top of page

Mindennapi szemezgetésünk (20:31) 2022.08.15.


Az elmúlt évtizedekben minden apokaliptikus ökokatasztrófa elmaradt.


Már Magyarországon is elérhető az a mikrocsip, amelyet a bőr alá lehet ültetni, és utána egy kézmozdulattal fizethet az ember a boltokban. Az eszközt egy brit–lengyel cég, a Walletmor fejlesztette ki. A súlya kevesebb mint egy gramm, és biopolimerbe foglalták bele, amely természetes eredetű, műanyaghoz hasonló anyag. A használatához szükség van egy iCard nevű applikációra is, abban regisztrálni és aktiválni kell az eszközt, és az ottani egyenleget fel kell tölteni.


Feleslegessé és a luxusfogyasztást veszélyeztetővé vált az ekkorára duzzadt népesség.


A műtét során az orvosok megdöbbenve tapasztalták, hogy a beoltott beteg szívének ereiben pont olyan, hosszú, gumiszerű alvadékok képződtek, amilyeneket eddig a halottbalzsamozók találtak beoltott majd oltás után elhunyt személyek ereiben, miután nem értették miért nem tudják a holttestekből, a balzsamozási protokollnak megfelelően leereszteni a vért.


A német immunológus szakértő, Dr. Wodarg elmondja következtetéseit és sürgető ajánlásait a vakcinatételek közötti eltérésekkel kapcsolatban, amelyeket a gyógyszeripar, a politika és a média elhallgatott, de mostanra ismertté váltak.Norvégia, Finnország, Svédország Dánia és Izland képviselőinek oslói találkozóján Olaf Scholz német kancellár is részt vett.


Az orosz elnök erről az Armija-2022 haditechnikai fórum megnyitóján beszélt hétfőn a Moszkvához közeli Kubinkában.


2008-ban az orosz hadsereg végrehajtotta a 21. század első nagy külföldi hadműveletét. Íme, hogyan történt. Jevgenyij Norin, orosz történész, aki konfliktusokkal és nemzetközi politikával foglalkozik. A teljes cikkét lefordítottam számotokra.


A csecsen vezér ezúttal a transzneműek kapcsán intézett éles kritikát a nyugatiak felé.


A CitizenGo éppen ezért petíciót indított annak érdekében, hogy a Netflix döntse el, az LMBTQ-lobbit vagy a családokat választja. Mert a kettő együtt nem működik. Ha mi is szeretnénk csatlakozni a kezdeményezéshez, itt tehetjük meg.


A német lap hosszú cikkben elemezte, miért nem lenne jó, ha nagyobb hatalmat akarnának maguknak a lengyelek.


Egykulcsos adó, békepártiság, családtámogatás, atomenergia, határvédelem, kevésbé bürokratikus Európa: a választási győzelemre törő olasz jobboldal másolni kezdte a magyar modellt. Kohán Mátyás írása.


A barcelonai rapzenekar, a Tribade egy izraeli zászlót összefirkálva lépett fel a budapesti Sziget fesztiválon. A közösségi oldalakra felkerült felvételek alapján a lobogóra többek között azt írták, hogy Izrael nem létezik, Szabad Palesztinát és rajzoltak a zászlóra egy nemi szervet is.

729 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page