VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:58)KANADA: Szülői beleegyezés nélkül, ingyen fagyit kínálva kezdtek gyerekeket oltani

Torontó – Elszánt szülők egy csoportja akart bezáratni egy covid oltópontot, ahol COVID-19 oltást ajánlottak 12 éves korú gyerekeknek "ingyenes" fagylaltért cserébe. A gyerekek oltását szülői beleegyezés nélkül csinálták. A szülők egy csoportja, mikor megtudták mi folyik ott, a helyszínre siettek és fel akarták szólították a gyerekeket szülői beleegyezés nélkül oltókat, hogy azonnal hagyják abba ezt a minden szempontból törvénytelen dolgot, azonban a jelen levő, torontói rendőrség az oltóközpont alkalmazottait védte a szülőkkel szemben.


MI VÁR RÁNK 2030-IG, HA ÍGY FOLYTATJUK?

Mi vár ránk 2030-ig, ha így folytatjuk? Aki azt hiszi, hogy ez egy „összeesküvés” elmélet, az most hivatalos helyről, a német parlamentből is hallhatja – ha ez megnyugtatja… Ami a „The New Normal” dokumentumfilmben elhangzott, azt most megerősítették! A „The Great Reset” a demokrácia végleges felszámolását, és a politikai elit korlátlan uralmát jelenti. A covid „járvány” és a klíma katasztrófa propagandája nagyon rossz irányba tereli az emberiséget, és ennek leple alatt megoldások helyett a totális ellenőrzést és a legdurvább társadalmi és technológiai diktatúrát vezeti be a politika, ha hagyjuk!


Református Napilap: „A titkos világelit irányításának terve javában zajlik és úgy tűnik, hogy visszafordíthatatlan”

A Klaus Schwab által megálmodott új élet és a világ globális átalakításával, valamint az új embertípus létrehozásával foglalkozott a napokban a holland "Reformatorisch Dagblad" [holland Református Napilap] – írja az Erdély.ma hollandiai tudósítója. Klaus Schwab, a háttérhatalom előretolt bástyája


Bill Gates Epstein kapcsolatrendszerét felhasználva akart Nobel-díjat intézni magának

A pedofil ragadozó Epstein kapcsolatrendszerét felhasználva akart Bill Gates Nobel-díjat intézni saját magának, ezért nem számított az sem, hogy az Elit sátáni figurájával szövetkezzen. - hozta a botrányos leleplezést a Daily Beast és meglepetésemre a Hirado.hu is lehozta.


Hámász: Gázában 500 km alagutunk van, amelynek csak 5%-a sérült meg

Jahja Szinvar, a Hamász gázai vezetője szerdán azt állította, hogy a Hamásznak 500 kilométernyi alagútja van a Gázai övezetben, és hogy az alagutaknak csak öt százaléka sérült meg a közelmúltbeli összecsapásokban — írja The Jerusalem Post. A Falak Őre hadművelet befejezése óta tartott első beszédében Szinvar arra is figyelmeztetett, hogy az iszlám terrorcsoportnak tízezer „mártírja” van Izraelen belül, akik készen állnak a válasszal”, amennyiben Jeruzsálemnek bántódása esik.


Rendőrállam – 2006

Fábián Gábor elmondása szerint csak akkor mondtak valamit, miután megbilincselték és akkor is csak annyit, hogy itt fogják agyonlőni. Ezután tovább rugdosták, leköpték és eltörték az ujját. Az áldozat visszaemlékezései szerint a rendőrök közül többen alkoholos, mámoros állapotban voltak, az ujját eltörő rendőr pedig más, mozgásképtelen emberekkel is megcsinálta ezt. Végül hosszú pereskedés után elítélték. Fábián Gábor azt mondja, az események után hónapokig nem tudott aludni, 7 évig nem talált munkát és az emléket soha nem fogja tudni kitörölni. A mai napig eszébe jut, hogy mi történik, ha nem jut ki élve abból a földi pokolból? Abból a földi pokolból, ami valójában a VII. kerület volt.

74 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek