VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:45)Fokozott bizonytalanság az oltások biztonságával kapcsolatban: A szakemberek követelik, hogy a kormányok gondolják újra az oltáspolitikát!

A Vakcinák (Vaccines) elnevezésű szakfolyóirat legújabb – 2021. június 24-i – publikációja szerint az aktualizált eredmények tükrében feltétlenül újra kell gondolni a jelenlegi oltáspolitikát. A német, holland és lengyel szakemberek kutatási eredményei alapján „minden három, oltással megakadályozott (koronavírus által okozott) halálesetre kettő, oltással okozott halálesettel kell számolnunk.”


„Cîțu úr, az Ön kezéhez vér tapad!”- egy fekete hullazsákot rakott a bukaresti parlamentben a miniszterelnök elé Diana Șoșoacă, a covid- terror alatt félrekezelt és zsákokban eltemetett emberekre célozva( +video)

A szenátorasszony ezzel a fekete hullazsákkal hívta fel a figyelmet arra a több mint 25 000 halottra, akik a covid19 mizéria alatt, igencsak gyanús körülmények között hunytak el a romániai “halálkórházak” covid – részlegein a covid protokollnak nevezett globalista kezelések után, majd ugyancsak a covidprotokoll haláltábori rendeletei szerint megtagadva az emberi méltósághoz, civilizációhoz méltó temetést, fekete hullazsákokban kaparták el őket, a sosem volt járványveszélyre hivatkozva.


Az Orbán-szabályról: biztos, hogy szükség van erre az irracionális hőskultuszra? Tóth Gy. László írása az Erdély.ma portálnak

De a G. Fodor-féle pártkatonáknak a harc mindennél fontosabb, elvégre „ők a Janik.” Ez a fajta szellemesség és szellemiség tetten érhető gondolkodónk egész eddigi közéleti pályafutásán. Amíg lesz rá fizetőképes kereslet, addig megszállott aktivistákból mind a két oldalon egyre több lesz, ami nem könnyíti meg a tisztánlátáshoz szükséges nyugodt légkör kialakulását. Nem lehetséges, hogy ez az állandósult harci riadó – hosszabb távon – nem növeli, hanem csökkenti a jobboldaliak szavazókészségét? Biztos, hogy Orbán Viktornak szüksége van erre az irracionális hőskultuszra? Miközben mindenki tudja, hogy valójában nincs alternatíva. Ennek ellenére egyáltalán nem biztos, hogy mindenki „Jani” akar lenni…


Hat évig pereskedett a szabad wc-használatért: engedett a transznemű fiatalnak a Legfelsőbb Bíróság

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága meg sem hallgatta egy virginiai iskola fellebbezését egy transznemű diák mosdóhasználati ügyében, hat év után helybenhagyva egy alacsonyabb szintű bírósági ítéletet, mely szerint az oktatási intézmény negatívan diszkriminálta a diákot, amikor a biológiai neme miatt eltiltotta a férfi-wc használatától.

"A foci meleg, a foci transz, a foci queer" - itt az NFL új reklámfilmje

Az amerikai Nemzeti Futball Liga (NFL) a napokban furcsa, fekete-fehér reklámfilmet adott ki, melyben az LMBTQ-emberek mellett igyekszik kiállni azzal, hogy kijelenti, a foci meleg, leszbikus, queer, transznemű, gyönyörű és sok más dolog is. A felsorolásban a tradicionális férfi, nő vagy hetero kategóriák nem jelennek meg.


Ismét hátat fordított az amerikai zászlónak egy sportoló

„Berry szombaton harmadik lett kalapácsvetésben, ezzel kvalifikálta magát a tokiói olimpiára. Amikor az amerikai himnusz megszólalt, és miközben a győztesek a dobogón álltak, Berry elfordult a zászlótól, és a lelátó felé nézett” – számolt be a The Daily Wire. „A himnusz vége felé felhúzott egy fekete pólót, amelynek elején az ‘Activist Athlete’ felirat volt olvasható, és ezzel eltakarta a fejét.” A mutatványa felháborodást keltett a közösségi médiában, sokan megkérdőjelezték, hogy Berry miért akarja képviselni azt az országot, amelyet megvet. Mások azt javasolták, hogy Berryt dobják ki az USA csapatából, és ne engedjék versenyezni az olimpián a tiltakozás miatt.


„Én nem hiszem Istent, hanem tudom, hogy van” – Dörner György a Vasárnapnak

Aki azt hiszi, hogy a saját érzékein túl nem létezik más dimenzió, az óriásit téved, és rengeteget fog csalódni. Egy teremtett világban élünk, és aki ebben nem hisz, keserves kínszenvedés az élete – vallotta meg hitét lapunknak adott interjújában Dörner György Kossuth-díjas színművész. Az Újszínház igazgatója azt is elárulta, miért mer színpadra vinni olyan elhallgattatásra ítélt szerzőket, mint Wass Albert, Herczeg Ferenc vagy Nyirő József, és mit kezd azokkal a támadásokkal, amelyek emiatt érik.


Európa még csak térdel, de hamarosan feküdni fog Európának elsősorban az köti most le a figyelmét, hogy térdeljen egy amerikai bűnöző tiszteletére, továbbá hatszínű kamuszivárványba csomagolja, amit csak lehet, ezzel provokálva Magyarországot és a normalitás mellett kiállókat. Igazán nemes, magasztos célok ezek, csak hát ez alatt Európa nyakán meg itt térdelnek a világ feltörekvő gazdasági hatalmai, és egyre nehezebb lesz levegőt kapni tőlük. Miközben a foci Eb-n ma a BLM csapat és az LMBTQ csapat vív a továbbjutásért, egy még nagyobb pályán zajlik egy még nagyobb meccs.

A mai BLMBTQI találkozó igazi progresszív ünnepnek ígérkezik a Volkswagen, a Heineken meg a Booking.com homoszexualitás és gyermekmolesztálás mellett kiálló hirdetései közepette.

102 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek