VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:16)
Kevesen áldoztak a covid vallás vakcina-oltárán a csíksomlyói búcsún

Ugyanis akármekkora a globalista maffia a Földön, üzenem nekik, hogy ne fáradjanak: ISTEN ELLEN NINCS VAKCINA!!!


„Én, a Gyula meg a Tóth Ottó’ – Összesen hárman oltatták be magukat első nap a román-magyar határon felállított oltóhelyen

Egyre inkább kifullad az oltáskampány Romániában, noha a kormány sem jó ízlést sem jóérzést nem kímél, hogy rávegye az embereket a covid19 kísérleti szer beadatására.


Felmérés: drámaian bezuhant Izrael támogatottsága az evangéliumi fiatalok körében

A Barna Group legfrisebb felmérése növekvő szakadékot mutat az amerikai evangéliumi keresztények idősebb és fiatalabb generációja között, kiváltképp az izraeli-palesztin konfliktussal kapcsolatos nézeteiket illetően. 2018-óta ugyanis Izrael támogatottsága 75 százalékról 33 százalékra esett le, a 18 és 29 év közötti evangéliumi fiatalok közel fele pedig, kiknek többsége a választásokon Bidenre szavazott, egy palesztin állam megalakítását tartja kívánatosnak.


A lengyel kormány nyereményjátékkal ösztönöz az oltakozásra

Négymillió forintnak megfelelő összeget és tárgyi nyereményeket sorsolnak ki az oltakozók között hetente Lengyelországban.


A Svéd Egyház bejelentette, hogy „transszá” vált

A Svéd Egyház Európa legnagyobb evangélikus felekezete, a levelet pedig a Västerås egyházmegye hivatalos honlapján tették közzé. „Abból az egyházból írunk neked, ami szintén transz. Az egyház emberekből áll. Különböző emberekből. Vannak munkatársaink, egyházi személyek, megválasztott képviselők, nonprofit szervezetek, amelyek transznak titulálják magukat, így maga az egyház is transz emberekből áll, ezért az transznak írható le” – olvasható a levélben.


Csaba testvér esete a covid oltással

(Egy lényegbevágó hozzászólás a Szerk): „Azért a búcsúból és Pünkösdből mint szent események igazán kihagyhatták volna az oltás propagandát. Már nem kell csodálkozni mikor a papok is ilyeneket mondanak,hogy az oltás a megoldás. Kár,hogy nem az jut eszükbe elsőként,hogy Isten a megoldás. Az emberek nagyrésze már annyira eltávolodott Istentől,hogy bármibe hamarabb megbízik,és sajnos amíg ez megy nem is számíthatunk különb, boldogabb világra.”


A Facebook agresszívan elnyomja majd azokat a "tényeket", amelyek a "vakcinákkal kapcsolatos habozást" erősítik vagy aggályokat fogalmaznak meg

A Facebook mostantól agresszívan elnyomja majd azokat a "tényeket", amelyek a "vakcinákkal kapcsolatos habozást" erősítik vagy aggályokat fogalmaznak meg - derült ki és vált immár teljesen nyilvánossá. A Facebook agresszív lépéseket tesz a Covid-19 vakcinákat kritizáló tartalmak, köztük akár teljesen tényszerű anyagok háttérbe szorítása mellett is - fedte fel két bennfentes a Project Veritasnak. A Big Tech óriás azt állítja, hogy ezt az irányelvet immáron nyilvánosan is bejelentették.


Floridában perelhetők a big tech közösségi média platformjai

Ron DeSantis Florida republikánus kormányzója hétfőn aláírta azt a törvényt, amely az Egyesült Államokban elsőként lehetővé teszi, hogy a déli állam lakosai pert indítsanak a nagy technológiai vállalatok közösségi platformjai ellen, amennyiben azok cenzúrázzák, vagy letiltják őket.


64 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek