top of page

Mindennapi szemezgetésünk (20:45)
Szószerint ördögi, ahogy játszanak az emberek egészségével, életével a nagy vakcinakísérlet irányítói. Egyszer így, egyszer úgy szól a „biztonságos” verdikt. Most mégis kiderült, az AstraZeneca második adagja komoly veszélyt jelent, egyeseknek, csak az nem világos, kik konkrétan ezek az „egyesek”?


Az alábbiak tükrében azt hiszem, sok-sok embertársammal egyetemben megüzenhetjük a magyarországi covid-kormánynak, hogy nem mások, mint az embereket hülyének néző, olcsó és embertelen covid-bohócok.


Egy korábbi demokrata elnökjelölt-aspiráns és a Fekete Újságírók Országos Szövetsége is bírálta Lori Lightfoot polgármestert.


Edy Chereji azon akadt ki, hogy Romániában nem engedélyezik a nagyszabású könnyűzenei fesztiválokat, a vallási rendezvényeket, búcsúkat viszont igen.


EZT mutasd meg mindenkinek, aki be akarja oltatni magát! Ha ez sem segít, te megtettél mindent.

A felelősségnek nem csak egy oldala van, bár a médiában kizárólag egyetlen oldalról közelítik meg. “Oltatni kell, mert ezt követeli meg a társadalmi felelősségvállalás!” A gyermekeink vannak a legkisebb veszélyben a COVID 19 megbetegedéseket tekintve! Mind a szövődmények kialakulását, azok súlyosságát tekintve a gyermekek vannak a legnagyobb biztonságban! Most mégis szeretnék a gyermekeket is elkezdeni beoltatni! A vakcinákban sem a vakcinagyártók, sem a kormányok, sem az azokat beadó orvosok annyira azért nem bíznak, hogy vállalják a felelősséget értük! Ugyanakkor a propagandával, jogfosztásokkal, egyre erősebben presszionálnak minket arra, hogy mi azért bízzunk! Ezzel a történelem legnagyobb gyógyszerkísérletében való “önkéntes” részvételre kényszerítenek milliókat! A gyermekeink nem mérlegelhetnek, helyettük nekünk kell döntenünk, de az oltások, rájuk nézve eddig ismeretlen rövid és hosszútávú kockázatait viselni nekik kell! Ha pedig isten ments valami visszafordíthatatlan mellékhatás lép fel gyermekünknél, annak minden jogi, erkölcsi és lelki terhe rajtunk nyugszik!Megmozdulás a normális életért, az egészségünkért, a megélhetésért, a jövőnkért, a szabadságunkért, az emberi jogainkért – mert május 23-tól már gyülekezni szabadon lehet!
Egy okos német orvos készítette a fenti grafikont tavaly, a hivatalos oltási és "koronavírus"-halálozási adatokból. Azokban az országokban, ahol 1919-ben jelentősen nagyobb volt az influenza oltással való beoltottság aránya, ennek megfelelően jelentősen nagyobb volt a Covid-halálozások mértéke is...


"A váható élettartamod, ha a 30-as éveidben van, lecsökken 5-10 évre."
114 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page