top of page

Mindennapi szemezgetésünk (21:05)Ron DeSantis floridai republikánus kormányzó bejelentette, hogy kegyelmet ad minden floridai lakosnak, akik ellen vádat emeltek a maszkok viselésével és a társadalmi távolságtartással kapcsolatos koronavírus-korlátozások megszegése miatt, mert szerinte ezek pusztán irányelvek. A hónap elején DeSantis azt is megtiltotta az összes vállalkozásnak és kormányzati épületnek, hogy belépéskor a floridai lakosoktól megköveteljék az oltási státuszuk nyilvánosságra hozatalát. Ez eddig a legkomolyabb tiltás, mivel a többi kormányzó csupán a kormányzati épületekbe való belépéskor tiltotta meg az oltásútlevél használatát, a magánvállalkozásoknál nem.


Ha valakit zsarol, kényszerít a munkáltató az oltásra, negatív tesztre saját zsebből, az alábbiakat kell írásban átadni neki, és írásban kérni a választ. Ha munkaügyi bíróságra kerül az ügy, ez perdöntő lehet.

Íme a levél (...)


Exponenciálisan megugrott az internetes bűncselekmények száma az elmúlt egy évben. Rengeteg gyermek őrizet nélkül maradt a számítógép képernyője előtt, amely rendkívüli teret engedett a ragadozóknak. A rendőrségi adatok 176 százalékos emelkedést regisztráltak. A kiskorúak interneten keresztül történő becserkészésére vonatkozó feljelentések szó szerint elözönlötték az európai hatóságokat.


Sajnos már elég öreg vagyok ahhoz, hogy emlékezzek még a tele templomokra. Nem csak nagyünnepeken, hanem egy átlag vasárnapon. Ha jellemeznem kellene a történelmi korszakot, amelyben élnem adatott, akkor azt mondanám: a hagyományszakadás korszaka. Templomos magyar népünk igen jelentős része leszokott a templomba járásról. Emlékszem, általános iskolás voltam, amikor mindig arról ábrándoztam a magyaralmási templom karzatán, hogy ha majd „nagy” leszek, én is átülhetek a szemközti karzatra, a legények közé. Aztán mire legény lettem, a legények szépen elmaradoztak. Ez a korai Kádár-korszak volt, amikor a régi Magyarország emlékeit még őrző faluban megjelent a vezetékes víz, fürdőszoba, járda, no és olyan csodadolgok, mint a hűtőszekrény, a televízió, a nylon harisnyáról és az orkánkabátról nem is beszélve.


NAGYON JÓ HÍREK! Pár nap alatt már 34 ezer ember írta alá a védettségi igazolvány megszüntetésére indított petíciót, ami a célnak az egy tizede. Vessünk véget a megkülönböztetésnek és mutassuk meg, hogy TÖBBEN VAGYUNK, akik ellenezzük a diszkriminációt, mint az a 343 ezer konzultáló, akikre hivatkozva bevezették a semmilyen védettséget nem igazoló kártyát!


Jövő szerdától kezdve azok a felnőttek Ohioban akik legalább egy adag oltóanyagot kaptak, és legalább 18 évesek, részt vehetnek a sorsoláson, amelyen öt héten keresztül minden szerdán 1 millió dollárt ( 300,000,000 HUF) lehet nyerni - számolt be a FoxNews.


A covid-statisztika az évszázad csalása: a minisztériumi jelentés szerint csak 227 haláleset történt covid19 fertőzés miatt Romániában 2020-ban Az „évszázad csalásának” titulálta cikkében az ActiveNews hírportál az egész romániai covid-mizériát, annak a hivatalos statisztikának s tükrében, mely pár napja került nyilvánosságra. Ha a román egészségügyi minisztériumi múlt hét végén leközölt adatai reálisak, akkor Romániában 2020-ban valójában „csak” 227 személy hunyt el a koronavírus okozta fertőzésben , a jelentett fertőzöttek teljes számának mindössze 0,0004% -a. És ezért zárták le az országot, tették tönkre az emberek életét, a gazdaságot, tanügyet, egészségügyet.


El a kezekkel a gyerekeinktől! Dr. Tamasi József felhívása a tanárokhoz: "A pedagógusainkon van a világ szeme! Túl tudnak-e jutni a beléjük lapátolt tengernyi félelmen! Képesek-e megvédeni a gyerekeinket, akiket továbbra is rájuk szeretnénk bízni, hogy biztonságban neveljék, mentálisan, testileg és intellektuálisan megerősítsék? A következőket üzenem nekik (...)


Semmi nem indokolja azt, hogy a gyerekeket és fiatalokat elkezdjék oltani a kísérleti fázisban levő covid-vakcinával, melynek nemhogy a hosszú távú, de egyelőre a rövid távú mellékhatásai sem ismeretesek- reagált egy covidos betegeket gyógyító főorvos Dr. Oana Mihaela Secară (fotó) arra a kijelentésre, mikor Alexandru Rafila, PSD-s politikus a WHO romániai képviselője azt nyilatkozta, hogy mindent meg kell tenni azért, hogy a gyerekeket, fiatalokat minél hamarabb tömegesen beoltsák a kísérleti szernek számító covid-vakcinával.


A felelősségnek nem csak egy oldala van, bár a médiában kizárólag egyetlen oldalról közelítik meg. “Oltatni kell, mert ezt követeli meg a társadalmi felelősségvállalás!” A gyermekeink vannak a legkisebb veszélyben a COVID 19 megbetegedéseket tekintve! Mind a szövődmények kialakulását, azok súlyosságát tekintve a gyermekek vannak a legnagyobb biztonságban! Most mégis szeretnék a gyermekeket is elkezdeni beoltatni! A vakcinákban sem a vakcinagyártók, sem a kormányok, sem az azokat beadó orvosok annyira azért nem bíznak, hogy vállalják a felelősséget értük! Ugyanakkor a propagandával, jogfosztásokkal, egyre erősebben presszionálnak minket arra, hogy mi azért bízzunk! Ezzel a történelem legnagyobb gyógyszerkísérletében való “önkéntes” részvételre kényszerítenek milliókat! A gyermekeink nem mérlegelhetnek, helyettük nekünk kell döntenünk, de az oltások, rájuk nézve eddig ismeretlen rövid és hosszútávú kockázatait viselni nekik kell! Ha pedig isten ments valami visszafordíthatatlan mellékhatás lép fel gyermekünknél, annak minden jogi, erkölcsi és lelki terhe rajtunk nyugszik!Megmozdulás a normális életért, az egészségünkért, a megélhetésért, a jövőnkért, a szabadságunkért, az emberi jogainkért – mert május 23-tól már gyülekezni szabadon lehet!
Egy okos német orvos készítette a fenti grafikont tavaly, a hivatalos oltási és "koronavírus"-halálozási adatokból. Azokban az országokban, ahol 1919-ben jelentősen nagyobb volt az influenza oltással való beoltottság aránya, ennek megfelelően jelentősen nagyobb volt a Covid-halálozások mértéke is...


"A váható élettartamod, ha a 30-as éveidben van, lecsökken 5-10 évre."
63 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page