VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:35)Az emberi hülyeség kultúrtörténete folytatódik a 21. században is: Átverés volt, hogy tíz gyereket szült egy dél-afrikai nő

A BBC – amely korábban maga is beszámolt a ritka szülésről – mostani közlése szerint a nőt a mentálhigiénés törvény alapján megfigyelés alatt tartják. Arra nem tért ki a közlemény, hogy Sithole milyen megfontolásból találta ki a történetet – írja a Telex. Forráskezelési érdekesség az esettel kapcsolatban, hogy a “rekordszülés” hírét anno a helyi polgármester is megerősítette. De – mint utólag kiderült – őt is csak szóban tájékoztatta a család. A történet akkor vált gyanússá, amikor nem közölték, hogy a babák melyik kórházban születtek, a megkeresett kórházak pedig nem tudtak ilyen esetről. Az ügyet végül az oldotta meg, hogy szociális munkások megtalálták és kivizsgálták Sithole-t.


Sodoma támadása? : “Magyarországnak nincs helye az Európai Unióban”- óriási vita az EU-ban a “pedofiltörvényről”

A homoszexualitását nyíltan vállaló luxemburgi miniszterelnök is harcba szállt a magyar jogszabály ellen. Xavier Bettel szerint fiatalokat sodorhat veszélybe az, ha nem beszélhetnek nyíltan a másságukról.


Ha valakinek még nem esett le… 15,472 halott 1,5 millió sérült (50% súlyos) jelentkezett a COVID-19 injekciókkal kapcsolatos nemkívánatos gyógyszerreakciók európai uniós adatbázisában

Az EudraVigilance adatbázis szerint 2021. június 19-ig 15 472 halálesetet és 1 509 266 sérülést jelentettek a négy kísérleti COVID-19 injekció beadása után:

  • COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)

  • COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH

  • COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)

  • COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

Aristo: HÁT NEM TUDOM…

Nekem azért jutott eszembe ez az eset, mert gyanakszom. Ugyanis olvasom, hogy birkalegelőket kívánnak telepíteni a székesfővárosba, fokozva ezzel a biodiverzitást. Ami egy igen szép dolog. Van már méhlegelő, rovarhotel, már csak a juhlegelő hiányzik, esetleg még bölények is. Csak aggódok az állatok testi épségért, mert közmunkások Pesten is vannak – nem is beszélve az egyre szaporodó migrikről –, és a végén kárt tesznek az állományban. Igazán kár lenne egy délceg kosért, ha véletlenül a fazékban végezné. Úgyhogy nyilván őrizni is kéne őket, megelőzendő a nem kívánatos fogyásukat. Sajnos nincs még jóslat, hogy hány egyed kell egy nyájba és vajon hány pásztor kell ezekhez, csak félek, nem kevés kell hozzájuk, ami radikálisan csökkenti a dolog kifizetődését. Esetleg néhány SZFE-hallgató bevethető lenne rájuk...


Megszavazta az Európai Parlament a jelentést, mely szerint az abortusztilalom egyenlő a nemi erőszakkal

Az uniós parlamenti képviselők többsége szerint néhány tagállamban még mindig szigorú korlátok közé szorítják a nők abortuszhoz való jogát, aminek következtében a nőknek illegális terhességmegszakításhoz kell folyamodniuk, vagy terhességüket akaratuk ellenére ki kell hordaniuk, ami viszont az emberi jogaik megsértését jelenti. A jelentés leszögezi, hogy az uniós tagállamokban biztosítani kell a terhességmegszakításra kérésre történő abortusz legyen jogszerű a terhesség korai szakaszában, ha terhes nő egészsége vagy élete veszélyben van, akkor azon túl is, illetve, hogy az abortusz teljes tilalma a nemi alapú erőszak egyik formája.


IZRAEL: Újra megugrott az új koronavírus-fertőzések száma az oltottak körében is

Izrael azt hitte, hogy a világelső átoltottságával végleg legyőzte a járványt. Ám a koronafertőzések száma ismét növekszik. Az újonnan fertőzöttek között sok az oltott. A tesztközpontokat újra meg kell nyitni. Izraelben 5,5 millióan kapták meg az első adag oltást a koronavírus ellen, és 5,1 millióan a másodikat is. 12 éves kortól oltanak.


Több ezer járatot kellett törölni, mivel pilóták betegednek vagy halnak meg! Hosszú légi utazás miatt megnő a véralvadási problémák kockázata

A British Airwaysnél legalább négy beoltott pilóta halt meg egyetlen hét alatt


Koppenhága az Izrael tér „Palesztinára” való átnevezése ellen szavazott

A zöld párti képviselő által beterjesztett javaslat szerint az Izrael teret két részre osztották volna „a palesztin nép iránti szolidaritás üzeneteként”.


A progresszív cionisták nem értik, miért nem szereti őket a többi progresszív

Most a progresszív zsidók panaszkodnak, mert kiálltak az LMBT-jogokért, kiálltak a feketék életéért, kiálltak a latinókért, az ázsiai amerikaiakért és az őslakosokért, mégis ugyanezek a csoportok nem hajlandók kiállni Izraelért, a zsidó hazáért, az egyetlen zsidó államért.


Wilders: Elnézést kérek emiatt a hasznos idióta Rutte miatt

Rutte holland miniszterelnök a napokban azt nyilatkozta, hogy Magyarországnak ki kellene lépnie az EU-ból a pedofil-törvény miatt, mivel szerinte az sérti az európai értékeket.


Magyarics: Amerikában a „fehér némaságot” rasszizmusnak deklarálják

Mára már ott tartunk, hogy az úgynevezett „fehér némaságot” is rasszizmusnak deklarálják: ha valaki nem térdel le az utcán, amikor a BLM-mozgalom tagjai elmennek előtte, akkor a némaságával is kirekesztő és rasszista – nyilatkozta lapunknak Magyarics Tamás, az Eötvös Loránd Tudományegyetem oktatója. Az ELTE Amerikanisztika Tanszékének vezetőjével a megváltozó amerikai történelmi narratívákról beszélgettünk.

55 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek