top of page

Mindennapi szemezgetésünk (19:47) 2021.12.25.

Ez a vírus jobban emlékeztet a felső légúti hurutos, náthás megbetegedést okozó humán koronavírusokra, mint az SARS-CoV-2-re, amely bizonyos élettani hatásai alapján inkább egy biológiai fegyverhez volt hasonló. (...) Kérdés, hogy a fertőzésen igen enyhe tünetekkel áteső, a súlyos fertőzés szempontjából védett egészséges gyermekek esetében ilyen mechanizmusú vészhelyzeti oltás alkalmazása nagyságrendekkel nagyobb előnyöket biztosít-e a krónikus alapbetegségek nélküli, egészséges gyermekekben igen enyhe lefolyással járó természetes fertőzésnél. Erre az én válaszom, hogy nem.


Karácsonykor év végi számadásként, hálát adunk a Teremtőnek, hogy megtartott bennünket egészségben – fogalmazta meg Sebestyén István énekes, mesemondó előadóművész, akivel a bukovinai székelyek karácsonyi szokásairól beszélgettünk.


Most, hogy a kormány úgy döntött, hogy kötelezővé teszi az oltást az egészségügyi és ápolószemélyzet számára, sokan sürgősen felteszik maguknak a kérdést: mégiscsak be kell-e oltatni magam? Mielőtt meghozná ezt a döntést, javasoljuk, hogy nézze meg ezt az izraeli filmet, és hallgassa meg, mit mondanak az ottani beoltott emberek. (...) A filmben most mindenki láthatja, az oltásnak milyen drámai következményei vannak.


Két helyszínre érkeztek meg a tömegek, szabadságot követelnek ! Hagyják békén a gyerekeket ! Semmi szükség nincs beoltani őket ! Visszaköveteljük a szabadságunkat, amit immáron két éve elraboltak tőlünk ! Elég volt a kényszerből, a diszkriminációból, a kormányzat társadalmi csoportokat egymás elleni uszító kampányából!


Követeljük a vészhelyzet eltörlését, mert NICS vészhelyzet Izraelben ! Követeljük a “ zöld kártya “ azonnali eltörlését ! Dr. Rája Leibovics onkológus professzor beszél a tömeghez !A 200 000 lakosú városban az egész országban a legalacsonyabb az oltottsági arány. Az E-oltási útlevél adatai szerint a lakosoknak csak 63 százaléka van kétszeresen beoltva. Linz most embereket akar felvenni, hogy levadásszák az oltást megtagadókat - írja a "Heute".


A fogalom körül kétségtelenül van zajkeltés, de az is nyilvánvaló, hogy ha az ember fejében és szívében nincs rend, akkor válságba jut. Nem a férfi és a nő kapcsolata van válságban, nem arról van szó, hogy Isten rosszat teremtett. Ma sok szó esik arról, hogy a bibliai házasságmodell elavult, el kell vetni, ki kell cserélni. Ez azonban zsákutca.


Ahogy megszokhattuk már Drábik Jánostól, egy rendkívül alapos, tényekkel alátámasztott tudásanyagot kaphatunk legfrissebb, 2 részes előadásában, melyben pontosan felvázolja a "HAZUGSÁG VILÁGKORSZAKÁT", amiben élünk, annak legfontosabb összefüggéseivel együtt. Nézzétek meg mindenképp!


Minden halottat kovidosnak minősítette ! Jó nagy pánikot keltettek! De akárhogy erőlködnek, nem sikerült annyi halottat összehozni, ami alátámasztaná a diktatorikus vészhelyzetek kihirdetését. Csapdába estünk! Itt vannak a számok ! Az utolsó megvilágított sorban olvashatjuk a világ lakosságára vetített halálozás összességét!

Ezer főre vetítve 5,2%! De könyörgöm 2012, 2013 és 2015-ben is ekkora százalék volt, és akkor mégse hirdettek világjárványt. Nem kezdték beoltani génmanipulációs, ismeretlen szerekkel a világ lakosságát!379 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page