top of page

Mindennapi szemezgetésünk (20:13)


Történelmi pillanatról számol be egy Twitter-használó, bevetésre kész az amerikai haditengerészet első, melegekből álló helikopterszemélyzete.


Sajnos az utóbbi hónapokban extrém megnövekedett az oltás utáni COVID teszt pozitívak, a súlyos oltási szövődmények, az intenzív osztályokon oltás miatt kezeltek és a halálesetek száma, amelyet a mainstream COVID betegség következményeinek könyvel el. Ezért a 3.145.592 oltás után megállapított COVID esetek (amelyek nem a “járvány”, hanem az oltás kampány következményei is lehetnek) jelentősen rontják a megbetegedési és halálozási statisztikákat, de hogy milyen mértékben, azt nem tudjuk, mivel az oltáskárosodásoknak és haláleseteknek nincs semmilyen megbízható nyomonkövetése.


A egész időrendje annak, ahol tartunk, hazugságon alapul: hogy a koronavírus halálos, hogy nem lehet megelőzni és kezelni, hogy vészhelyzet van, ami miatt társadalmi távolságtartás és maszkok kellenek, pedig nem kell, és hogy a megoldás egy mRNS oltás, ami biztonságos és hatékony, pedig nem az, és hatalmas károkat okoz, és azt is tudjuk, hogy a legtöbb kár az mRNS oltások miatt évekkel később fog jelentkezni.


Lloyd Austin, az Egyesült Államok védelmi minisztere első nagy beszédében azt mondta, hogy az Egyesült Államoknak és szövetségeseinek egy új típusú katonai konfliktusra kell felkészülniük. A teljes cikket lefordítottam nektek magyarra (VilagHelyzete)


Alig egy éve viszont még simán lerasszistázta elődjét, amikor Trump a kínaiak Amerikába érkezésének szabott gátat.
51 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page