VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:10)


Így szívasd a magyarodat jobboldali módra! A védettségi igazolvány esete a jogalkotással

Először azt hittem, hogy rosszul látok. Majd azt gondoltam, a felfogóképességem űz velem bolond játékot, amikor olvasom a következő hírt: „A karanténkötelezettség alól csak negatív eredményű PCR-teszttel lehet mentesülni – jelentette ki Kiss Róbert, az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője szerdán az operatív törzs tájékoztatóján, ugyanis, mint mondta, a határokon egyre többen kérik a határátlépésnél, hogy a határon lévő rendőr vegye figyelembe a védettségi igazolást. Ezt azonban még nem teheti meg, mert ennek egyelőre még nincs meg a megfelelő jogszabályi feltétele.


A JELSZÓ: csak kezelni, és nem gyógyítani!

A gyógyszeripar? „Csodálatos múlt. Steril jelen – a luxus, a hazugságok és a korrupció ölelésében. Egy reményeken alapuló jövő…” Philippe Even és Bernard Debré orvosprofesszorok nagy feltűnést könyve, a Guide des médicaments* (A gyógyszerek kézikönyve) meglepő állatásokkal állt elő: a négyezer Franciaországban árusított gyógyszer fele haszontalan, 20 százaléka rosszul tolerálható, míg 5 százaléka potenciálisan veszélyes is.


Leleplezte a CNN-t, másnap végleges tiltást kapott a Twittertől

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a CNN technikai vezetője a Project Veritas újságírójának egy titokban rögzített videón beismerte, hogy a csatorna egyértelmű célja a 2020-as elnökválasztáson Donald Trump elnök eltávolítása volt, amit propaganda tolásával el is értek. "James O’Keefe felfüggesztése csak leleplezte a totalitárius gondolkodásmódot, amely most a Twitter-t irányítja. Ez a platform a baloldali propaganda hivatalos szervévé vált. Jelenleg nincs nyilvános, nyílt fórum Amerikában amíg nem építünk újat!" reagált a lépésre D'Souza.


Akik eltörölnék a vallást az Egyesült Államokban

„Az amerikai baloldal által támogatott perek nem a diszkrimináció elleni harcot szolgálják, hanem démonizálják azokat, akik máshogy gondolkodnak és megpróbálják a Bibliát gyűlöletkeltő könyvként beállítani” – írja Yaakov Menken Zsidó Értékek Koalíciójának vezetője a Federalist hasábjain. „Ha eddig nem volt nyilvánvaló, akkor mostanra biztosan mindenki észrevette, hogy a baloldal célja minden olyan ember elnémítása, aki megkérdőjelezi vagy szembe megy az ő nézeteikkel. Perverz módon mindezt a „sokszínűség” és a „tolerancia” nevében teszik, miközben pontosan ezek ellenkezője a cél: erőltetik az ideológiát, elnémítják az ellenzőket, és betiltják az alternatív véleményeket. A vallási iskolák elleni támadás a legújabb példája a progresszívek „felégett föld” stratégiájának”


A cseh elnöki hivatal levelet írt az UEFA-nak, elegük van a rasszista vádakból

Bemondás alapján vádolták meg rasszizmussal és tiltották el 10 meccsre a prágai csapat válogatott védőjét.
Szilágyi Ákos alkotása


68 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek