top of page

Mindennapi szemezgetésünk (19:35)


A német rendőrség házkutatást tartott annak a bírónak (Christian Dettmar) az irodájában és a lakásán (telefonját elkobozták stb.), aki április 8-án hozott ítéletet a Weimari Kerületi Bíróságon a tanulók két helyi iskolát érintő maszkhordása, illetve a PCR tesztek és a ‘tünetmentes fertőzés’ tárgyában...


A Magyarok Világszövetsége (MVSZ) meghívást kapott Amszterdamba, az új koronavírus okozta orvosi és erkölcsi vészhelyzetről szóló nemzetközi tanácskozásra (MEED – Medical and Ethical Emergency Deliberation), ahol előadóként orvosok és ügyvédek vehettek részt. Patrubány Miklós elnök Dr. Drábik Jánost kérte fel a konvención való részvételre. Előadásának címe magyarul: “Az államok feletti hatalom terve a lakosság militarizált ellenőrzésére.” A videóelőadás tartalma itt magyar nyelven megnézhető.


Egy előre eltervezett program szerint jelenleg már a szabadságjogainkat korlátozzák, genetikai kísérletekbe sodorják a lakosság jelentős részét, diszkriminálják az egészséges és még gondolkodni képes lakosságot, fenyegetik a gyerekeinket és mindezt egy politikai rendszer hatalmát felhasználva. Kell legyen egy másik út, amely eltörli ezt az emberkísérleteket és a rabszolgasorsba taszítást, megnyitja a szakrális élet lehetőségét.


A meghirdetett napirend szerint szerdán, április 28-án szavaznak a “vakcina-útlevélről”, amelynek a mostani hivatalos megnevezése digitális zöld igazolvány (Digital Green Certificate). A jelek szerint a brüsszeli döntéshozókat nem hatja meg az Európai Bizottság honlapján négy nappal ezelőtt, április 22-én zárult európai uniós konzultáció, amely során az európai polgárok több mint 99%-a elutasította a “vakcina-útlevél” bármely formáját. (Lásd itt: https://www.facebook.com/mvsz.sajtoszolgalat/posts/3827665143978119)


Könyvei alapján Borvendég Zsuzsanna, a Magyarságkutató Intézet munkatársa a legnépszerűbb történész Magyarországon. A történelmi kategóriában az elmúlt fél évben rendszeresen vezeti a legtöbbet vásárolt könyvek listáját, sőt a dobogó első, (A hálózat pénze) a második (Az impexek kora) és harmadik (A kádári Magyarország titkos élete) helyét is Borvendég Zsuzsanna könyvei foglalják el a legnagyobb internetes áruház, a Bookline oldalán.


A svájci választópolgárok akár semmissé is tehetik a 2020-as, melegházasságot engedélyező törvényt, miután elegendő aláírás gyűlt össze ahhoz, hogy kötelező erejű népszavazást tartsanak a kérdésről.


Tekintettel a gyógyszerek szűkösségére, olyan országok, mint India és Dél-Afrika, nemzetközi segélyszervezetek és közéleti személyiségek egyre gyakrabban kérik, hogy mondjanak le erről a védelemről, hogy a szegényebb országok is jobban hozzáférhessenek a gyógyszerekhez. A globális oltási kampány egyik legismertebb alakja, Bill Gates azonban a jelek szerint úgy véli, hogy ez rossz ötlet. A Sky News Sophy Ridge-nek arra a kérdésére, hogy hasznos lenne-e a szellemi tulajdonjogok védelmének megszüntetése a vakcinareceptek esetében, a Microsoft alapítója határozott nemmel válaszolt.


Ha történészek valamikor vissza fognak tekinteni az elmúlt hétre, elképzelhető, hogy ezeket a napokat Németország további sorsa szempontjából döntőnek fogják nevezni. Négy fontos döntés született e rövid időn belül, és mindegyikre érvényes, hogy nagy kihatása lesz Németország jövőjére.


Lóránt Károly közgazdász a Vasárnapnak nyilatkozott Brüsszelben töltött éveiről, Lovas Istvánnal való barátságáról, a Nemzeti Fórumról és az egész Európát fenyegető bevándorlásról.Szilágyi Ákos alkotása
95 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page