VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:57)


CNN-igazgató: Propagandát toltunk, hogy eltávolítsuk Trump elnököt

„A pandémiának most már tuti végleg vége lesz. Addig szorul vissza, hogy már nem lesz elég nagy probléma. Az éghajlatváltozás viszont évekig is eltarthat, így (a CNN) valószínűleg képes lesz azt eléggé megfejni” – mondta.


JÓ HÍREK

Magyarországon a mai napig 10 hónap leforgása alatt, 742 halottról állítja Dr.Müller Cecília egy a tömeges tesztelésre teljesen alkalmatlan PCR módszer alkalmazása után, hogy nagy eséllyel a COVID 19 betegség áldozata volt. Ez megfelel a magyar lakosság 0,007 %-ának Egy ilyen halálozási számmal rendelkező „járvány” esetén a „védőoltás” (valójában géntechnikai kísérleti szer) kényszerítése, oltási igazolvány bevezetése közegészségtani értelemben teljes nonszensz. Ma bejelentették, hogy az oltás után egy hónapon belül elhunytakat fel kell boncolni. Ez nagyszerű előrelépés (...)


A LEGFRISSEBB VAERS-ADATOK SZERINT MINDHÁROM SÜRGŐSSÉGI FELHASZNÁLÁSRA ENGEDÉLYEZETT OLTÓANYAG UTÁN VÉRALVADÁSI ZAVAROKRÓL ÉRKEZTEK JELENTÉSEK A ma közzétett VAERS-adatok 795 véralvadási zavarokkal kapcsolatos jelentést mutattak ki, amelyek közül 400 a Pfizer, 337 a Moderna és 56 a Johnson & Johnson cégnek tulajdonítható 2020. december 14. és 2021. április 8. között.


Az USA-t egy szempillantás alatt a "Woke" és az "eltörlés kultúrája" orwelli állatfarmra változtatta de a szörny visszatér és felfalja a létrehozóit is!

Az USA egyik napról a másikra valami idegenné, valami beteggé változott. És bár a változás néha jó, ez most nem egy ilyen alkalom. A "wokeness" bosszúállóan érkezett és ez nem sok jót ígér a nemzet jövője szempontjából. Ezt a cikket teljes egészében fontosnak éreztem magyarra lefordítani a VilagHelyzete-olvasói számára!


MEGHALT A NŐ, AKI SZÉTSZEDTE ALFRED KINSEY SZEXKUTATÁSAIT

Rámutatott: Kinsey csecsemők orgazmusait számolgatta.


102 éve jött létre a Rongyos Gárda

102 éve, éppen a mai napon, 1919. április 18-án alakult meg a Héjjas nyárfa árnyékában a Rongyos Gárda a vörösterror alatt és területrablók megszállása alatt szenvedő hazánkban. A Rongyos Gárda emlékére szóljon a Kárpátia zenekar dala a hősök korabeli képeivel
Szilágyi Ákos alkotása


33 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek