VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:41)
93 izraeli orvos: Covid-19 vakcinát nem szabad alkalmazni a gyermekeknél

“Úgy gondoljuk, hogy még egy maroknyi gyermeket sem szabadna veszélyeztetni egy rájuk nem veszélyes betegség elleni tömeges oltással.”


Román korrupciós botrányban is szerepe volt az amerikai elnök fiának, Hunter Biden kapcsolata a román titkosszolgálatokkal egyre szembeszökőbb

A tényfeltáró írás szerint Hunter Biden és Louis Freeh több alkalommal is találkoztak az akkor még Laura Kövesi által vezetett román korrupcióellenes hatóság (DNA) ügyészeivel, de kapcsolatban áltak a Román Hírszerző Szolgálattal is. Popoviciu ellen egyébként már 2007-ben vizsgálatot indított a DNA. Ugyanabban az ügyben Cornel Șerbant, a román belügyminisztérium titkosszolgálatának a volt vezetőjét is elítélték két év és hat hónap börtönbüntetésre, miután kiderült: az ingatlanbefektető felkérésére Șerban nyomást gyakorolt az ügyészre, hogy ne indítson büntetőjogi vizsgálatot.


Az Izraeli Népi Bizottság közli a Covid-19 vakcinával kapcsolatos káros hatásokról szóló jelentést

Dr. Pinky Feinstein, az Izraeli Népi Bizottság elnöke, a világnak szóló fontos üzenettel – Soha még egy oltóanyag nem okozott ennyi sérülést!


Az új-skóciai legfelsőbb bíróság elrendelte az összes COVID vakcina ellen irányuló tüntetés tilalmát

“Ez a tiltó végzés elképesztő a maga szélességében és túlkapásában. Lényegében megtiltja, hogy Új-Skócia tartományban bárki éljen a békés gyülekezés szabadságával, vagy akár csak posztoljon erről a közösségi médiában. Ha ezt megteszik, letartóztatásra és bírósági eljárásra számíthatnak, ami jelentős pénzbírsággal és akár börtönbüntetéssel is járhat” – mondta Lisa Bildy, a Justice Centre for Constitutional Freedoms (JCCF) ügyvédje a LifeSiteNewsnak.


Az egészség