top of page

Mindennapi szemezgetésünk (19:24) 2021.12.29.

A CDC elismeri azt is, hogy a PCR-teszt nem tud különbséget tenni a SARS-CoV-2 és az influenzavírus között. Tehát a Földön embermilliókat vegzáltak, helyeztek karanténba az elmúlt két évben hamis pozitiv tesztek miatt, és sokaknak ez az életébe került szószerint. A közmédiában naponta ismertetett járványügyi adatok pedig mindvégig hamisak voltak.


Tehát a leggyorsabb haladás mellett is egy-másfél évbe telik, mire megtudjuk, hogy van-e olyan vakcinánk, amelyet használhatunk. A biztonságnak van egy másik eleme is, mégpedig az, hogy ha beoltasz valakit, és antitestválaszt vált ki belőle és aztán ki van téve a fertőzésnek és megfertőződik. A kiváltott válasz valóban fokozza a fertőzést és súlyosbítja azt.


A nevadai döntéshozók áthárítanák a tesztelések költségeit az oltatlanokra.


A húsz tartományból tizenhárom lépte túl a kórházak terheltségi küszöbét.


Berlinben és Párizsban nem lehet szilveszteri összejöveteleket tartani.


A cikk címe: A legfontosabb betartandó szabályok, ha fertőző beteggel élsz együtt. Tanulságosak a kommentek. "December 3-àn voltam pulmonoligiàn, ahol sajnos a tüdőm àllapota rosszabbodot. A doktornő azt mondta, hogy a maszk miatt. Szóval ennyit a maszkról."


Az izraeli vállalat zászlóshajójának számító Pegasus kémprogramot a piacon kapható egyik legerősebb kibermegfigyelési eszköznek tartják, amely lehetővé teszi a kezelők számára, hogy gyakorlatilag teljes mértékben átvegyék az ellenőrzést a célpont telefonja felett, letöltsék az összes adatot a készülékről, vagy a felhasználó tudta nélkül aktiválják annak kameráját vagy mikrofonját.


Az úgynevezett „Facebook-törvény”, amely a közösségi médiában található káros tartalmak blokkolására irányul, túlságosan széleskörű, és ajtót nyit a szólásszabadság megsértésének – mondja Dr. Tehilla Shwartz Altshuler, az IDI munkatársa a Times of Israel értesülése szerint.


“A delta és az omikron olyan ikerveszély, amelyek miatt a fertőzöttek száma korábban nem látottra nő, csúcsra járatva a kórházi kezeléseket és a halálozásokat” – mondta Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz. (dolgoznak a világjárvány-ügynökök a pénzükért – a Szerk.)


Nem csupán pórázt, hanem fojtogató szöges nyakörvet. Ismerje meg az orvosok mentális térdre kényszerítésének máig tartó sztoriját.


A Kwanzaa a 20. század második felében mesterségesen létrehozott ünnepi időszak, egyfajta „ellenkarácsony”, amelynek célja az afroamerikai közösség egyesítése. Az ünnepet a karácsony időpontjához igazították, és ilyenkor ugyanúgy ajándékot adnak egymásnak az ünneplő családtagok.


Az alábbi ábra a rákos áttétek robbanásszerű elszaporodását mutatja a nyirokrendszerben, mindössze 22 nappal a harmadik ("emlékeztető") oltás beadását követően. A 66 éves férfi hat és öt hónappal korábban kapta meg az első két "oltást". Akkoriban még nem volt rákos, vagy még nem fedezték fel. Lehet találgatni, hogy az "oltások" váltották-e ki a nyirokcsomó-rákot.429 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page