VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:41)
93 izraeli orvos: Covid-19 vakcinát nem szabad alkalmazni a gyermekeknél

“Úgy gondoljuk, hogy még egy maroknyi gyermeket sem szabadna veszélyeztetni egy rájuk nem veszélyes betegség elleni tömeges oltással.”


Román korrupciós botrányban is szerepe volt az amerikai elnök fiának, Hunter Biden kapcsolata a román titkosszolgálatokkal egyre szembeszökőbb

A tényfeltáró írás szerint Hunter Biden és Louis Freeh több alkalommal is találkoztak az akkor még Laura Kövesi által vezetett román korrupcióellenes hatóság (DNA) ügyészeivel, de kapcsolatban áltak a Román Hírszerző Szolgálattal is. Popoviciu ellen egyébként már 2007-ben vizsgálatot indított a DNA. Ugyanabban az ügyben Cornel Șerbant, a román belügyminisztérium titkosszolgálatának a volt vezetőjét is elítélték két év és hat hónap börtönbüntetésre, miután kiderült: az ingatlanbefektető felkérésére Șerban nyomást gyakorolt az ügyészre, hogy ne indítson büntetőjogi vizsgálatot.


Az Izraeli Népi Bizottság közli a Covid-19 vakcinával kapcsolatos káros hatásokról szóló jelentést

Dr. Pinky Feinstein, az Izraeli Népi Bizottság elnöke, a világnak szóló fontos üzenettel – Soha még egy oltóanyag nem okozott ennyi sérülést!


Az új-skóciai legfelsőbb bíróság elrendelte az összes COVID vakcina ellen irányuló tüntetés tilalmát

“Ez a tiltó végzés elképesztő a maga szélességében és túlkapásában. Lényegében megtiltja, hogy Új-Skócia tartományban bárki éljen a békés gyülekezés szabadságával, vagy akár csak posztoljon erről a közösségi médiában. Ha ezt megteszik, letartóztatásra és bírósági eljárásra számíthatnak, ami jelentős pénzbírsággal és akár börtönbüntetéssel is járhat” – mondta Lisa Bildy, a Justice Centre for Constitutional Freedoms (JCCF) ügyvédje a LifeSiteNewsnak.


Az egészségeseknek miért nincs joguk beutazni Magyarországra?

A kolozsvári magyar konzulátus által leközölt, úgynevezett „határátlépési engedmények” sok erdélyi magyarnál is kiverték a biztosítékot. Romániából Magyarországra karantén nélkül az tud utazni, aki megkapta már legalább az első oltást Romániában, és rendelkezik ezt igazoló dokumentummal, akár magyar állampolgár, akár magyar-román kettős állampolgár, akár kizárólag román állampolgár – részletezte vasárnap a Szijjártó Péter külügyminiszter által szombat este bejelentett új beutazási szabályokat a kolozsvári magyar főkonzulátus.


COVID-19: AKI MÉG EZ UTÁN IS BE AKARJA OLTATNI MAGÁT, AZ KLINIKAI ESET!

EZT mutasd meg mindenkinek, aki be akarja oltatni magát! Ha ez sem segít, te megtettél mindent.

STOP! – a gyerekek és fiatalok kísérleti oltásának biztonságossága, értelme nem igazolt – így az idővel akár súlyos hibának bizonyulhat!

A felelősségnek nem csak egy oldala van, bár a médiában kizárólag egyetlen oldalról közelítik meg. “Oltatni kell, mert ezt követeli meg a társadalmi felelősségvállalás!” A gyermekeink vannak a legkisebb veszélyben a COVID 19 megbetegedéseket tekintve! Mind a szövődmények kialakulását, azok súlyosságát tekintve a gyermekek vannak a legnagyobb biztonságban! Most mégis szeretnék a gyermekeket is elkezdeni beoltatni! A vakcinákban sem a vakcinagyártók, sem a kormányok, sem az azokat beadó orvosok annyira azért nem bíznak, hogy vállalják a felelősséget értük! Ugyanakkor a propagandával, jogfosztásokkal, egyre erősebben presszionálnak minket arra, hogy mi azért bízzunk! Ezzel a történelem legnagyobb gyógyszerkísérletében való “önkéntes” részvételre kényszerítenek milliókat! A gyermekeink nem mérlegelhetnek, helyettük nekünk kell döntenünk, de az oltások, rájuk nézve eddig ismeretlen rövid és hosszútávú kockázatait viselni nekik kell! Ha pedig isten ments valami visszafordíthatatlan mellékhatás lép fel gyermekünknél, annak minden jogi, erkölcsi és lelki terhe rajtunk nyugszik!Megmozdulás a normális életért, az egészségünkért, a megélhetésért, a jövőnkért, a szabadságunkért, az emberi jogainkért – mert május 23-tól már gyülekezni szabadon lehet!
Egy okos német orvos készítette a fenti grafikont tavaly, a hivatalos oltási és "koronavírus"-halálozási adatokból. Azokban az országokban, ahol 1919-ben jelentősen nagyobb volt az influenza oltással való beoltottság aránya, ennek megfelelően jelentősen nagyobb volt a Covid-halálozások mértéke is...


AZ OLTÁSOK AZ ÉLETET NAGYON LERÖVIDÍTIK - MONDJA EGY NAGY TEKINTÉLYŰ PROFESSZOR

"A váható élettartamod, ha a 30-as éveidben van, lecsökken 5-10 évre."