top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:21) 2023.03.04.Már az első, kb. 1 évvel ezelőtt kiperelt dokumentum, amely a Pfizer-géninjekció jóváhagyását követő két hónap megfigyeléseit tartalmazza, több mint 1200 különböző mellékhatást listázott. Az FDA ismerte ezeket a mellékhatásokat, de titkosítani akarta. A most, újonnan kiperelt dokumentum, a “Cumulative Number Case of Reports” 2022. április 16-án keletkezett és a géninjekciózás kezdetét követő 16 hónap megfigyeléseit tartalmazza. A dokumentumot dr. Melissa McCann perelte ki Ausztráliában, miután feltűnt neki, hogy a géninjekciózott betegek állapota romlik. A 2020 december és 2022 április közötti 16 hónapos időszakban a Pfizer összesen 1.348.079 esetet, azaz ennyi személyt regisztrált, akinek problémája lett a géninjekció után. Ezeknél a személyeknél összesen 4.563.770 mellékhatás lépett fel, átlagosan 3 mellékhatás személyenként.


Athénban anarchisták lázongtak a vasúti katasztrófa áldozatainak emlékére rendezett tüntetés után.


Finnország és Svédország NATO-csatlakozásának támogatásáról azt mondta: ez nem jó modor vagy érzékenység kérdése, ezek az országok azontúl, hogy válogatott sértésekkel illették Magyarországot éveken keresztül, konkrét, nevesíthető károkat okoznak nemzeti érdekeinknek. Azért helyeznek nyomást európai intézményekre, hogy azok ne fizessék ki a magyaroknak járó uniós támogatásokat – húzta alá az Országgyűlés elnöke. A veszély felmérhetetlen, kísérteties hasonlóságot lehet felfedezni az első és a második világháború előtti időszakkal – mondta Kövér László. Hozzátette, a béke a két harcoló félen múlik alapvetően. Sem az unió, sem a NATO nem a béke irányába tesz lépéseket, hanem a háború eszkalációját növelik – hangsúlyozta. Kijelentette, mielőbb tárgyalóasztalhoz kell ülni, befejezve az öldöklést, és olyan kompromisszumra kell jutni, amely Ukrajna területi integritását és Oroszország biztonsági elvárásait egyaránt figyelembe veszi.


A Mandiner tegnap megírta, hogy az Állami Duma hadüzenetet követel Ukrajnának. Viktor Szobolev, az Állami Duma védelmi bizottságának tagja szerint Oroszországnak „feltétlenül be kell fejeznie” a „különleges műveletet”, és valódi háborút kell indítania. Nem kizárt, hogy ennek köze lehet ahhoz, hogy még mindig Bahmut környékén tartózkodik az orosz hadsereg.


Még nem késő elkezdeni geopolitikai vonatkozásrendszerben gondolkodni a demográfiánkról. Robert C. Castel elemzése.


Szankcókat! Szankciókat!


A lap hozzátette, hogy Zaporizzsja szeptember 30-án vált orosz területté egy népszavazást követően, amelyen a résztvevők 93,11 százaléka szavazott az Oroszországhoz való csatlakozás mellett. Kijev azonban nem ismeri el a népszavazás eredményét.


A korrupt uniós politikusok ki akarják sajátítani a földjeiket, az európai gazdák készen állnak a háborúra.


Bola Tinubu, a leköszönő elnök pártjának jelöltje nyerte a hétvégi nigériai elnökválasztást. A szavazás tisztaságát többen is megkérdőjelezték, köztük a nigériai Katolikus Püspöki Konferencia. Arra kérik a kormányt, vegyék figyelembe a választók és a többi politikai párt panaszait. A nigériai választásoknak nagy jelentősége volt a szélsőséges iszlám elleni küzdelemben, ezért a terroristák már hetekkel a választások előtt rettegésben tartották a keresztényeket, megfenyegették őket, hogy ne menjenek el szavazni. Legalább 10 keresztényről tudni, akiket a választás estéjén otthonukban gyilkoltak meg, mert leadták a szavazatukat.


Szexjátékok közben fojtották meg a férfit és a nőt.


Kína kategorikusan tagadja, hogy a vírus egy vuhani laboratóriumból került volna ki. (hát igen; amikor már nemcsak csontvázak, hanem hullák esnek ki a szekrényből...)
Egy vírust hoznak létre és terjesztenek a világon, hogy a kapitalista cégek profitot termelhessenek a gyógyszerek eladásából. Hirdessünk ingyenes gyógyszereket és oltóanyagokat, és a vírusok nem fognak tovább terjedni!

Egy vírust azért hoznak létre és terjesztenek világszerte, hogy a kapitalista cégek profitot termelhessenek a gyógyszerek eladásából. Hirdessünk ingyenes gyógyszereket és vakcinákat, és a vírusok nem fognak tovább terjedni! Azért hozták létre, hogy oltóanyagokat fejleszthessenek ki, és a kapitalista cégek profitálhassanak belőlük! Hirdessétek ki a vakcinák ingyenességét, még akkor is, ha valódi vírusról van szó, mert azokat ingyen kell biztosítani...''


Engedélyt kapott egy kanadai vállalat az ország kormányától, hogy heroint, kokaint és más keménydrogokat állítson elő, így próbálják megvédeni a függőket a túladagolástól. (khöm)

 


891 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK