top of page

Mindennapi szemezgetésünk (19:30) 2022.04.09.


Toroczkai László első fokon elvesztette a pert a Facebook ellen

Első fokon elutasította a bíróság a Mi Hazánk Mozgalom elnökének százmillió forintos keresetét a Facebook ellen, amit azért nyújtott be, mert törölték az oldalát. A politikus az ügyben a végsőkig el fog menni, és a jó hírnév megsértése miatt is keresetet indít – közölte a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.


Amit a Mainstream média propaganda hírei el akarnak fedni: Kiket rejt Mariupol Azov-erődje? Amerikai harcosok Mariupolban?

A valódi okok, amelyek miatt Macron olyan hevesen érdeklődött Mariupol iránt, csak egy idő múlva kerültek napvilágra. A legénység tagjai és a két lezuhant Mi-8-as fedélzetén a sebesült Azov-fegyveresek mellett a francia DGSE külföldi hírszerző szolgálat két tisztje is megpróbálta elhagyni az erődöt.


SCHMIDT MÁRIA: KANADA A MEGVALÓSULT LIBERÁLIS UTÓPIA

Kanada a bizonyíték arra, hogy a nyugati világ szabadságellenessé vált.


Anyagias világ — aki uralja az erőforrásokat azé a hatalom?

A második hidegháború az erőforrásokról fog szólni - írja Michael Lind, amerikai író.


Az orosz állami média szerint az „ukronácizmus” veszélyesebb, mint Hitler volt

Timofej Szergejcev a RIA Novosztyiban megjelent véleménycikkében szorgalmazta az ukránok megbüntetését és átnevelését, valamint Ukrajna szuverenitásának megszüntetését.


SÚLYOS MELLÉKHATÁSAI LEHETNEK A TERHES NŐK COVID-OLTÁSÁNAK

Állítólag a koronaoltás teljesen biztonságos az anya és a gyermek számára. Sok szülésznő azonban komplikációkat figyelt meg, amelyek esetenként nagyon súlyosnak bizonyultak, és amelyeket gyakorta egyáltalán nem is vizsgálnak ki. Nem az kellene hogy legyen a felelős hatóságok és politikusok dolga, hogy a lehető legnagyobb gondossággal kivizsgáltassanak minden olyan esetet, amelynél felmerül az oltás mellékhatásainak gyanúja? Sajnos nem ez a helyzet.


WHO DIKTATÚRA VAGY SZABADSÁG?Václav Klaus: Orbán Viktor az egyedüli hiteles politikus Európában

„Én nem hallgatom el, hogy napjaink meghatározó európai politikusai közül egyetlen barátomnak Orbánt tartom, akit nagyon becsülök, és akinek nagyon-nagyon sok meglátásával egyetértek, ami az életet, a világot, a társadalmat, Európát, a jelenlegi problémákra vonatkozó megoldásokat illeti” – fejtette ki a cseh politikus.


Miért 2 nappal a választások után indít eljárást Brüsszel? – az Európai Bizottságból válaszoltak a Heteknek

Hiába állítja a magyar kormány, az uniós biztos kabinetje állítja, nem veszik figyelembe a választási naptárt a folyamat elindításakor, így csak a véletlen műve, hogy az pont az országgyűlési választásokat követő második nap indult el. A biztos csapata állítja, kimerültek azok a feltételek, amelyek alapján elindítható a jogállamisági mechanizmus Magyarországgal szemben.


Amerikai konzervatívok kritizálják Bident, Sorost és Zelenszkijt a háború kapcsán

Rudy Giuliani volt new yorki polgármester legfrissebb bejegyzésében azt a kérdést feszegeti, hogy milyen jövő vár egy esetleges "nagy újrakezdés" után az USA-ra és a világra. Ennek keretében a pénzügyi centralizálás, az emberi jogok radikális megkurtítása várható szerinte és úgy látja ebben a folyamatban három szereplő, Joe Biden, Soros György és Klaus Schwab is igencsak érdekelt.


VIDEÓ: „NATO KILLERS GO HOME!” – Egyre több helyen lépnek fel a görögök a NATO ukrajnai fegyverszállítása ellen

A tüntetők blokkolják több helyen az Ukrajnába tartó NATO-fegyverzetet Az aktivisták csütörtökön feltartottak egy fegyverekkel és harci járművekkel megrakott vonatot, amelyeket Kijevbe kellett volna szállítani.Gond, ha politikai tényezővé teszik Győzikét és Kis Grófot" Pesti TV

Toroczkai László: A Pesti TV vendége voltam.Az NKH szabotálja a vizsgát

Becsületesnepper: Ez már a negyedik változat. Az első hármat visszanéztem, és kicsit hegyesnek éreztem. A végére mindig az égig felkúrtam magam. Szerintem érthető, hogy miért
535 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page