VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:07)Romániában is jóváhagyták az 5G hálózatok kiépítésére vonatkozó tervezetet – egyetlen képviselő, a Bihar megyei Mihai Lasca szavazott NEM-el az 5G bevezetésére

Mihai Lasca aggályát fejezte ki amiatt, hogy az 5G technológia bevezetésével fokozott veszélynek teszik ki az embereket Romániában is.


Utópiák sorsa

A Novocserkasszkban 1962 június 2-án történt, 22 halálos áldozattal járó, évtizedekig eltitkolt mészárlásról viszonylag sokat tudunk. A Szovjetunió felbomlása után az Oroszországi Föderáció Legfőbb Katonai Ügyészsége büntetőjogi eljárást indított a vérengzést elrendelők ellen. Persze, akkor már a fő bűnösök, Nyikita Hruscsov, az SZKP egykori főtitkára, és az általa helyszínre küldött párt és KGB-vezetők már rég halottak voltak, így aztán senkit sem voltak felelősségre.


GYERE, TALÁLKOZZUNK! SÉTA A PARKBAN II

A második vasárnap következik azok után, hogy felhívást tettünk közzé a már Tisztán látó, Magukat beoltatni nem engedő, a Világméretű összeesküvést, bűncselekményeket értő emberek való életben való találkozására. Találkozzunk minden vasárnap 14 órakor egy helyi parkban és beszélgessünk, tervezzünk, gondolkodjunk együtt! Hiú ábránd ugyanis azt hinni, hogy a nyári lazításokkal a covid terror képviselői befejezték volna az akcióikat – szeptembertől folytatni fogják. Az aljas terv 2025-ig szól, amikorra szeretnék elérni az emberek szabad akarata feletti teljes kontrollt és a jelentős depopularizációt.


A GYERMEKEKNEK NINCS SZÜKSÉGÜK A COVID-VAKCINÁKRA!

A több mint 40 orvosból és tudósból álló csoport felelőtlennek, etikátlannak és feleslegesnek nevezi az angol kormányának a gyermekek COVID-19 elleni oltására vonatkozó tervét.


Moderna: Oltóanyag-összetevő "nem emberi felhasználásra"

Bőrrel érintkezve halálos. Feltehetően rákot okozhat. Feltehetően károsítja a termékenységet vagy a magzatot. A kloroform használatát az orvosi iparban leállították, mert oxigénnel és UV-fénnyel érintkezve foszgéngázt képezhet, amely a múltban - különösen az első világháborúban - a vegyi harcanyagok egyik fő összetevője volt. Valójában az első világháborúban fegyverként használták vegyi ideggázként, és ez volt felelős a halálesetek túlnyomó többségéért. És mellékesen: A foszgént az iparban számos más vegyi anyag, például növényvédő szerek előállítására is használják. Ön szerint ez a vegyszer egészségesnek vagy károsnak tűnik?


A világjárvány ügyében kiszivárgott bizalmas levelek nem nagyon érdeklik a magyar médiát

Alig néhány kivételtől eltekintve, a magyarországi média teljesen elhallgatta azt az információt, amelyben Anthony Fauci, az amerikai elnök tanácsadójának kiszivárgott leveleit ismertették a világjárványnak nevezett eseményekkel kapcsolatban.


FRANCIAORSZÁG: 60,5 millió grafénes maszkot kell bevonni

Hetekkel korábban Kanada több millió maszkot vont be, miután gyermekeknél légzési nehézséget és irritációt váltott ki. A kanadai egészségügyi minisztérium nem javasolja grafént tartalmazó maszkok viselését, mivel a grafén részecskék belégzése esetén egészségügyi kockázattal kell számolni.


Deáky Zita: A diktatúrák a családokban ellenséget láttak

Az ELTE BTK Néprajzi Intézete és a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (Kincs)2021. június 9–11. között konferenciát szervez Család és kitelepítés a II. világháború utáni Közép-Kelet-Európában címmel. Az esemény főszervezőjét Deáky Zita néprajzkutatót, a Néprajzi Intézet egyetemi docensét kérdeztük.
73 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek