top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:13) 2023.03.03.Már posztoltam egy videót ahol a francia kormányszóvivő összekapcsolta a vízellátást a vakcinákkal. Ez egy szeptember 22-ei WORLD Economic Forum video, amely összekapcsolja a Covid vakcinákat és a vízellátást. Megemlíti, hogy a víz, akár a vakcinák, minden embert érint. "Az éghajlatváltozás egy kicsit elvont dolog, de mindenki megérti, ha vízellátással probléma van. A Covid vakcina program bukás volt. Nem sikerült minden egyes embert a világon beoltanunk. Ezért a vízhez való hozzáférést nekünk kell kézbe venni. Ezúttal reméljük sikeresebbek leszünk, mint a Covid-vakcinákkal. Vajon ezúttal sikerül-e jól csinálnunk, miután nem sikerült beoltanunk a világot?" Pontosan nem tudom, hová akar kilyukadni és mik a pontos szándékok. A vízellátás irányításával hatékonyan kontrollálhatjuk az emberiséget, azaz a vízmegvonással rájuk kényszeríthetünk dolgokat, mint például a vakcina, stb.?


"A világjárvány során a félretájékoztatás legnagyobb elkövetője az Egyesült Államok kormánya volt."


„Ukrajnával kapcsolatban már nincsenek vörös vonalak” – hangoztatja Viktor Szobolev, az Állami Duma védelmi bizottságának tagja.


Antony Blinken megerősítette Szergej Lavrovnak, hogy az Egyesült Államok tovább támogatja Ukrajnát. (nu, csak ezért biztos nem találkoztak volna...)


Szubrahmanjam Dzsaisankar indiai politikus szerint annyira eltérőek voltak az álláspontok az ukrajnai háború kérdésében, hogy nem tudták őket kibékíteni egymással.


Arról számolt be a Newsweek, hogy az orosz védelmi minisztérium folyóiratából kiderült: Oroszország egy új nukleáris stratégiát állít elő, amellyel az USA esetleges támadására készülnek fel. Az utóbbi hetekben az orosz újságírók és politikusok számos alkalommal fenyegetőztek az orosz atomarzenál bevetésével, illetve a Mandiner is beszámolt arról, hogy az oroszok felmondták a START-atomalkut is.


"Azért, mert háborút provokálunk. Ahogy Ukrajnában is mi provokáltuk. És most itt Kínával. Kinek használ ez? Megmondom én, kinek. A mi ellenségünk nem Kína, nem Oroszország, a mi ellenségünk a hadiipari vállalatok, amelyek kifosztják az országot. Több százmillió, sőt milliárd dollárral. Hányszor fogjuk még egyszer meghallgatni a védelmi minisztert, akinek milliárdokra van szüksége. Az én koromban ez már kétszer is megtörtént. A hadigépezet nem fogja megállítani magát. Ki irányítja ezt az országot? Ki hozza a döntéseket? Biztosan nem Biden. Akkor ki, szeretném tudni. Az Egyesült Államok egy nemzetközi terrorszervezet. Az elmúlt 20 évben felgyújtottuk a Közel-Keletet, és most a NATO-val provokált proxy-háborút vívunk Ukrajnában, amint azt a volt német kancellár nemrégiben elismerte. És most ugyanezzel megyünk fel Kínához, és szintén háborút vetítünk előre".


Több nyugati vezetőnek is üzent az orosz politikus.


Bahmut feladására szólította fel Jevgenyij Prigozsin, a Wagner-csoport vezére az ukrán elnököt.


Olekszej Reznyikov szerint Moszkva legfeljebb egy „kis győzelmet” aratna a város elfoglalásával.


Az amerikai lap szerint Olaf Scholz és Emmanuel Macron sem akar végtelen háborút, és mind a ketten inkább a 2022 február 24. előtti Európához térnének vissza.


Rod Dreher egyetért Orbán Viktorral és a magyar kormánnyal abban, hogy továbbra is nagyon határozottan kell a békét szorgalmazni.


Tennessee állam kormányzója aláírta azokat a törvényeket, amelyek megtiltják, hogy gyerekek előtt tartsanak „drag showkat”, s egyúttal korlátozzák a „transznemű” fiataloknak nyújtható orvosi kezeléseket. Az új szabályozás július 1-jén lép hatályba, melynek megsértői csaknem egy év börtönbüntetésre, illetve 2500 dollárig (kb. 1 millió forintig) terjedő pénzbírságra számíthatnak. A törvény megtiltja, hogy nyilvános helyeken adják elő a kiskorúakra nézve káros „drag” előadásokat, melyek során nőnek öltözött férfi vagy férfinak öltözött női „előadók”, sztriptíztáncosok, illetve go-go táncosok vállalhatatlan "műsorral" állnak ki a közönség elé.


Négy év alatt feltörekvő demokrata sztárból bukott politikus lett Lori Lightfoot, Chicago fekete, leszbikus polgármestere. Mutatjuk, hogy sikerült ezt elérnie!


Irán felfedezte a világ második legnagyobb lítiumkészletét. Irán lítiumkészletét 8,5 millió tonnára becsülik, ezzel Chile után a világ második legnagyobb lítiumkészlete lenne.


A bevándorlás miatt a franciák a kivándorlást választják – Portugáliába és Magyarországra A megfigyelés már évek óta elhangzott: a franciák többsége már nem érzi magát otthon. Ha ehhez hozzávesszük, hogy 67%-uk aggódik a biztonsága miatt, akkor megkapjuk a kivándorlás egyik okát - fogalmaz a Bennfentes.net.


„Franciaország immár semleges tárgyalópartner a kontinensen” – jelentette be a francia elnök.


A tüntetők szerint az új izraeli törvény komoly veszélyt jelent a demokráciára.


Első lenne az Európai Unió tagországai közül.


Egy ausztrál agytröszt tanulmánya szerint a jövő kulcsfontosságú technológiáinak nagy részén Kína jelentős előnyben van, miközben a nyugati demokráciák visszaesnek a versengésben.


Svédország áttekinti, miként ösztönözhetné jobban a bevándorlók önkéntes távozását – jelentette be szerdán Maria Malmer Stenergard migrációs miniszter. A baloldal „szélsőjobboldali” hatásról beszél.


Sokan nem sietnek levenni.


Amelyet a Big Pharma finanszíroz, és amely minden országot és nem csak az egészségünket akarja átvenni, hanem minden ember digitális azonosítását is, ami előfeltétele lesz egy sor más projektnek, mint például a személyes CO2 költségvetés (mit eszünk, hogyan mozgunk stb.) és mindenféle közlekedési korlátozásoknak az éghajlat megmentése érdekében, a bevezetésre kerülő digitális pénznek köszönhetően.

A Pécsi Törvényszék a mai napon visszavonta az aligai magaspart tetejére tervezett 105 lakás építési engedélyét – számolt be az esetről az Aligai Fürdőegyesület a Facebook-oldalán. „Ezzel a páratlan szépségű, ikonikus, több mint 8 millió éves, helyi védelem alatt álló löszfal rézsűs bontására nem kerülhet sor, Aliga Fehér Sziklái megmenekültek” – írták. Korábban csak az építkezés felfüggesztéséről volt szó, viszont a mostani döntés miatt az öt, egyenként hatemeletes társasház nem épülhet meg.


Számos bizonyíték rejtélyesen eltűnt, pl. Budaházy György lehallgatásainak felvételei, híváslistái, Magnum szauna megtámadását rögzítő biztonsági kamera felvétel, de még Soós Tibor egész napos helyszíni kihallgatásának anyaga is stb. Informatikusként megfogalmazott hosszas elemzése végén rámutatott, hogy az elvi lehetősége egyértelműen fennállt annak, hogy a Hunnia szerver adatait manipulálták, emiatt pedig az azon szereplő üzenetek nem hiteles bizonyítékok. Az ellene szóló minden bizonyítékról részletesen levezette, hogy azok nem hitelt érdemlőek és bűnösséget nem alapoznak meg. Feltette a kérdést: ha mégis elítélnék, mit javítana az rajta. Egy ilyen döntés csak családját (hat gyermekét és feleségét) sújtaná. Kérte, ha mégis büntetést szabnának ki, akkor ne foganatosítsák a kegyelmi kérelmekre tekintettel a szabadságvesztés büntetést, azt a kegyelmi döntésig halasszák el.791 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK