VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (13:16)


Hivatalos: Izraelben bevezetik az oltási útlevelet, enélkül nem lehet nyilvános eseményre menni

Izrael elkezdi a Covid-19 járvány miatti enyhítéseket és bevezet egy új „oltási útlevelet”, amely lehetővé teszi azok számára, akik az oltást megkapták, hogy néhány nyilvános létesítményt használhassanak.


A gondatlan rendőr és a becsületes embercsempész esete Belgiumban

Victor J. rendőrtisztet gondatlan emberölés vádjával egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Mawda, egy 2 éves illegális migráns kisgyermek haláláért - írja az Erdély.ma belgiumi munkatársa. A kisbusz sofőrjét négy év börtönre ítélték, az embercsempészt felmentették. Ez utóbbi feltűnést keltett, mert az ügyészség a legsúlyosabb büntetést kérte rá.


Hiába a „boszorkányüldözés”: a republikánusok 87 százaléka szeretné, hogy Trump induljon 2024-ben

Ezzel szemben az összes válaszadó 55 százaléka azt mondta, hogy a volt elnököt a jövőben el kell tiltani a választott tisztség betöltésétől.


Egyenesen a háttérhatalom berkeiből érkezik Mario Draghi Olaszország élére a Great Reset levezénylésére - Unherd/Thomas Fazi cikke magyarul

Nem mehetünk el csendben amellett a tény mellett, hogy Olaszország élére a már jól ismert Goldman Sachs háttérhatalmi báb érkezik a Great Reset levezénylésére, a Bilderberg és Rothschild terveket végrehajtó: Mario Draghi!


A beteg eltűnt a kórházból – Szakács Árpád írása az Erdély.ma portálnak

A csúcsnak tartott irodalmi műhálózat tagjai majdnem 100%-ban a balliberális világ zsoldosai közül kerültek ki. És ki kell emelnünk, jelentős részük erdélyi. Mindegyiküknek ismerem a munkásságát. Pár apró kivétellel – és nem nagy túlzással – a már említett belvárosi szmogra hasonlít valamennyi. (...) Hogy Demeter Szilárd, Erős Kinga, Orbán János Dénes és klikkje hány milliárdot, vagy tízmilliárdot szórtak szét teljesen hatástalanul a helyzet megváltoztatására, annak az említése fájóbb lenne, mint az érzéstelenítés nélküli gyökérkezelés. És mi lett belőle? A nagy semmi. Pontosabban nem egészen… A klikk köszöni szépen jól van. Mindkét oldalon.


Covid után jön a feketeleves

Azonban az infláció olyan, mint a fogkrém. Ha egyszer kinyomtuk a tubusból, akkor már nemigen tudjuk visszaügyeskedni a felesleget. Főleg abban az esetben, ha meg se próbáljuk. Éppen ezért jogosak azok a félelmek, hogy a megemelkedő infláció tartós maradhat. Ne legyenek illúzióink – ennek az árát mi fizetjük meg.

35 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok