VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:54)Gyerekgyilkosságok miatt feldühödött tömeg döntötte le Erzsébet királynő szobrát Kanadában

Kanadában katolikus bentlakásos iskoláknál májustól kezdődöen összesen több mint 1000 gyermek holttestére bukkantak, többségük jelöletlen sírokban feküdt. A lakosságot ez annyira felháborította, hogy csütörtökön az utcára vonultak és tüntetéseket tartottak. Kanada bentlakásos iskolarendszere, melyben őslakos gyerekeket szakítottak el családjaiktól, hogy állami katolikus iskolákba járjanak, 1900-1970 között működtek.


AKARSZ MÁGNESES LENNI A COVID OLTÁS HATÁSÁRA?

Csak egy újabb teljesen normális mellékhatás. Ne is törődj vele.


Dr. Tamasi József: A JELEN HELYZETRŐL!

Ugye most nincs politikai járvány? Mert rendes mikrobiológiai járvány nem is volt. Legalábbis nem bizonyította senki, hogy létezik. Mégis most miért is kell forróságban üzletekben, hivatalokban nulla közegészségügyi értékű maszkot hordani? Miért kell távolságot tartani? Van remény! Van kiút! Lesz jobb világ! Már csak rövid idő kérdése, az igazság már ismert, minden mesterkedést lelepleztünk, a korsó már repedezik és hamarosan szétesik az egész. Fontos, hogy ébresztgessük a még alvókat, szaporítsuk gyorsan a felébredettek táborát, csökkentsük a minimumra a kárt, a bajt, amit még ezek a bűnözők el tudnak követni. A megoldás tehát azok nagy száma, akik látják az igazságot! Ha ez kellően nagy lesz, akkor végleg elbuktak.


AUSZTRÁLIA: Lefelezik az országba beengedhetők számát

A július 14-től életbe lépő, várhatóan augusztus 31-ig tartó korlátozástól azt remélik, hogy csökken a nyomás a szállodákra a karanténok miatt. Az országba érkezőknek ugyanis köztelező karanténszállodákba vonulni az első hullám óta, ahol saját költségükön, szigorú ellenőrzés mellett kell eltölteni az aktuális karantén időszakot.


Izrael világhatalom a kibertérben

Izrael Kínával, Oroszországgal és Nagy-Britanniával van egy szinten a kibertérben való képességek terén – írja az Algemeiner.


Thürmer Gyula: A liberalizmus korunk fasizmusa

A liberalizmus céljai ugyanazok, mint a fasizmusnak. Totálisan fel akarja számolni az ellenfeleit, ennek érdekében félrevezeti és manipulálja az embereket. Olyannak mutatja be a világot előttük, amilyen sohasem volt! Előtérbe kerültek a különös genderideológiák és térdeplős mozgalmak – nyilatkozta a vasarnap.hu-nak Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke.75 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek