VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (17:07)Az Egyesült Királyságban eltörölhetik a vakcina-útlevelet mielőtt alkalmazhatták volna – szombaton közel két millióan tüntettek az oltási igazolvány bevezetése ellen Angliában

Hatalmas társadalmi feszültséget gerjesztett máris a covid 19 vakcina útlevél bevezetése az Egyesült Királyságban, ezért a kormány fontolóra vette azt, hogy megszüntetik a vakcina igazolvány alkalmazását Nagy Britanniában, írta meg szombati lapszámában a The Daily Telegraph.


Jesse Ventura: Amerikai koncentrációs táborok

A volt kormányzó fényt derít egy napjainkban realizálódó összeesküvésre.


Romániában egyre kevesebben kérnek a kísérleti oltásból, a kormány a vakcinák egy részének eladását fontolgatja: „Inkább eladjuk, minthogy lejárjanak s tűzbe vessük”

„Inkább eladjuk, minthogy lejárjanak s tűzbe vessük”.- nyilatkozta egy bukaresti „oltásügyi” illetékes a Digi24 hírtelevíziónak. A valóság az, hogy a Romániában is a papírforma, azaz az előre megírt globalista forgatókönyv alapján dübörög az oltáskampány, azonban egyre kevesebben adatják be maguknak a kísérleti covid vakcinát, mely rovására máris több halálesetet és súlyos mellékhatást jegyezhetnek.


A Corona vakcina elutasítása a szolidaritás hiányát mutatja?

Jelenleg a megbízható statisztikák alapján a “gyilkos vírusról” és a nagy “többlethalálozásról” szóló jóslatok egyenesen abszurdnak tűnnek. Annál fontosabb, hogy választ találjunk ezekre a kérdésekre: Szükséges-e a Covid-19 elleni védőoltás? Lehetséges-e egyáltalán? Megbízhatóak és etikailag elfogadhatóak-e a rendelkezésre álló vakcinák – és ha nem, miért nem?


A Kárpát-medence legnagyobb rendezvényét szervezi a Mi Hazánk

A járványügyi korlátozások miatt másfél éve nem volt olyan nagy rendezvény a Kárpát-medencében, mint amilyet most szombaton szervez a Mi Hazánk Mozgalom Budapesten.


Két éven keresztül figyelte meg Merkelt dán kémek segítségével az Obama-kormányzat. SNOWDEN SZERINT BIDEN MÉLYEN ÉRINTETT A BOTRÁNYBAN

A dán hírszerzés az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökséggel (NSA) együttműködve 2012 és 2014 között a német kancellárról, illetve francia, svéd, és norvég tisztviselőkről gyűjtött információt.


A választások meglepetése a Normális Élethez ragaszkodók közössége lesz!

Mert azzal az eredménnyel, amit már most is mérni lehet, a politikai pártok megszokott uralkodását felborítva, ez a normalitást és a társadalom érdekeit képviselő független civil erő a mérleg nyelve lehet!


AUSZTRÁLIA - MELBOURNE: Példátlan rendőri erődemonstráció a felvonulók ellen

Oltás- és maszkkritikusok Ausztráliában: letartóztatások és súlyos büntetések a negyedik lezárás során.


A koronavírus 9 új Big Pharma milliárdost hozott létre és vakcinaipari cégeket repített csillagászati gazdagságba az adófizetők pénzéből CNN

Amióta az amerikai kormány - és sokan mások - elkezdte finanszírozni a gyakran kísérleti és ellentmondásos C***D-19 vakcinák létrehozását, majd jelentős erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy a vakcinákat ingyenessé tegye a fogyasztók számára (persze kifizetve busásan az adófizetők pénzéből) és mindenki számára könnyen elérhetővé tegye, aki csak akarja, még így is a gyógyszeripar 9 új milliárdost termelt ki a korábban ismeretlen cégekből.
87 megtekintés