VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:55)Tragédia Bakóban: a covid19 oltás második dózisa után szívinfarktust kapott és meghalt egy addig egészséges 18 éves diák

Legutóbb a Bákó megyei Bălăneasa község, Livezi falujából származó 18 éves diák esete derült ki, aki két nappal a Pfizer emlékeztető oltása után szívrohamot kapott, ezt a tragédiát már nem lehetett szőnyeg aláseperni , mert az ottani orvosok úgy döntöttek hogy az oltóanyag ilyen halálos mellékhatása már nem hallgatható el. A Jászvásári (Iasi) kórház kardiológusai szerint még soha nem láttak hasonlót, és lehetetlen, hogy egy egészséges fiatalember így a semmiből szívrohamot kapjon 18 évesen. „A gyermekek és serdülők oltását most le kell állítani, mert veszélyeztetik őket az oltás, de a Covid nem veszélyezteti őket."


Megint meghosszabították a veszélyhelyzetet Romániában: csak tudnánk, hogy miért?!

Harminc nappal hosszabbította meg a kormány a veszélyhelyzetet Románia területén. A hosszabbítás június 12-étől érvényes. A hírt Florin Cîţu miniszterelnök jelentette be a szerdai kormányülés végén.


DR. ROLF KRON – SZEZONÁLIS, GRIPPÁLIS HULLÁMUNK VAN, MINT MINDIG! NINCSEN TÚLHALÁLOZÁS!

“Ha nem tesztelnénk, egy teljesen normális megbetegedési képünk lenne, mint minden évben. A PCR-teszt a kezdetektől fogva egy hatalmas hazugság!” – mondja Dr. Rolf Kron német orvos. Az orvosok és a kórházak rengeteg pénzt kapnak a pandémiáért, miközben állásukkal és működési engedélyükkel zsarolják őket a politikusok világszerte. Ezzel együtt ideje lenne az összes orvosnak kiállni és elmondani az igazat az embereknek!