegeztető gépre került és halt meg 67 évesen!


Rovás helynévtábla – a 300. település Dombóvár

Az egységes székely-magyar rovás helynévtáblák első igénylője a Vas megyei Celldömölk volt, ahol a bevezető utak mellett elhelyezett táblák avatása 2011 január 7-én történt ünnepélyes keretek között. Sorrendben a második település a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rákóczifalva volt, ahol viszont már korábban, 2010 szeptember 3-án felállították a táblákat.


"Nem bírjuk tovább" – hatalmas tömegek vonultak utcára a kommunista diktatúra ellen Kubában

Aktivisták és elemzők szerint ez az első alkalom,hogy ennyi ember nyíltan tiltakozik a kommunista kormány ellen az úgynevezett Maleconazo-felkelés óta, amelynek következtében 1994 nyarán kubaiak tömegei hagyták el az országot a tengeren keresztül.


Elképesztően erős videóval buzdítják oltásra az embereket Ausztráliában

Erős visszhangot váltott ki egy koronavírus elleni védőoltás felvételére buzdító ausztrál kormányzati reklám, amin egy kórházi ágyon lélegeztetőgépre kötött fiatal covidos nőt ábrázol, ahogy az épp levegőért kapkod. A videóval Sydney lakosságát szeretnék oltakozásra bírni, ahol alig több, mint 10 százalékos az átoltottság egy delta variáns által kiváltott újabb járványhullám kitörésének küszöbén.


Képzeljük el, mekkora üzlet ez! Már 3 milliárd beadott kísérleti vakcina, de 11 milliárd vagy több dózisra van szükség!

Miközben a nyugati világot nem megfelelően tesztelt Covid-19 vakcinákkal oltják be és már 3 milliárd oltást adtak be, a "világ oltóanyag - és egészségügyi szakértője", Bill Gates és más vakcinatulajdonosok milliárdokat fognak keresni. A szegény és fejlődő országok lakóinak beoltására irányuló erőfeszítések is folyamatban vannak, főként a Covax, a WHO, a GAVI szövetség és a CEPI koalíció mechanizmusának köszönhetően- írja a BBC.


Gaudi-Nagy és ifj. Lomnici 2006 őszi rendőrrterrorról szóló vándorkiállításról a Kossuth Rádióban

Gaudi-Nagy Tamás és ifj. Lomnici Zoltán válaszoltak Kakukk L. Tamás kérdéseire a 2006 őszi rendőrterrorról szóló vándorkiállítással kapcsolatban a Kossuth Rádió “Jó reggelt Magyarország” című műsorában 2021 június 3-án.
91 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek