VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (19:48)




Hajtóvadászat a hivatásos katona után, aki Belgium első számú virológusát vette célkeresztbe

Egy szénbánya mögötti erdős területen keresi a belga rendőrség azt a hivatásos katonát, aki gépfegyverekkel felszerelkezve megszökött, miután halálosan megfenyegette Marc Van Ranstot, Belgium legnépszerűbb virológusát. (...) jelezte, hogy felkészült a rendőrséggel folytatandó halálos csatára. Conings egy másik üzenetében kifejtette: „Nem élhetek tovább olyan társadalomban, amelyben a politikusok és a virológusok mindent elvettek tőlünk.”


Súlyosan diszkriminálja a fehér újságírókat Chicago fekete polgármestere

Nem ad személyes interjúkat fehér újságíróknak Lori Lightfoot, Chicago polgármestere, csak a sajtó színes bőrű munkatársainak. A köztisztviselő döntését azzal indokolta, hogy a fehérek felül vannak reprezentálva a chicagói sajtóban, miközben a város lakóinak több mint a fele nem fehér.


Folytatódik a kísérleti vakcinával való nemzet-zsarolás Magyarországon – Orbán enyhítéseket jelentett be, de csak ha megfelelő számú magyar adatta be a kísérleti vakcinát

Ahhoz képest, hogy a magyarországiak oltakozási arányát egyszerűen nagyszerűnek véli az Orbán Viktor vezette magyarországi covid-kormány, egyelőre úgy fest, szeptemberig mégsem hajlandóak a vészhelyzeti állapotot megszüntetni csonkamagyarországon, ahol marad az izraeli mintára lekoppintott, totális covid-diktatúra és az adófizető polgárokat súlyosan diszkrimináló vakcina-igazolvány erőszakos zsarolással történő bevezetése.


FELHÍVÁS A FELÉBREDT MAGYAROKHOZ! TALPRA MAGYAR…! KEZDJÜK EL A SZENT, ŐSI, ETIKÁRA ÉPÜLŐ, ÚJ TÁRSADALOM ÉPÍTÉSÉT!

A tizedes rendszer a szkíta-hun katonai rendszer és a magyarság társadalmi szerveződésének alapja volt. Ennek az úgynevezett riadóláncnak a kiépítését semmi esetre sem harcias tevékenységekért szorgalmazzuk, hanem azért, hogy a jelenlegi szélsőséges élethelyzetben a helyi közösséget összefogja a túlélés és a zavartalan kommunikáció érdekében.


A volt titkosgynök most látszat tudósként vezette meg a magyarokat?

Bálint László, volt kémelhárító alezredes és történeti kutató, egykor parlamenti szakértő a következőket írja a 2017-ben megjelent „A hálózati nyilvántartás szereplői, az államvédelmi és állambiztonsági hálózat nyilvántartása Szegeden és Csongrád megyében, 1945 - 1990” című könyvének 112. oldalán: „KARIKÓ KATALIN (Szolnok, 1955. 01. 17. Goóz Zsuzsanna). A 6-os karton adatai: 1978-ban foglalkozása tudományos segédmunkatárs. Munkahelye az MTA Szegedi Biológiai Központ. Ideiglenes lakhelye ekkor Szeged, Budapesti körút 26. Iskolai végzettsége egyetem. Pártállása pártonkívüli KISZ tag. Állampolgársága és nemzetisége magyar. Beszervezését 1978. 10. 31.-én hajtotta végre Salgó László r. hdgy. a BM Cs. M.-i RFK ÁB III/II (kémelhárító) Oszt. beosztottja, titkos megbízott minősítéssel, hazafias alapon, 'Lengyel Zsolt' fedőnéven. Foglalkoztatási vonala kémelhárítás.”

COVID-19: AKI MÉG EZ UTÁN IS BE AKARJA OLTATNI MAGÁT, AZ KLINIKAI ESET!

EZT mutasd meg mindenkinek, aki be akarja oltatni magát! Ha ez sem segít, te megtettél mindent.





STOP! – a gyerekek és fiatalok kísérleti oltásának biztonságossága, értelme nem igazolt – így az idővel akár súlyos hibának bizonyulhat!

A felelősségnek nem csak egy oldala van, bár a médiában kizárólag egyetlen oldalról közelítik meg. “Oltatni kell, mert ezt követeli meg a társadalmi felelősségvállalás!” A gyermekeink vannak a legkisebb veszélyben a COVID 19 megbetegedéseket tekintve! Mind a szövődmények kialakulását, azok súlyosságát tekintve a gyermekek vannak a legnagyobb biztonságban! Most mégis szeretnék a gyermekeket is elkezdeni beoltatni! A vakcinákban sem a vakcinagyártók, sem a kormányok, sem az azokat beadó orvosok annyira azért nem bíznak, hogy vállalják a felelősséget értük! Ugyanakkor a propagandával, jogfosztásokkal, egyre erősebben presszionálnak minket arra, hogy mi azért bízzunk! Ezzel a történelem legnagyobb gyógyszerkísérletében való “önkéntes” részvételre kényszerítenek milliókat! A gyermekeink nem mérlegelhetnek, helyettük nekünk kell döntenünk, de az oltások, rájuk nézve eddig ismeretlen rövid és hosszútávú kockázatait viselni nekik kell! Ha pedig isten ments valami visszafordíthatatlan mellékhatás lép fel gyermekünknél, annak minden jogi, erkölcsi és lelki terhe rajtunk nyugszik!



Megmozdulás a normális életért, az egészségünkért, a megélhetésért, a jövőnkért, a szabadságunkért, az emberi jogainkért – mert május 23-tól már gyülekezni szabadon lehet!




Egy okos német orvos készítette a fenti grafikont tavaly, a hivatalos oltási és "koronavírus"-halálozási adatokból. Azokban az országokban, ahol 1919-ben jelentősen nagyobb volt az influenza oltással való beoltottság aránya, ennek megfelelően jelentősen nagyobb volt a Covid-halálozások mértéke is...


AZ OLTÁSOK AZ ÉLETET NAGYON LERÖVIDÍTIK - MONDJA EGY NAGY TEKINTÉLYŰ PROFESSZOR

"A váható élettartamod, ha a 30-as éveidben van, lecsökken 5-10 évre."