top of page

Mindennapi szemezgetésünk (20:26) 2022.09.19.

„COVID-protokoll”… a modern emberi civilizáció, az egész orvostudomány, de elsősorban az orvostársadalom szégyenfoltja. A megvezetett, megfélemlített, becsapott emberiség kálváriája, mely során a legszebb, legszentebb szakmát, az orvosi küldetést bemocskolva, világszerte bevezettek egy olyan szanitéc-diktatúrát, mely egyértelműen felrúgta az orvosi esküben foglaltakat és 2022-ben koncentrációs táborokká változtatta a kórházak hírhedt covid-osztályait.


A francia televízió szerint a legjobban átoltott országokban a fertőzések száma felér egy tömegmészárlással


A NEXUS TV ZoomBoom adásának előzetese. Szendrődi Katalin kérdezi Bíró Évát (Augsburg, Németország)


Megvan az összes adatunk, a hatóságok nem közlik, de ott vannak, táblázatban.A Világgazdasági Fórum hivatalos oldalán megjelent írásban azokat a problémákat veszi sorra, amelyek egycsapásra megoldódnának, ha hajlandók lennénk gyerekeinkbe chipet ültetni. A szervezet felvázolja a chipekben, illetve a kiterjesztett valóságban rejlő lehetőségeket és értékét – ideértve a gyermekek biztonságát is.


Ha a világ úgy érzi, hogy a Nyugat tisztességtelenül használja a rendszert a saját javára, akkor a szabályokon alapuló nemzetközi rend szétesik, és alternatívák fognak megjelenni.


A különleges szolgálatok által kitalált tervek Kijev évek óta tartó agresszív stratégiáját tárják fel.


Mihajlo Podoljak ukrán elnöki tanácsadó vasárnap este kőkemény kritikát fogalmazott meg a magyar miniszterelnök tevékenységéről közösségi oldalán. Orbán Viktor legutóbb szerbiai látogatásán fogalmazott meg kritikát az unió szankciós politikájával szemben.


A Kreml hétfőn közölte, hogy üdvözli azt, hogy Magyarország számos kérdésben „szuverén pozíciót” foglalt el az Európai Unión belül. Mint a szóvivő mondta, figyelemmel kísérik a további fejleményeket.


Az ukrán háborúnak jelenleg egyetlen fontos kérdése van: Hogyan rettentsük el Oroszországot attól, hogy a konvencionális hadereje megroppanásával ne vesse be azokat az atomfegyvereket, amiket pont erre az eshetőségre fejlesztett ki – írja lapunk főmunkatársa.


Az örmény miniszterelnök katonai segítséget kért szövetségeseitől, de azok cserbenhagyták.


Az elemzők a legvalószínűbb forgatókönyvnek azt tartják, hogy a Mérsékelt Párt, a Kereszténydemokraták és a liberális párt alakítana kisebbségi kormányt.


A bankszövetség fájlalja, hogy a kamatstop 70 milliárd forintos veszteséget okoz a bankoknak.


A rendőrség hatezer emberét vezényelte ki a rendezvény biztosítására. Ellenfelvonulás Családi Séta néven:

több ezer résztvevő tiltakozásképpen összegyűlt az alkotmánybíróság épülete előtt, és aztán átvonult a városi stadionhoz, ahol éjszakába nyúló koncert zárta a napot.


És amíg azon lamentálunk, mit eszünk, mit iszunk, mivel fűtünk, addig energiáinkat és gondolatainkat az anyagi dolgokra fordítjuk, nem „Isten országát és annak igazságát” keressük.


Nem tehetünk úgy, mintha nem lenne felelősségünk abban, hogy egy zseniális papot veszítünk el – egyelőre csak egy évre.


Ukrajna londoni nagykövetségének épületén II. Erzsébet királynő emlékére vetítést rendeztek. Csak a QUEEN (királynő) helyett az épületre a QUEER szót írták ki – tájékoztatta szerkesztőségünket a Szent István Légiója Közösség.


642 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page