top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:49 – bécsi tudósítással frissítve) 2022.01.29.ÉLŐ VIDEÓ: Hatalmas tömeg Ottawában, a Szabadság 2022 Konvoj megszállta a kanadai fővárost – ugyanakkor több európai nagyvárosban is tüntetnek a covid-terrorizmus ellen

Egyelőre annyit tudni, hogy a kamionok megszállták a várost, körbevették a kanadai parlament épületét. A kanadai kormány elmenekült, a hírek szerint a kormánytagok, Justin Turdeau miniszterelnökkel a várost is elhagyták. A tömeg egyre nő. A kivezényelt rendőrség egyelőre nem mert közbeavatkozni. (meg nem erősített hírek – a Szerk.)


A kamionos konvoj margójára

És közben a másik kéz a világ másik felén orosz-ukrán-USA konfliktust generál... Lesz háború? Nem! Akkor mi lesz? A NATO (zömmel amerikai) katonai bevonulnak a keleti blokk országaiba. Indok van rá? Van. De mi a valódi cél? Hitler óta tudjuk, hogy azon csatlós országokat meg kell szállni, melyeknél fennáll a kiugrás veszélye. No nem az ukrán konfliktus a veszély, hanem a vakcinázás kötelezővé tétele miatt történő lázadás, ahol a lázadók mellé állhatna a katonaság.


Vizsgálatot indítanak a vírus ürügyét felhasználó „félelem, szégyen és bűnbakképzés totalitárius és nagyon etikátlan” taktikájának kormányzati alkalmazása miatt!

A kormányzati ösztönző egység "durván etikátlan taktikát alkalmazott, hogy a lakosságot a szabályok betartására ijessze meg!"Képviselők vizsgálatot indítanak, miután pszichológusok kritizálták a totalitárius taktikát, miszerint a világjárvány idején "félelmet, szégyent és bűnbakképzést alkalmaztak". A levél 40 szakmai aláírója – élükön Dr. Gary Sidley, nyugalmazott klinikai pszichológussal - elmondta, hogy ellenzik a drámai reklámok használatát, amelyek olyan szlogeneket tartalmaznak, mint például: "Ha kimész, elterjedhet és emberek fognak meghalni."


GYEREKEK OLTÁSA COVID ELLEN

Megnyitva a betegtájékoztatót elsőként az elején található fekete háromszögre irányult a tekintetem, amelyet a következő figyelmeztetés követett: „▼Ez a gyógyszer fokozott felügyelet alatt áll, mely lehetővé teszi az új gyógyszerbiztonsági információk gyors azonosítását. Ehhez Ön is hozzájárulhat a tudomására jutó bármilyen mellékhatás bejelentésével.” Számomra ez már az elején jelentős kételyeket ébresztő tájékoztatás volt a gyermekeimen történő alkalmazást illetően. A háromszög szimbólum és a szöveges figyelmeztetés nem véletlen, mivel szerepeltetése a feltételes forgalomba hozatali engedéllyel rendelkező készítmények esetén jogszabályi előírás az alkalmazásukkal kapcsolatos magasabb kockázat jelzéseként.


NÉMETORSZÁG: Valami nagyon nem stimmel a számokkal

Németországban az oltási kampány 13 hónappal ezelőtt kezdődött. Most kiderült, hogy 42,6 millióval több digitális oltási igazolást adtak ki, mint ahány vakcinát beadtak.


4 professzor 4 kérdése

„Négy tudós kérdéseket küldött a BionTech alapítójának, Ugur Sahinnak. Aggódnak az oltóanyag esetleges minőségi hibái miatt” – áll a Berliner Zeitung cikkében. A négy neves tudós tisztázni szeretné az általuk észlelt következetlenségeket a Pfizer-BionTech vakcináknál. A 4 személy: Jörg Matysik (az analitikai kémia professzora a Lipcsei Egyetemen), Gerald Dyker (a Bochumi Ruhr Egyetem szerves kémia professzora), Andreas Schnepf (a Tübingeni Egyetem szervetlen kémia professzora), Martin Winkler (anyag- és folyamatmérnöki professzor) .


Emmi: Törvénytelen a hétfői pedagógussztrájk

A bíróság elsőfokú határozata megszületett ugyan január 28-án, de a döntés nem jogerős, így törvénytelen a hétfői pedagógussztrájk – írta szombati, az MTI-hez eljuttatott közleményében az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi). Az Emmi közleménye arra is kitér, hogy a koronavírus-járvány miatt a gyermekek és a szülők így is több hiányzásnak, tehernek voltak kitéve az elmúlt időszakban. (nem szép dolog a kovidönkény következményeit is a sztrájkolók nyakába varrni – a Szerk.)


Szijjártó Péter megerősítette, hogy amerikai csapatok jöhetnek Magyarországra

"Magyarország a NATO lojális tagja, de a magyar érdek az ukrán–orosz konfliktusokban a kérdés békés, tárgyalásos rendezése. Magyarországnak az a jó, ha a keleti határszakaszon béke van, és nem fegyveres konfliktus." Csak nehogy az legyen a vége ennek az egész cirkusznak, hogy majd szép csöndben így ültetik a nyakunkra a háttérhatalom erőszakszervezetét, és ezért kellett az új honvédelmi törvény is.


Bécs 2022.01.29. Tüntetés a szabadsàgunkért! A kint élő magyarokkal együtt!


611 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page