top of page

Mindennapi szemezgetésünk (21:33)


A dán hatóság szerint a J&J vakcina előnyei nem múlják felül a lehetséges mellékhatások kockázatait a beoltottaknál. Dánia nem alkalmazza többé a Johnson & Johnson (J&J) leányvállalata, a Janssen által előállított koronavírus elleni vakcinát oltási kampányában – közölte a dán egészségügyi hatóság hétfőn. A dán hatóság arra a megállapításra jutott, hogy a J&J vakcina előnyei nem múlják felül a lehetséges mellékhatások kockázatait a beoltottaknál.


Május elsején kinyitott az Állatkert, kinyitottak a strandok, az éttermek és a szállodák. De csak négymillió ember számára. Hatmillió egészséges ember ki van tiltva, ők legfeljebb a teraszon ülhetnek. Miért? Mert nincs oltási igazolvány. Csalódott és dühös emberek mentek haza, síró gyerekek, káromkodó felnőttek.

Magyarországon 2021 május elsejével megvalósult az apartheid. Míg az emberi jogokat valaha lábbal tipró dél-afrikai rezsim legalább biztosította, hogy a feketék is hozzáférhessenek mindenhez, csak elkülönítve a fehérektől, nekünk még ez se jár.


MI A VALÓSÁG INDIÁBAN? Nézzük meg a valós indiai híreket, amit nem Budán vagy Pesten, egy sötét bérházi helyiségben találnak ki a zugfirkászok, hogy a kattintásokkal többet keressenek és azon röhögjenek, hogy bármilyen hülyeséget be tudnak adni az embereknek… Aztán erre rögtön rácsapnak a szerepléstől megmámorosodott „hentesinasok”, akik állítólag virológusok, mégis olyan marhaságokat mondanak, hogy „jelen pillanatban mi futunk a vírus után, de elérkezik az idő, amikor a vírus fut utánunk”.


A Civilek a Tisztánlátásért mozgalom keretében kapcsolatba kerültünk az Ausztriában működő Respekt csoporttal, amelynek tagjai között orvosok, jogászok és aktivisták vannak. Több mint 200 fő dolgozik napi szinten azon, hogy az emberek visszakaphassák normális életüket. Nemzetközi kapcsolataik is vannak a német nyelvterületen, Spanyolországban, Brazíliában. Tevékenységük egyik része, hogy orvosok aláírását gyűjtik kiáltványukhoz, amelynek a linkje az alábbi: https://respekt.plus/aerztliches-manifest-dachl/


A Nyugat tevőleges asszisztálásával került Lenin hatalomra, a Nyugatot a kommunizmus bűneiért legalább olyan felelősség terheli, mint a büntetőjogban a gyilkos felbujtóját – írta az Erdély.ma portálnak Borvendég Zsuzsanna. A legnépszerűbb magyar történész egy korábbi cikkünkre reagált. (Amennyiben Ön is hozzá szeretne szólni a témához, kérjük küldje el írását a szerkesztoseg@erdely.ma címre)


A pandémia kitörése óta először rendeztek mintegy ötezer fős közönség részvételével élő koncertet Nagy-Britanniában szombaton, hogy teszteljék, biztonságos-e ilyen rendezvény megtartása a járványhelyzetben.


Körülbelül 200 tüntető gyűlt össze szombaton a weimari járásbíróság előtt annak ellenére, hogy nem kaptak engedélyt a demonstrációra, amellyel a szövetségi kormány korona-intézkedései ellen kívántak tiltakozni. A rendőrség megpróbálta távol tartani a helyszínre érkező emberáradatot. Komoly összetűzésre került sor az egyenruhások és a tiltakozók között. ELŐZMÉNYEK: Weimarban egy iskolában a szülők úgy határoztak, hogy nem óhajtják betartatni a gyerekeikkel (maszk-távolságtartás-PCR teszt) szentháromságot. Perre vitték. Weimarban egy bíró összegyűjtötte az összes észérvet és orvosi bizonyítékot, és helyesnek ítélte a szülő általi kezdeményezést. Erre rá 1 hétre az aktuális rezsim letartóztatta, és házkutatást tartott a bírónál, és formai hiba miatt hatályon kívül helyezte a ítéletet.


„Minden nap, és egész álló nap a társadalmi igazságosságról beszélek a diákoknak” – hallották egyiküktől egy bekapcsolva maradt mikrofonnak köszönhetően.75 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page