VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:11)
Olaszországban bedurvult a covidfasizmus: kötelezővé tették az egészségügyi dolgozók védőoltását

Orvosok, ápolók és az összes többi egészségügyben dolgozó számára kötelezővé vált a koronavírus elleni kísérleti védőoltásban való részvétel, amelynek elutasítását szankciókkal bünteti egy új olasz jogszabály – jelentette az olasz sajtó szerdán.


A kínai kommunisták, Bill Gates, Fauci és a náthás denevérek esete a túszul ejtett világgal: a Biden-kormány el akarja rejteni az igazságot a Covid19 p(l)andémiáról

Egyre inkább potyognak ki a csontvázak abból a „szekrényből” melyben a “covid19” elnevezési, állítólagos világjárvány VALÓDI forgatókönyvét próbálják elrejteni.


Perintfalvi Rita írt egy könyvet

Ez megesik mással is. De ez nem ám csak egy könyv a sok közül, ez maga a megtestesült szenzáció, amelynek várható megjelenését nem lehet eléggé hangsúlyozni. Úgyhogy szerzőnk, aki látnivalóan szerelmes saját munkájába, folyamatosan rakja ki posztjait az általa csak „könyvem”-nek nevezett műről. Kétségtelenül ügyes. (...) Nagyon remélem viszont, hogy Perintfalvi Rita kitágítja kutatási programját, és a jövőben a pedofília általános jelenségének feltárására fordítja majd energiáit. Ez a módszertani váltás nyilvánvalóan segítene eloszlatni azt a megalapozott gyanút, hogy tudományos tevékenységét a politika manipulálja.


A halálról pünkösdkor

Van egy olyan gyanúm, hogy ma egy olyan kultúrában élünk, amikor felbomlottak az arányok. A tehermentesítés túl jól sikerült. Olyannyira jól, hogy az általános tömegkultúra hatására az ember mintha elvesztené azt a képességét, hogy létének egészét mintegy kívülről, Isten felől lássa. Eltűnt a transzcendens. Mintha teljesen elfogadottá vált volna, hogy az igazi nagy kérdések immár megoldódtak, s attól a nyomasztó tehertől, hogy mi is ennek az egésznek az értelme, végképp megszabadultunk. De ez az általános vélekedés csak ennek a „felvilágosult” kornak a tünete. El fog múlni.


A Pfizerhez köthető minden idők 2. legnagyobb pénzbírsággal járó hamisítási botránya az USA-ban

A koronavírus alatt hosszú sorok alakultak ki az egyes oltópontok előtt, hogy az emberek Pfizer vakcinához, az oltóanyagok állítólagos VIP-jéhez jussanak. A cikknek nem feladata vitatni a Pfizer-vakcina hatékonyságát, azt azonban nem árt tudni, hogy az óriási gyógyszergyártó vállalat sem feddhetetlen, sőt, övék minden idők 2. legnagyobb pénzbírsággal járó hamisítási botránya az USA-ban.


Ludovic Orban szülinapi buliján nem kellett maszk a beltérben: világos, hónapok óta hülyének nézik az embereket a maszkviselési kötelezettséggel (+video)

Egyre világosabb, hogy maguk a romániai döntéshozók is tisztában vannak azzal, hogy az úgynevezett járványügyi intézkedések, például a kötelező maszkviselés féle társadalmi őrület egy sátáni átverés csupán.


Artur Pawlowski lelkipásztor mindent kitálal

A templom bezárásának megtagadása miatt letartóztatott Artur Pawlowski lelkipásztor mindent kitálal.

Artur Pawlowski kanadai lelkész beszélt az ellene irányuló üldözésről, amelyet a politikusok, a média, a rendőrség és az önbíráskodók folytatnak ellene.


Leninisták és szabadkőművesek a magyar történelemben – Raffay Ernő írása az Erdély.ma portálnak

Az elmúlt évtizedekben a baloldali értelmiség visszafordul a kultúrmarxizmushoz, erős leninista beütéssel, de nem képesek igazi marxisták-leninisták lenni – írja elemzésében Raffay Ernő történész, aki az Erdély.ma portálon megjelent írásra reagált.


Ismét magyar állampolgárokat hoz hátrányos helyzetbe Magyarország

Romániába oltás és karanténkötelezettség nélkül mehetnek a magyar állampolgárok, visszafelé viszont a magyar hatóságok karanténba rakják azt, akinek nincs két oltása – derül ki az MTI mai írásából.
75 megtekintés