VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (21:04)
Biológiai fegyver ajándékba az ellenségnek? – Kétes szavatosságú kísérleti vakcinákkal akarta “megajándékozni” Izrael Palesztinát

A Palesztin Hatóság egészségügyi minisztere, Mai Alkaila azonban azt mondta, hogy az átadott oltóanyagokat átvizsgálták, azok nem felelnek meg a szabványoknak, ezért visszaküldik a szállítmányt. Mohamed Staje palesztin miniszterelnök pedig kijelentette, nem fogadnak el hamarosan lejáró vakcinákat Izraeltől.


DR. PETER MCCULLOUGH A TEXASI SZENÁTUS HHS BIZOTTSÁGÁNAK TANÚSKODIK

Dr. Peter McCullough MD a texasi szenátus Egészségügyi és Humán Szolgáltatási Bizottságának tanúskodik. Léteznek kezelések, az oltások szükségtelenek.


250 000 dollár jutalom a Fauci-ügyet felfedő személyeknek

Nagyon úgy néz ki, hogy Fauci megrendezett egy eltussolást, hogy senki ne kösse össze a pontokat, hogy ő volt a “COVID atyja”.


Hogyan marad Naftali Bennett kipája a kopasz fején, és miért fontos ez?

A héten hivatalba lépett Naftali Bennett az első miniszterelnök az ország történetében, aki rendszeresen visel kipát, azaz zsidó rituális fejfedőt. Világi elődeivel ellentétben ő vallásos cionistának vallja magát, és a modern ortodox zsidóságot gyakorolja, amely megköveteli a férfiaktól a fejfedést — írja a Jewish Telegraphic Agency.


Merkelnek nem tetszenek a teltházas meccsek a foci Eb-n

Merkel az Eb-kapcsán megjegyezte azt is: ugyanakkor amikor teltházas meccseket lát, erősen szkeptikus, hogy vajon ez-e a megfelelő válasz a jelenlegi helyzetre. Mint ismert, Budapest az egyetlen rendezőváros a foci Eb-n, ahol telt házzal rendezik a meccseket. Más városokban jellemzően a befogadóképességnek egy részéig, a negyedéig, harmadáig vagy feléig árusítottak jegyeket. Münchenben például csak minden ötödik széken ülhetnek nézők az Eb-meccsek alatt.


„Ez Gyurcsány demokráciája. A szemem világát már soha, senki nem adja vissza…”

A jövőre már szavazókorba lépő 17 éves fiatalok csupán kétévesek voltak, amikor a Fidesz 1956-os megemlékezését követően megtapasztalhatta a magyar nép, milyen is a Gyurcsány-féle demokrácia. Ez az interjú nekik is készült, hisz legtöbbjük el sem tudja képzelni, hogy Magyarországon a 21. században megtörténhetett, hogy ártatlan embereket megvakítottak, nyomorékká tettek, a földön fekve ütöttek-vertek, majd öngyilkosságba kergettek. És most ez a Gyurcsány Ferenc térne vissza a hatalomba, feleségét pedig miniszterelnökké tenné. Azt a Dobrev Klárát, aki máig nem határolódott el az akkor történtektől, és nemrég azt hazudta, több rendőr sérült meg, mint tüntető. Mert ők ezt tudják: hazudni reggel, éjjel meg este. A valóságról Nagy Lászlóval beszélgettünk, aki egyik szemére megvakult aznap este.


Orbán Viktor: szuperállam épül Brüsszelben

A miniszterelnök értékelése szerint a nemzetek Európája helyett európai szuperállam épül Brüsszelben, ezért ma a nemzeti alapon álló demokraták állnak szemben a birodalomépítőkkel, akik valójában a demokrácia ellenfelei is. Kitért: a világ tíz legnagyobb pénzügyi központja között nincs európai uniós helyszín. Az EU 30 éve még hétszer annyi szabadalmi bejelentést tett, mint Kína, ma Kína tizennégyszer annyit, mint az EU – mondta. Arról is beszélt, hogy az elmúlt 30 évben az Egyesült Államok több mint 30 százalékkal növelte a katonai kiadásait, Kína a kilencszeresére emelte, azonban az EU ott áll, ahol 30 éve. Közölte: az EU polgárainak csak negyede gondolja, hogy a következő nemzedék jobban fog élni, mint a jelenlegi.77 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek