VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (21:07)SZENZÁCIÓS ÍTÉLET WEIMARBAN: nincs több maszk, nincs távolságtartás, nincs több teszt a tanulók részére

„Mindazonáltal ki kell emelni, hogy nem az érintett feleknek kell igazolniuk a jogaikba való beavatkozás alkotmányellenességét, hanem Thüringia Szabad Államnak, amely az államával érintettek jogait sérti a törvénynek, a szükséges tudományos bizonyítékokkal kell igazolnia, hogy az általa előírt intézkedések alkalmasak a tervezett célok elérésére és ha szükséges, akkor is arányosak. Eddig ez eleve nem történt meg.”


"El tudná magyarázni a vakcina génmódosító hatását?" Megdöbbentő rádióinterjú a Moderna képviselőjével magyar felirattal

"Mi nem normális módon állítjuk elő a vakcinát. Egy kódot rakunk bele, kombinálva természetes és szintetikus anyaggal. Ez egy genetikai kód. És amit csinálnak, az az, hogy egy burkolatot raknak köré nano-lipid részecskékből. Ez nano-technológia. A nano-technológia azért van benne, hogy biztosítsa, hogy átjusson a test védekező rendszerein. Mert normál esetben a test megölné az ilyeneket azonnal vagy szétbontja azokat.

Átoson a védekező rendszeren, be a sejtjeidbe, és becsapja a sejteket, hogy kezdjék el gyártani ezeket a kódokat, ami tulajdonképpen gyakorlatilag a tüskefehérje, ami a vírus része és kibocsátja (szétköpi, szétszórja) a vírus darabjait a testeden belül."


A PCR-teszt Nobel-díjas feltalálójának véleménye Fauciról és a hozzá hasonló hamis tudósokról interjú magyar felirattal


Már önálló nevet is kapott az oltás által kiváltott súlyos betegség

A német kutatók 11 olyan páciens vérképét vizsgálták meg, akinél vérrögöt vagy alacsony vérlemezkeszámot diagnosztizáltak 5-16 nappal az oltást követően. Közülük 2 férfi és 9 nő volt. Életkoruk 22 és 49 év közé esett, átlagéletkoruk pedig 36 év volt. A trombózist az oltás utáni ötödik és tizenhatodik nap közt szenvedték el, közülük hatan el is hunytak a vérrögképződés miatt.


Ennek az egész mocskos játéknak két igazi célja van

Miután ezzel a technikával kikapcsolták a lakosság minden egészséges önvédelmi mechanizmusát, zöld útja van bármilyen (akár életellenes) intézkedés bevezetésének is.