top of page

Mindennapi szemezgetésünk (21:07)„Mindazonáltal ki kell emelni, hogy nem az érintett feleknek kell igazolniuk a jogaikba való beavatkozás alkotmányellenességét, hanem Thüringia Szabad Államnak, amely az államával érintettek jogait sérti a törvénynek, a szükséges tudományos bizonyítékokkal kell igazolnia, hogy az általa előírt intézkedések alkalmasak a tervezett célok elérésére és ha szükséges, akkor is arányosak. Eddig ez eleve nem történt meg.”


"Mi nem normális módon állítjuk elő a vakcinát. Egy kódot rakunk bele, kombinálva természetes és szintetikus anyaggal. Ez egy genetikai kód. És amit csinálnak, az az, hogy egy burkolatot raknak köré nano-lipid részecskékből. Ez nano-technológia. A nano-technológia azért van benne, hogy biztosítsa, hogy átjusson a test védekező rendszerein. Mert normál esetben a test megölné az ilyeneket azonnal vagy szétbontja azokat.

Átoson a védekező rendszeren, be a sejtjeidbe, és becsapja a sejteket, hogy kezdjék el gyártani ezeket a kódokat, ami tulajdonképpen gyakorlatilag a tüskefehérje, ami a vírus része és kibocsátja (szétköpi, szétszórja) a vírus darabjait a testeden belül."A német kutatók 11 olyan páciens vérképét vizsgálták meg, akinél vérrögöt vagy alacsony vérlemezkeszámot diagnosztizáltak 5-16 nappal az oltást követően. Közülük 2 férfi és 9 nő volt. Életkoruk 22 és 49 év közé esett, átlagéletkoruk pedig 36 év volt. A trombózist az oltás utáni ötödik és tizenhatodik nap közt szenvedték el, közülük hatan el is hunytak a vérrögképződés miatt.


Miután ezzel a technikával kikapcsolták a lakosság minden egészséges önvédelmi mechanizmusát, zöld útja van bármilyen (akár életellenes) intézkedés bevezetésének is.


70 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page