top of page

Mindennapi szemezgetésünk (21:54 – új frissítés Schiffer Andrással) 2022.02.03.Egy edző őszinte véleménye: Oltás vs. atlétika

Gedeon Zsolt edző, és edzőként sok dolgot megtapasztalt a járvánnyal és az arra adott oltással kapcsolatban. "Edzőként mondom az oltás nagyon nincs jó hatással a futókra. Hazánk egyik legjobb futója oltás után négy nappal kórházban van szívritmus zavarokkal és magas pulzussal. Sok edzővel azt beszéltük, hogy az oltatlan futóink sokkal stabilabbak és jobban lehet őket terhelni, az oltottak többet betegszenek meg ezért nagyon hektikusan lehet velük dolgozni, mint anno nagy átlagot tekintve. Nekem 68 futóm van, jelenleg 9 covidos, mindegyik be van oltva. Az oltatlan futóinkon is átment a covid, de sokkal lazábban és könnyedén." (betelefonáló olvasónk szerint Gedeon Zsolt sok tekintetben nem szavahihető ember; másfelől azonban számtalan, a Szilaj Csikón is közzétett cikk és hír bizonyítja, hogy a kovidjárvány kezdete és az oltáskampány felpörgése óta a világban sokkal több sportoló szenved maradandó károsodást, sőt hal meg, mint korábban; a legfrissebb, mai hír: Meghalt a futballtehetség, csupán 22 éves volt; ezért arra kérjük olvasóinkat, hogy az igazság kiderítéséhez azzal járuljanak hozzá, hogy ha személyesen tudomást szereznének hasonló fejleményekről, mint a fent nevezett edző, akkor számoljanak be róla a Szilaj Csikónak)


Schiffer András: Úgy tűnik, szintet lép jogtalanságban a hatalom. Az egyetemisták nem "foglalkoztatottak"


A rendőrfőnök a hadsereget akarja bevetni a kanadai kamionosok ellen

Az ottawai tisztviselők azt mondják, hogy „minden lehetőséget” megvizsgálnak a kamionosok tiltakozásának megszüntetésére – közölte a CNN. A teherautósok hatodik napja tartják blokád alatt a várost a kényszeroltás elleni tiltakozás miatt. A kanadai kamionosok folyamatos tiltakozása a Covid-19 egészségügyi korlátozásai miatt immár az ország fővárosának "törvénytelen" megszállásának minősül – közölték.


Blokkolják a kanadai kamionosok tüntetésének támogatására beérkező adományokat

A GoFundMe közösségi adományozási oldal szünetelteti a kanadai és az egyesült államokbeli határokon átnyúló kényszeroltás ellen tiltakozó kamionosokat támogató kampányt. A platformon pár nap alatt 8 millió dollár gyűlt össze a kamionosok támogatására. „Ez az adománygyűjtés jelenleg szünetel és felülvizsgálat alatt áll, hogy megbizonyosodjon arról, megfelel-e a szolgáltatási feltételeinknek, valamint a vonatkozó törvényeknek és szabályozásoknak” – áll a webhely szerda esti, az adománygyűjtéshez csatolt közleményében.


Merkely Béla látható a Schadl Györgynél talált szexfelvételen? – merész kijelentést tett az Ezalényeg

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, kompromittáló adatokat találtak egy ismert közéleti szereplőről a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar letartóztatott vezetőjénél, Schadl Györgynél tartott házkutatáson. Nem tudjuk, hogy miért tárolt erotikus tartalmú videót Schadl György a széfjében, amelyen egy közszereplő is látható, de az biztos, hogy a házkutatás során ezt megtalálták a rendőrök. Az ügyben pedig az egyik országos tévé a Fidesz egyik reklámarcává avanzsált professzort, Merkely Bélát kereste meg az ügyben – állítja a lap.


„Feladata lobbizási tevékenység”: LMBTQ-szervezetek és hálózatuk Magyarországon

Melyek azok a szervezetek Magyarországon, akik ma LMBTQ-érdekvédelemmel foglalkoznak? Mennyire fonódnak össze egymással és a CEU-val? Kik támogatják őket? Hányszor használják ők maguk a lobbi szót?


Fiatalokat megszólító kampányt indít a Budapest Pride és az aHang

A kampányhoz interaktív játék is van, lehet vele nyerni például Meseország mindenkié könyvet.


New Jerseyben a szülés pillanatáig engedélyezték az abortuszt

A New Jersey-i demokraták engedélyezték, hogy a születés pillanatáig végezhessenek abortuszt – adta hírül a Vasárnap.hu. A lap által közzétett videón egy burokban születés látható. Jóformán eddig a pillanatig meg lehet immár ölni a csecsemőket az új amerikai törvény értelmében.


A rendőrség betiltott egy Becsület Napjára időzített gyülekezést

Egy friss rendőrségi jelentés szerint február 12-én a Jézus Szíve templomtól a Tábori vadászok első világháborús emlékművéig vonult volna egy csoport, ám a rendőrség a gyülekezési hatósági jogkörével élve megtiltotta a rendezvényt – írja a 24.hu.


Ilyen még nem fordult elő a Facebook történetében: csökkenőben a napi aktív felhasználók száma

A napokban jelentette bbe a Facebook anyavállalata, a Meta Networks, hogy a közösségi oldal 18 éves fennállása óta először csökkent napi felhasználóinak száma, részvényeinek értéke pedig 20 százalékot esett. 2021 utolsó negyedévében az aktív napi felhasználók száma 1,929 milliárdra rúgott a harmadik negyedév 1,930 milliárdos számához képest.


Esélyük sem volt a női sportolóknak: módosították a transznemű úszókra vonatkozó szabályokat Amerikában

Az Egyesült Államokban módosították a transznemű úszók alkalmasságára vonatkozó szabályokat azt követően, hogy Lia Thomas, a Pennsylvaniai Egyetem versenyzőjének nemváltása óta sorra nyerte a versenyeket elképesztő fölénnyel. Thomas tavaly decemberben 38 másodperces előnnyel nyerte meg az 1500 méteres gyorsúszást.


Az izraeli súlyos betegek 80 %-a oltott, tele vannak az oltott súlyos betegekkel az izraeli kórházak...

... ennek ellenére nyomja a Bennet–Lapid koronadiktatúra, hogy az izraeli polgárok csak menjenek továbbra is oltakozni! Sőt, ami a legfelháborítóbb, hogy most már a fél éves csecsemőktől az 5 éves gyerekek korosztályáig bevezetik Izraelben az ajánlott oltást ! Őrület! Bűn! Az izraeli kórházi vezetők a ZÖLD KÁRTYA azonnali megszüntetését követelik.


Totális kontroll, zsarolás és elzárás. Ez vár ránk ha nem ébredünk!

***

598 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page