VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:07)“Delta variánsnak” nevezik az eltitkolt vakcina mellékhatásokat?! : A „negyedik hullám”-nak mondott izraeli „súlyos covid esetek” valójában az oltások eltitkolt mellékhatásai lehetnek

Kezd beigazolódni, hogy Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója teljesen komolyan gondolta azt, amit egy februári az NBC-nek adott interjújában nyilvánosan ki mert jelenteni, éspedig azt, hogy a Pfizer, jelenleg még kísérleti szakaszban levő Covid-19-oltását elsősorban az izraeli lakosságon tesztelik, ugyanis ott volt leghamarabb a legtöbb ember beoltva ezzel a szerrel.

Az mRNS vakcinák mögött álló ismeretlen úttörő – ami a magyar sajtóból kimaradt

Elöljáróban, a tisztánlátás végett, egy levélváltás, prof. Dr. Robert Malone-vel. 2021. jún. 21., hó, 16:53-kor. Kedves Dr. Malone! Magyarországról írok Önnek, ahol Karikó nagy erőkkel népszerűsíti “találmányát”, a Pfizer-Biontech covid vakcinát. Olvastuk az Ön tweetjét, amiben cáfolta az állítását, hogy ő a technológia feltalálója, és a NYTimes-ban kerestük az Öntől való bocsánatkérésüket. Sajnos a Google-n keresztül nem tudom elérni, sem a DuckDuckGo-n keresztül. Olvastam az Ön megjegyzéseit a vakcina hatékonyságáról, különösen az Ivermectin hatékonyságához képest. Ez a hozzászólás teljesen világossá tette számomra a különbséget Ön és Dr. Karikó Katalin között, aki kíméletlenül reklámozza az oltást, kérdéseket nem engedve.


Nem kell a szuperállam: közös nyilatkozatot írt alá Európa jövőjével kapcsolatban tíz európai párt

Az Európai Unió tagországai tíz pártjának, köztük a Fidesznek és a lengyel Jog és Igazságosságnak (PiS) vezetői pénteken fővárosaikban egy időben Európa jövőjéről írtak alá közös nyilatkozatot, amelyben kiállnak az EU eszméje mellett, de elutasítják az európai szuperállamot közölte Jaroslaw Kaczynski, a PiS elnöke Varsóban.


A Semmelweis-nap margójára: Így tették el láb alól a haladó gondolkodású, ma hősként ünnepelt orvost a saját kollégái

Mindössze 47 éves volt Semmelweis professzor, amikor feleségével és kislányával Bécsbe, egy bőrgyógyász barátjának klinikájára utazott. Amikor a hosszú út után felébredt a vendégszobában, legnagyobb megdöbbenésére ápolók állták útját, és nem engedték őt a családjához. Közölték vele, hogy egy elmegyógyintézetben van, ahová őrültként utalták be. Amikor tiltakozott, brutálisan megverték, kényszerzubbonyt adtak rá, több csontját eltörték, mellkasa szétnyílt. Orvosi ellátás nélkül a sebek elfertőződtek, és vérmérgezést kapott. Napokig agonizált, sem orvost, sem papot nem hívtak hozzá. Így halt meg az anyák megmentője…


'A feketék csak magukat hibáztathatják a rossz döntéseikért' - Ty Smith Kritikai Fajelméletet kritizáló és az iskolatanácsi ülésen elhangzó videója végigsöpört az interneten.

Ahogy az ülés előrehaladt, teljesen elborult az agyam. Az összes fehér ember felállt, és azokról a dolgokról beszélt, amiket a feketék elszenvednek, de az okok, amiket mondtak... ez az, ami igazán felbőszített. Elkezdték hibáztatni a fehér embereket és azt, amit a rabszolgatartás idején tettek, mert szerintük a feketék most emiatt szenvednek." Ott ültem és arra gondoltam: "Én a gettóban nőttem fel, láttam gyilkosságokat, láttam nők megverését, láttam crackeseket járkálni, láttam, hogy a szemem láttára drogoznak". "Szóval, próbálok rájönni, ki mondta ezeknek az embereknek, hogy azok, akik felelősek azért, ami itt történik... azok a fehérek, a fehér emberek, és ez annak az eredménye, amit a fehérek tettek a feketékkel a rabszolgaság idején? Olyan volt, mintha egy filmforgatáson lennék, és mindenki, aki beszél, színész lenne."


102 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek