VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:55)Tragédia Bakóban: a covid19 oltás második dózisa után szívinfarktust kapott és meghalt egy addig egészséges 18 éves diák

Legutóbb a Bákó megyei Bălăneasa község, Livezi falujából származó 18 éves diák esete derült ki, aki két nappal a Pfizer emlékeztető oltása után szívrohamot kapott, ezt a tragédiát már nem lehetett szőnyeg aláseperni , mert az ottani orvosok úgy döntöttek hogy az oltóanyag ilyen halálos mellékhatása már nem hallgatható el. A Jászvásári (Iasi) kórház kardiológusai szerint még soha nem láttak hasonlót, és lehetetlen, hogy egy egészséges fiatalember így a semmiből szívrohamot kapjon 18 évesen. „A gyermekek és serdülők oltását most le kell állítani, mert veszélyeztetik őket az oltás, de a Covid nem veszélyezteti őket."


Megint meghosszabították a veszélyhelyzetet Romániában: csak tudnánk, hogy miért?!

Harminc nappal hosszabbította meg a kormány a veszélyhelyzetet Románia területén. A hosszabbítás június 12-étől érvényes. A hírt Florin Cîţu miniszterelnök jelentette be a szerdai kormányülés végén.


DR. ROLF KRON – SZEZONÁLIS, GRIPPÁLIS HULLÁMUNK VAN, MINT MINDIG! NINCSEN TÚLHALÁLOZÁS!

“Ha nem tesztelnénk, egy teljesen normális megbetegedési képünk lenne, mint minden évben. A PCR-teszt a kezdetektől fogva egy hatalmas hazugság!” – mondja Dr. Rolf Kron német orvos. Az orvosok és a kórházak rengeteg pénzt kapnak a pandémiáért, miközben állásukkal és működési engedélyükkel zsarolják őket a politikusok világszerte. Ezzel együtt ideje lenne az összes orvosnak kiállni és elmondani az igazat az embereknek!


Az ivermectin a Delhiben előforduló esetek 97 százalékában elpusztítja a vírusokat

A Delhiben előforduló esetek 97%-os csökkenése az Ivermectinnel döntő jelentőségű – pont. Ez az utolsó szó az életek megmentéséért és az emberi jogok megőrzéséért folytatott epikus küzdelemben. Ez a grafikon az értelem győzelmét jelképezi a korrupció, a jó a rossz és a helyes a helytelen felett. Ez olyan jelentős, mint Dávid győzelme Góliát felett. Ez az Ivermectin és a korai ambuláns kezelés abszolút igazolása. Egyértelműen cáfolja a WHO, az FDA, az NIH és a CDC “várj otthon, amíg elkékülsz” politikáját, mielőtt kezelésre kerülsz.


ADOMÁNY VAKCINA: Ha a trombózisos esetek miatt nem kérik az amerikaiak, megy a fejlődő országoknak?

Júniusban körülbelül 10 millió Janssen-vakcina szavatossága lejár. A kutatók jelenleg is vizsgálják, hogy a 3 hónapos szavatosságú oltóanyag eltarthatósága meghosszabbítható-e – írja a Wall Street Journal. A trombózisos esetek miatt április óta Amerikában is meredeken csökkent az Johnson and Johnson koronavírus elleni vakcinája iránti érdeklődés, amelyet Európában Janssen néven forgalmaznak. Az USA-ban legyártott 21 millió vakcina közel felének hamarosan lejár a szavatossága.


Két demokrata szenátor fellázadt Biden ellen

Joe Manchin és Kyrsten Sinema a demokrata párt első számú közellenségeivé váltak, miután jelezték: nem hajlandóak a filibuster eltörlése mellett szavazni, ami azt jelenti, hogy a demokraták republikánus segítség nélkül egyetlen fontos tervezetet se fognak tudni átvinni.


Lefasisztázták az olasz Eb-keret játékosait – mert fehérek

Egy óriási hibát vétett azonban Roberto Mancini olasz szövetségi kapitány: nem bőrszín és kvóták alapján válogatta össze a bajnokságra készülő játékosokat. Csupa olasz, horrible dictu fehér bőrszínű játékos! A bevándorlók és az őket támogató széplelkek nem tudtak efelett szó nélkül elmenni, hívta rá fel a figyelmet a Gerilla Facebook-oldal. A közösségi média tele van gyűlölködő és a csapatot szidó megjegyzésekkel. Többek között fasisztáknak, Ku-Klux-Klannak, feketeingeseknek nevezték az olasz válogatottat, egyesek szerint Mussolini boldog lenne tőlük, mások szerint pedig olyanok, mint egy tábla fehér csoki.92 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok