top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:11) 2023.03.07.Harkov-, Luhanszk- és Donyeck megye 8 éve tartó kálváriájának igazi oka a gázvagyona, amelyet az amerikaiak által Ukrajna nyakába puccsal hatalomba ültetett terrorista illegitim bábkormányok amerikai kézbe játszottak át és állami terrorizmussal „megtisztítanak az ott élő lakosságtól. Természetesen az elűzése ellen a jórészt orosz őslakosok fellázadtak. Ellenállnak. A nyugati média teljesen elhallgatta eddig az ukrán kormányok népírtását. Ha Ukrajna állam a háború után megmaradna, akkor a Kárpátalján állnak majd bosszút.


Ukrajna számára a legnagyobb fenyegetés, paradox módon Tajvan és a Közel-Kelet felől közeleg. Az egymillió dolláros kérdés, hogy mi fog történni, ha a nyugati zsonglőr az ukrán mellett kénytelen lesz egy közel-keleti vagy, ne adj Isten egy tajvani labdát is a levegőben tartani? Az utóbbi hónapokban láttuk, ahogy a Tajvannak megszavazott haditechnikai támogatást és a Közel-Keleten tárolt amerikai készleteket egyre türelmetlenebbül irányítják át Ukrajnába. Mi fog történni, ha ezek a szárazjégben tárolt ázsiai válságok lassan elkezdenek kiolvadni?


A külföldi hírszerzési források most azt állítják: „A két ország közötti megállapodás részeként Oroszország vállalta, hogy a lehető leggyorsabban visszaadja Iránnak az összes dúsított uránt, ha az Egyesült Államok miatt bármilyen okból nem lesz megállapodás”.


A Bibi elleni puccs úgy néz ki és olyan, mint a Trump-ellenes művelet, mert ugyanazok az emberek irányítják - írja Lee Smith.


Háborús mellékhatás: drága, nem is lehet olcsóbb, mégis „zabálják” az európaiak a cseppfolyósított gázt.


A Bild úgy értesült, Zaluzsnij már hetek óta lobbizott Bahmut feladásáért, hogy óvja a katonák életét, Volodimir Zelenszkij elnök azonban elvetette az ötletet, azzal érvelve, hogy az orosz haderő lényegesen nagyobb veszteséget szenvedett a városért folytatott harcok során.


Az ukrán elnök tanácsadója történelemórára küldené a magyar külügyminisztert.


Az Aftonbladet vezércikke szerint Magyarország mint egy gengszter, csak követeli a tiszteletet, de nem érdemli ki.


Ha a Nyugat belső ellenséget lát Orbánban, azt vitathatatlanul ők teremtették – írja a lap.


Daniel Vidláknak nagyon tetszett a miniszterelnök azon kijelentése, hogy „nem gondolhatunk az ukránokra ugyanúgy, mint a magyarokra”.


Magyarországon ukrán katonákat képeznek ki a szlovák védelmi miniszter szerint Jaroslav Naď kifejtette: erről csak a propaganda miatt nem lehet hallani.


Ezer éve Szent István valóban döntést hozott Európa mellett, csakhogy utána kénytelen volt rögtön háborúzni a támadó német seregekkel. Kacsoh Dániel írása.


Franciaországban a tüntetők március 7-én este kezdték el blokkolni a raktárakat, autópályákat és egyetemeket, néhány helyen már a rendőrség könnygázt vetett be a tüntetők feloszlatására – jelentették francia hírügynökségek.


A köztársasági elnök az ENSZ Nők Helyzetével Foglalkozó Bizottságának éves ülésén vett részt New York-ban. "Az egyetlen üzenetem, melyet a mai napon az Önök számára hoztam, annyi, hogy mindaddig nem tudjuk hatékonyan támogatni a nőket, amíg nem vesszük figyelembe, hogy a legtöbbjük (a legtöbbünk) édesanya, vagy egy adott ponton az lesz" – jelentette ki Novák Katalin köztársasági elnök az ENSZ Nők Helyzetével Foglalkozó Bizottságának éves ülésén hétfőn New York-ban.


És ezen túlmenően egy szándékos összeugrasztásnak vagyunk a tanúi, amit elsősorban a neomarxista mozgalmak és az őket támogató tudományos világ generálnak. Nem véletlen, hogy a tudományos világ az elmúlt 100 évben ilyen szörnyű rombolást végzett férfi és nő területén! Ezt az egészet a kulturális térben kellett volna hagyni, nem átvinni a tudományos térbe, mivel az lehetetlen.


Az unió mint olyan létjogosultságát vesztette, mert immáron nem önálló nemzetközi képződmény, hanem alávetettje a tengerentúli nagyhatalomnak.


A magyar rendőrség egyik legnagyobb kihívása volt tavaly is az egyre növekvő és egyre erőszakosabbá váló embercsempészet elleni küzdelem. A statisztikák szerint 2022-ben 167 százalékkal nőtt az embercsempész bűncselekmények száma, 1697 ügyben indítottak nyomozást. Az illegális migránsok száma 120 százalékkal nőtt, és tavaly összesen 269 254-en lépték át az ország határait – hangzott el a Duna Televízió Kékfény című műsorában.


A világ egyik legjelentősebb orvosi iskolájának tartott iskola diákjai a következőket kapják: "A klinikai expozíció és oktatás a nemi és szexuális kisebbséghez tartozók kiszolgálására összpontosít az egész élettartam során, a csecsemőktől az idősebb felnőttekig". A nyugati orvoslásban a csecsemő a születéstől 12 hónapos korig számít.Szokatlan ajándékkal „kedveskedik” Budapesten a Francia Intézet a nemzetközi nőnap alkalmából. A francia filmnapok keretében március 8-án vetítik, az Annie és a harag (2022) című filmet. Az intézet honlapján a következőt olvashatjuk a szinopszisban: „1974 januárja. A kétgyermekes Annie újból teherbe esik, véletlen baleset, a gyereket nem akarja megtartani... Így kerül kapcsolatba az abortusz és a fogamzásgátlás szabadságáért küzdő női mozgalommal. És beáll a csatasorba, hogy a társadalom és a jog ne ítélhesse el azokat a nőket, akik valamiért, mindegy miért, nem tudnak vagy akarnak gyereket vállalni.” „Azt akarom, hogy a lányomnak joga legyen az abortuszhoz” – kiáltja a főszereplő a film előzetesében.


Matt Hancock – volt brit egészségügyi miniszter – kiszivárgott chatelése arról, hogy miként hoznak frászt majd az emberekre, hogy lehessen nyomni a vakcinát... Ha még valakinek nem lenne világos, hogy mik is zajlottak a színfalak mögött, akkor érdemes megnézni a vakcinák bevezetése előtti interjút ezzel a gerinctelen patkánnyal, aki előtte a média tanácsadójával a videóban látható chatelést folytatta le 2020. december 13-án. Az interjúk 2020. december 20-án készültek. És biztos lehetsz benne, hogy ő csak egy apró porszem a gépezetben…


Nagyjából minden ország és központi bank kísérletezik a központi banki digitális fizetőeszközzel (CBDC), és előbb-utóbb tervezi annak bevezetését. A fogyasztók számára ez jelentős veszélyeket rejt magában, a pénzügyi és politikai elit számára pedig a készpénzzel elképzelhetetlen ellenőrzési és elnyomási lehetőségek hatalmas terepét nyitja meg. Ennek előfeltétele a digitális azonosító tanúsítvány.

A digitális globális azonosítás a WHO és finanszírozói egyik célja. Ezt először a Corona-járvány idején vezették be, úgymond kísérleti jelleggel, de időközben az oltási bizonyítvány már nem játszik szerepet. A digitális azonosító azonban előfeltétele számos más projektnek, mint például a személyes CO2 költségvetésnek, mindenféle közlekedési korlátozásnak az éghajlat megmentése érdekében, természetesen a globális folyamatos oltási kampányoknak vadonatúj mRNS-készítményekkel mindenféle vírus és betegség ellen, és mindenekelőtt a digitális központi banki pénznek. Agustin Carstens, a Nemzetközi Fizetések Bankjának (BIS) vezérigazgatója "egyetlen programozható főkönyvet szorgalmaz a köz- és magánszféra partnerségében" a digitális központi banki valuták (CBDC), a tokenizált betétek és a gyors fizetési rendszerek egységesítésére.Gyülekező a bíróság előtt 8:00-tól. Minden jóérzésű és aggódó honfitársunkat szívesen látjuk! Legyünk minél többen az eseményen! Regisztráció nem szükséges! Az üggyel kapcsolatos híreket és a köztársasági elnöki kegyelem érdekében indított petíciót megtalálják a https://szabadsagot.com oldalon.
1 017 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page