top of page

Mindennapi szemezgetésünk (20:38) 2022.10.02.
Ha az oroszok atomfegyvert vetnek be, saját magukat akadályoznák az előretörésben – véli az amerikai agytröszt. (nu, és ha nem Ukrajnára szórják?)


Erről írt cikket a ZeroHedge portál. A nukleáris háborútól való félelem egyre nő Nyugaton, mivel Oroszország több százezer katonát mozgósított és Ukrajna oroszok lakta területeinek annektálását, illetve népszavazással csatlakozását jelentette be. Közben Volodimir Zelenszkij elnök kinyilvánította, hogy Ukrajna gyorsított NATO-tagságért folyamodik. Ez a két fejlemény lehet a legjelentősebb eszkaláció a háború kezdete óta.


Reagált Medvegyev a hírre, miszerint gyorsított eljárásban kéri Ukrajna felvételét a NATO-ba Zelenszkij.


Egy izraeli szakértő szerint Oroszország megismétli a Johnson-kormányzat elhibázott válaszát a vietnámi sikerekre.


Ivan Petunyin 27 évesen vetett véget az életének, hogy ezzel tiltakozzon a háború ellen.


Furcsa, hogy ennek ellenére Oroszorsazág nem határolódott el hivatalosan a WHO covid-kamujától.


Prof. Bhakdival tegnap (2022. október 1.) Roger Bittel beszélgetett. Egy rövid részlet azoknak, akik még mindig nem értik a géninjekciók immunrendszerre gyakorolt hatását "Ez itt egy ér, részekre darabolva. Az 1. rész az ép érfal. Középen a vérben úsznak ezek az átkozott gén-csomagocskák, melyek emberek millióit ölik meg. Hogy mi történik ezekkel? Természetesen az érfal felveszi őket. Ez a 2. rész. Ezután elkezdi az érfal termelni azt az átkozott, nem saját, hanem idegen fehérjét. Ez a 3. rész A 4. rész: Mi történik akkor ha az ember a boostert is megkapta? Az antitestek jelen vannak, hozzákapcsolódnak az érfalhoz és támadásba lendülnek a "gépfegyverükkel". Ezzel egyidejűleg, (ez az 5. rész) mivel most már itt vannak a tüskefehérje törmelékek is amiket a killer-limfociták felismernek, elkezdődik a teljes immunrendszer egy kombinált kettős támadása. Támadnak a killer-limfociták is és az antitest-kompliment is az érfal irányába.

Mi kell hogy emiatt történjen? Az érfalnak tönkre kell menni. (6.) A sejtek elpusztulnak és az érfal átjárhatóvá válik, aminek két következménye lesz. (...)


Svédországban többé nem oltják mRNS génmódosító méreggel a gyerekeket legalább. Izraelben viszont az időseket 60+ az új koktéllal, az 5. mRNS vakcinával oltják, főleg a tehetetlen idős emberek, az öreg otthonok lakói az áldozatok. Sok szívszorító video és kép jelent meg a neten, az izraeli idősek 5. oltásárólA magyar miniszterelnök elmondta, hogy sok vezetővel találkozott, ám kevés olyan kiemelkedőt látott, mint a dél-amerikai állam vezetője. "Nagy megtiszteltetés volt megfigyelni és megtanulni, ahogyan csökkentette az adókat, ahogy stabilizálta a gazdaságot, ahogy bűnözési rátát és Brazília számára egy fényesebb jövőt készített elő.”


A tüntetők „A gáz és az áram csődbe visz”, „A nép pártján álló, nem a rablócinkos kormányt akarunk” feliratú táblákat emeltek magasba és a kormány távozását sürgető rigmusokat skandáltak. (vajh, ettől mitől szélsőjobb?)


A Declic közösség az RMDSZ-szavazók körében akart kampányolni Tánczos Barna ellen Székelyföldön. Nem sikerült.


Philippe Van Parijs a De Standaard című lapnak nyilatkozott arról, hogy mi történik, ha egy nemzet elveszíti az identitását.


A „klímafinanszírozás” szinte teljesen megegyezik a Kínai Kommunista Párt szociális kreditpontrendszerével. „Az ország hat legnagyobb bankja részt vesz egy kísérleti klímaforgatókönyv-elemzésben, amelynek célja, hogy javítsa a felügyeletek és a cégek képességét az éghajlattal kapcsolatos pénzügyi kockázatok mérésére és kezelésére. A forgatókönyv-elemzés – amelyben a pénzügyi intézmények rugalmasságát különböző hipotetikus klímaforgatókönyvek alapján értékelik – egy új eszköz az éghajlattal kapcsolatos pénzügyi kockázatok felmérésére, és a kísérletnek nem lesz tőke- vagy felügyeleti hatása.”


A keresztények üldözése az egyik legsúlyosabb emberi jogi válság a világon, a nemzetközi közösség azonban nem kezeli súlyának megfelelően – mondja lapunknak az Arizonai Állami Egyetem valláskutatója.


"Az iráni feminizmus kiállta az idő próbáját. Bárcsak ugyanez elmondható lenne a Nyugatról is” - írja Ayaan Hirsi Ali.


A gendermozgalom célja a társadalom szövetének megsemmisítése a könnyen kormányozható, tökéletes fogyasztókká alakított individuális emberek megteremtése által – jelentette ki Birgit Kelle német író, újságíró Még normális? Akkor gendereljük! című kötetének vasárnapi budapesti bemutatóján.


Kitta Gergely a MandinernekPaláveres találkozó


621 megtekintés

Komentáře


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page