top of page

Mindennapi szemezgetésünk (19:11) 2022.06.11.

Most, hogy egyre nyilvánvalóbb a kísérleti biolaborok valósága, mit tehettek mást az USA vezetői, a Pentagon honlapján beismerték, hogy igen, eddig hazudtak, mikor tagadtak mindent és valóban vannak Ukrajnában kísérleti laboratóriumaik, de azokat, csakis “békés célok” miatt hozták ott titokban létre. Ezzel a nyilatkozattal az USA megdöntötte minden idők politikai cinizmusát és talán pofátlansági mércéjét is.


Az orosz tüzérségi fölény akár a négyszeres, sőt akár a tízszeres mértéket is eléri a fronton, az ukrán politikai és katonai vezetés viszonya a pattanásig feszült. Somkuti Bálint elemzése.


Több tucatnyian vehették át okmányaikat a két megyében.


Az ukrajnai háborúra való általános hivatkozás nem lehet indok az Európai Uniós állampolgárok diszkriminációjára – véli az Európai Bizottság szóvivője.


A nyugati vezetők úgy tesznek, mintha a rossz gazdasági helyzet nem a saját döntéseik, hanem a háború következménye lenne - olvasható az UnHerd véleménycikkében.


Orosz fegyverek és katonák Nicaraugába telepítéséről értekeztek a Kreml propagandistái.


A Nexus TV adása.


Bill Gates is együtt fényképezkedett Karikó Katalinnal, aki 2022. június 7. és 9. között New Yorkban két előadást tartott, átvett két kitüntetést, magára öltötte a Rockefeller Egyetem díszdoktori palástját és tucatnyi interjút adott. A Time100 gálán is ünnepelték az mRNS-alapú vakcinákat felfedezéseivel megalapozó tudóst, a Covid-19 pandémia idején világhíressé lett biokémikust, a Szegedi Tudományegyetem kutatóprofesszorát. (a Szilaj Csikó olvasói már tudván tudják, valójában mekkora szégyene ez a világnak és a magyarságnak, másoknak meg akárhány szó is kevés lenne itt)Az FDA VRBPAC tanácsadó testülete a tervek szerint június 15-én ül össze, hogy megvitassa az engedélyezést, és ez a levél azzal foglalkozik, hogy vannak olyan kérdések és tények, amelyeket az FDA-nak figyelembe kell vennie az EUA engedélyezése előtt.” https://rwmalonemd.substack.com/.../members-of-congress... Az izraeli kísérleti laboratóriumban a Pfizer már fel éve megkezdése a csecsemők és az ot év alattiak oltását. Az izraeli média hallgat, pedig az amerikai nagytestvérnél ott a botrány ! Az USA ban úgy tűnik meg fogják akadályozni ennek a korosztálynak beoltását a veszélyes betegségeket okozó géninjekciókkal !
550 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page