VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (21:46)Bevezeti a kötelező oltást egy lengyel önkormányzat Lengyelországban egy város önkormányzata úgy döntött, bevezetik a kötelező koronavírus-oltást a helyieknek és az ott dolgozóknak. A döntést a képviselők nagy többsége támogatta. A lengyelországi Walbrzyvh önkormányzata elfogadta azt a rendeletet, amely szerint kötelező az oltás a koronavírus ellen a város minden lakójának és a városban dolgozóknak is - adta hírül a Business Insider Polska. Walbrzych különben is úttörő szerepet játszott Lengyelországban, sokkal korábban kezdtek el oltani, mint más városokban.


Tucker Carlson: A Leghalálosabb Oltás A Történelemben!


COVID-19: ÉRDEKES STATISZTIKÁK A TÖMEGES KISÉRLETI OLTÁS UTÁN Az a MINIMUM, hogy az oltás nem ér semmit!


Pillantás a tükörbe – Jelenczki István Trianon filmje – Csere Péter írása az Erdély.ma portálnak

Az Erdély.ma portálon a közelmúltban interjút közöltünk Jelenczki István filmrendezővel, akinek Trianon filmjét egy fillérrel sem támogatta a magyar kulturális mecenatúra, később pedig a magánadományokból létrejött alkotás bemutatását letiltotta a közmédia. Az esettel kapcsolatban Raffay Ernő történész, egyetemi tanár nyílt levelet fogalmazott meg a Papp Dánielnek, a közmédia vezetőjének, aki válaszra sem méltatta Trianon legismertebb kutatóját. Az alábbiakban Csere Péter jogász, Tisza István-kutató véleményét közöljük, aki maga is szereplő Jelenczki István filmjében.


Újra kötelezővé teszi az orvosoknak a nemváltó műtétek elvégzését a Biden-adminisztráció

Ismét kötelező lesz a nemváltó műtétek elvégzése az Egyesült Államokban, ugyanis az egészségügyi minisztérium mostantól védelmet nyújt a szexuális irányultságon és a nemi identitáson alapuló - az egészségügyben eddig jogszerűnek számító - megkülönböztetés ellen - jelentette be hétfői közleményében a tárca.


Egyetemi tanulmány politikai megrendelésre: így lehet rávenni az embereket az oltásra Tudományos szempontból vették górcső alá, hogy az úgynevezett "vakcina-szkeptikusokra" hmivel lehetne hatni. A berlini Humboldt Egyetem és a berlini Social Science Center (WZB) így összegezte a tapasztalatokat: "Mintánkban azt tapasztaltuk, hogy a válaszadók csak 67 százaléka fogadná el az oltást, ha az rendelkezésre állna. További 17 százalék nem dönt az oltási kérdésben, további 16 százalék pedig teljesen megtagadná az oltást." Korábban azt mondták, hogy legalább a lakosság 60-70 százalékát be kell oltani. Mostanra azonban 80 %-ra növelték az "immunizációs kvótát".


A Biden-kormány szerint az emberek neme nem biológiai kérdés

Hétfőn a Biden-kormány Xavier Becerra miniszter által vezetett Egészségügyi és Humán Szolgáltatások minisztériuma bejelentette, hogy a Polgárjogi Hivatal elveti a Trump-kormányzat azon nézetét, hogy a szex biológiai kategória. Továbbá „értelmezi és végrehajtja az 1557. paragrafust (a megfizethető egészségügyi törvény) és a IX. pont ’nemeken alapuló megkülönböztetés tilalmát’, mivel az magában foglalja a szexuális irányultságon és a nemi identitáson alapuló megkülönböztetést” — írja a Daily Wire.


Megmozdulás a normális életért, az egészségünkért, a megélhetésért, a jövőnkért, a szabadságunkért, az emberi jogainkért – mert május 23-tól már gyülekezni szabadon lehet!
Egy okos német orvos készítette a fenti grafikont tavaly, a hivatalos oltási és "koronavírus"-halálozási adatokból. Azokban az országokban, ahol 1919-ben jelentősen nagyobb volt az influenza oltással való beoltottság aránya, ennek megfelelően jelentősen nagyobb volt a Covid-halálozások mértéke is...