VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:03)


ÚGY GONDOLOM, HOGY KÖZELÍTÜNK A FORDULÓPONTHOZ – DR. REINER FÜLLMICH (+ film!)

„Nem hiszem, hogy az oltásokkal kapcsolatos mindezek a mellékhatások a terv részét képezik; megpróbálják átsietni ezt a dolgot, és ezért történik annyi hiba.” – Dr. Füllmich


A FRANCIA GYÓGYSZERÉRTÉKELŐ KÖZPONT MIND A NÉGY SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT COVID VAKCINA FELFÜGGESZTÉSÉT KÖVETELI

A francia gyógyszerértékelő központ mind a négy széles körben használt COVID vakcina felfüggesztését követeli. A CTIAP szerint az összes vakcinát forgalomba hozták és aktívan alkalmazták embereken, mielőtt “a hatóanyag és a késztermék minőségét igazoló bizonyíték” elkészült volna.


Ez a sikeres járványkezelés? Magyarország világelső a halálozásban! + statisztika

Először is az összes híradásban arról számolnak be a médiák, hogy Magyarország példaértékű a járványkezelés tekintetében, amit a WHO is elismer. Sőt nemrég maga Orbán Viktor miniszterelnök is azt hangoztatta, hogy "a sikeres járványkezeléssel mutatunk példát a jövő nemzedékének". Ilyen politikai nyilatkozatok tucatjait találhatjuk meg az internetes keresőkben. Viszont ha összevetjük a nyilatkozatokat a mai statisztikákkal, nehezen megmagyarázható a helyzet. A számok tükrében ugyanis az derül ki, hogy a magyar járványkezelés a legelhibázottabb az egész világon, már amennyiben a járványban elhunytak számát vesszük alapul és hozzátesszük azt is, hogy Magyarországon kiemelkedően magas a beoltottak száma. A hírekben elrettentő példaként emlegetett Brazília 14., Svédország a különutas járványkezelésével a 30., Lettország mint az EU egyik legalacsonyabb oltási arányú országa a 36., India pedig, ami a legszörnyűbb helyként van most bemutatva a hírekben, a magyarországi arányok közelében sincs, azaz még ott is sokkal jobb a helyzet.


Az idei Oscaron is folytatódott az emberek birkává alakítása – Deák-Sárosi László a Mandinernek

Az idei Oscar-mezőny is azt az utópisztikus törekvést tükrözi, miszerint mindent a feje tetejére kell állítani, az embert pedig birkává kell butítani – állítja Deák-Sárosi László filmesztéta.


Törzsi uszítás és idomitás: így tombol a woke forradalom egy New York-i elitiskolában

Megfélemlítés, agymosás és ideológiai leckéztetés: diktatúrákra hajazó gyakorlatokat leplezett le egy manhattani magániskola tanára – akit azóta már ki is rúgtak.

85 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek