VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (22:04)Július 5-től érvényes az új határrezsim

A határokra vonatkozó járványellenes óvintézkedések alapja egy új riasztórendszer lesz. A rendszeren belül három fokozatot különböztetnek meg, ezek fogják meghatározni az országba érkező személyek ellenőrzésének intenzitását. Az adott hétre érvényes fokozatról a kormány fog dönteni a heti ülésén az egészségügy-miniszter javaslatára. A belügyminisztérium aktuális javaslatát szerdán fogadta el a kabinet. Július 5-től Szlovákia a második fázisban lesz, ami azt jelenti, hogy meghatározott időkben intenzív ellenőrzés lesz a határokon.


LMBTQ Felvidék

Kedves Progresszív Európa! Alulírott felvidéki magyarok tisztelettel bejelentjük, hogy kollektíve homoszexuálisok, leszbikusok, biszexuálisok, pánszexuálisok, aszexuálisok, transzneműek, transzvesztiták, Cross-dressingek (erről fogalmunk sincs, hogy mi, de bizonyára csak jó lehet, mert Nyugatról jön), továbbá, őzek, körhinták, stb… szóval, hogy mindezek lettünk mi, ötszázezren, a mai naptól. Tettük ezt majdnem szabad akaratunkból, mert az eddigi tapasztalataink alapján mi, mint őshonos nemzeti kisebbség, az EU számára csak egy lepkeszellentés vagyunk, azaz semmik és senkik. Mindezek után tisztelettel kérjük a mindenható Brüsszelt, hogy foglalkozzon velünk, mint igazi problémával, mint „valós“ kisebbséggel.


Ficonak problémái vannak a Covid-lottóval, az oltáspolitikával és az új intézkedésekkel is

Különösen azt kifogásolják, hogy az oltatlanok számára kötelező lesz a karantén, majd a PCR-tesztet is fizetniük kell határátlépés után.„Nem kifogásoljuk, ha a kormány úgy dönt, motiválja az embereket az oltottak számának növekedése érdekében” – mondta. Hozzátette, az ezzel járó magas költségekkel viszont problémáik vannak, hiszen ha a Covid-lottó több hónapig tart, a költségek elérhetik a tízmillió eurót. Szerinte a gyógyszergyártóknak kellene átvállalniuk a program finanszírozását. Fico bírálta az emberek szabad mozgásának korlátozását is. Hozzátette, a védőoltásnak önkéntesnek kellene lennie, senkire nem lehet politikai vagy társadalmi nyomást gyakorolni annak érdekében, hogy beoltassa magát. Nem zárja ki, hogy az ügyben az Alkotmánybírósághoz fordulnak.


Csurka István: Meleg mérleg

Az idegen, az elütő kultúra embere, színes vagy nem színes bőrű embere követelni hamar megtanul. És egyre növekvő tömegével szétfeszíti az európai nemzetek hagyományos, évezredes kereteit, kultúráját.

A nyugati ember, a nyugati társadalom vagy visszatér az édesanya és a szerelem költészetben, zenében, filozófiában és történelemben megalkotott örök alakjához, jelentéséhez és parancsához, vagy elpusztul.

A régebben a Meleg Büszkeség Napjának nevezett, s ma egyszerűen melegfelvonulásként számon tartott cirkusz egyre nagyobb média-hátszelet és egyre drágább rendőri biztosítást kap.

Van sapkája? Nincs? Bumm! – avagy egy kis felvidéki magyar kórkép

...Júniusban Gubík László és Forró Krisztián kerültek célkeresztbe. „Bűnük”, hogy valami olyan siker lehetőségét villantották fel, amely egyébként az egész felvidéki magyarság javára válna. Az előbbi kezdeményezésére valósult meg Martoson az Esterházy Akadémia, az utóbbi pedig – a Magyar Közösség Pártja (MKP) elnökeként – a felvidéki magyar politikai egység ismételt megalakulását tűzte a zászlajára.


Az Eb reklámtáblái is bizonyítják, hogy elképesztő erőket birtokló, döbbenetes méretű gépezettel vívja harcát a normalitás

Valami iszonyatos erejű háttérhatalom, egy valódi „deep state” létezését kell emögött sejteni. Olyan erők mozgását, ígéreteit, elvárásait, követeléseit, amelyek számára immáron nincs tabu, nincs olyan „terep”, ahol ne akarnák ránk erőltetni és belénk sulykolni nézetrendszerüket. (...)

Mint minden területen, itt is ordít a liberális hegemónia pofátlan kettős mércéje. Emlékezhetünk, hogy amikor néhány éve egy-egy magyar-román meccsen felhangzott a „Vesszen Trianon!” kórus, akkor kánonban zúgta a szélsőségesen liberális kórus, hogy a sportban nincs helye a politikának, a kettőt nem kell és nem is szabad összekeverni.


Hat hónap börtönre ítélték a székelyföldi magyar helységnévtáblákat lemázoló románt

Hat hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte a székelyudvarhelyi bíróság első fokon azt a Bákó megyei férfit, aki tavaly januárban fekete festékszóróval fújta le a magyar feliratokat több székelyföldi település kétnyelvű helységnévtábláján.

Az elkövetőt rongálás miatt marasztalták el, a magyar közösség elleni uszítás kimaradt a vádiratból, noha a benyújtott feljelentések alapján ezt is vizsgálta az ügyészség.


Nem kérnek a románok a kísérleti covid vakcinából: a kormány kénytelen volt lemondani a további vakcina megrendeléseket

Egyre furcsább helyzet áll elő Romániában a nagy, globalista vakcina őrület kapcsán. A romániai emberek nagy része ugyanis nem hajlandó beadatni magának a 2023-ig kísérleti szakaszban levő Covid19 féle vakcinát, pedig a kormány annyit rendelt, a megírt forgatókönyv szerint ezekből, hogy jó részük rájuk is romlott szó szerint. Persze megy a rémisztgetés a covid-sajtóban , a mindenféle furcsa ( és biológiailag, virológiailag lehetetlen) egyértelműen nem létező alfa, béta, gamma vírus variánsról, mutánsról, sokadik hullámról.


A kísérleti Covid19 vakcina második adagja után pár nappal szívrohamban elhunyt Mihaela Drăghici román kézilabdázó – Őt is befogták előtte vakcina-reklámnak

Újabb ismert romániai személy halálát hozták összefüggésbe a Covid19 nevű kísérleti vakcinával. Az addig egészséges, 34 éves fiatalasszony, Mihaela Drăghici kézilabdázó halt meg nemsokára azután, hogy május 25-én beadatta magának a második adag kísérleti szert is.


Akarsz Mágneses Lenni A COVID Oltás Hatására?

Csak egy újabb teljesen normális mellékhatás. Ne is törődj vele. Itt is meg tudod nézni.

A globális rabszolgaság terve – ENSZ

Az ENSZ 2030. évi menetrendjének dekódolása: A globális rabszolgaság terve – angolból fordította Dr. Ing. Sebestyén – Teleki István, 2019 november 22.

Ez az ENSZ „2030. évi napirendje” (Agenda) dokumentum, amely kidolgozza az úgynevezett „fenntartható fejlődés” tervét az egész világon. Ez a dokumentum nem kevesebbet ír le, mint a minden nemzetek fölötti globális kormányzás átvételét a bolygón. A dokumentum “célja” nem más, mint a vállalati kormányzati fasiszta napirend kódjai, amely az emberiséget a szegénység pusztító ciklusába fogja börtönözni, miközben gazdagítja a világ leghatalmasabb globalista vállalatait, mint például a Monsanto és a DuPont.


A magyar határ menti területeken élőket is oltják

A külhoni magyarok védelme érdekében a kormány kiterjeszti a védettek körét a magyar határok mentén élőkre is.

85 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek