VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:02)
DOLORES CAHILL PROFESSZOR TÁJÉKOZTATJA A GLOBALISTÁKAT, HOGY JÁTÉKUK BEFEJEZŐDÖTT. "HA ÉN LENNÉK A GLOBALISTA, NEM ALUDNÉK NYUGODTAN ÁGYAMBAN

Prof. Dr. Dolores Cahill világszerte elismert szakértő a nagy áteresztőképességű proteomikai technológia fejlesztésében és automatizálásában, a nagy tartalmú fehérjetömbök és azok orvosbiológiai alkalmazásaiban, beleértve a biomarkerek felfedezését és diagnosztikáját.


Demonstráció folyik Bukarestben a covid-terror ellen – A szakadó eső sem bírja hátrálásra a tüntetőket

A Szabad Állapot , azaz Starea de Libertate égisze alatt a covid-terror ellen tiltakozó megmozdulás zajlik csütörtökön délelőtt, délben a román fővárosban. A járványügyi intézkedéseket szabályozó törvény ellen tiltakoztak a polgárok.


További lazításokkal kecsegtet Cîţu miniszterelnök: dübörög a covid-propaganda de egyre jobban kilátszik a lóláb

Teljes a káosz a covid19 -hadműveletben Romániában. A nyilvánvalóan hamisított covid statisztikák után (ahol kiderült, hogy 2020-ban, nem 22 ezer, hanem csak 227 személy hunyt el a covid19 vírusfertőzés miatt, a többi elhunyt más betegségek okán halt meg), a nyilvánvalóan nem valós átoltottsági jelentéseken túl, a román kormány hirtelen, rapszodikus enyhítéseket kezdett alkalmazni a globalista parancsra túszul ejtett társadalomban.


Az oltások elkezdése után valahol észak Angliában Valós helyzet egy angol háziorvosi rendelőben az oltások elkezdése után valahol észak Angliában

Amikor az idősek otthonában elkezdték a lakókat oltani, azonnal észre lehetett venni a halálozások számának megugrását. Az idősek megkapták az oltást januárban. Volt olyan, aki 12 órával az oltás után már halott volt. Sokukat csillapíthatatlan fejfájás kínozta, fertőzéseket kaptak. Egy-két hét alatt jelentős állapotromláson mentek keresztül és közülük sokan utána meg is haltak. Ugyanakkor a kórházak egyáltalán nem túlterheltek a betegekkel. Az egész járványkezelés botrányos volt és az most is. Az orvosi rendelők semmi mást nem ismernek, mint a Covid. Őszintén szólva nem is érdekel senkit semmi más a rendelőkben.