top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:56) 2023.03.12.Nagy különbség van az egyes ember és a lobbi között, mutatott rá ismét a szentatya.


"Ma azokat, akik meg akarják védeni a nemi alapú jogokat, azokat a jogokat, amelyekért a feministák oly keményen küzdöttek, transzfób bigottként utasítják el".


Elítélik és hatalmi visszaélésként értékelik a Székely Nemzeti Tanács és az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács vezetői, hogy a román csendőrség törvénytelennek minősítette a székely szabadság napi marosvásárhelyi felvonulást – közölték szombaton Kolozsváron tartott nemzetközi sajtótájékoztatón.


A kapitulációt az új-dél-walesi legfelsőbb bírósághoz benyújtott fellebbezéssel érték el.


Március 11. a harmadik évfordulója annak, hogy a WHO nagy jelentőségűvé nyilvánította az úgynevezett Corona-járványt. Az elmúlt három évben a Corona kényszerintézkedések és mindenekelőtt a géninjekciók visszavonhatatlanul megváltoztatták a világot. Ebben a cikkben (filmben) összefoglaltuk, hogy mi áll a világjárvány és a kényszerintézkedések hátterében, és milyen néha bizarr dolgokat rendeltek el a hatóságok világszerte.


A demonstrálók követelték az Oroszország által megtámadott Ukrajna katonai támogatásának leállítását, valamint Petr Fiala miniszterelnök kormányának lemondását.


Bő egy évvel a háború kitörése után úgy határozott a német állami vasúttársaság, a Deutsche Bahn teherfuvarozással foglalkozó részlege, hogy leállítja a humanitárius szállítmányok ingyenes Ukrajnába juttatását. A Spiegel információi szerint mostantól a többi szállítmánnyal azonos díjszabáson mehetnek csak a segélyek keleti szomszédunkba.


Az ukrán külügyminiszter szerint a lőszerhiány jelenti az első számú problémát az orosz invázió visszaverésénél.


A légierő parancsnoka szerint addig biztosan nem mondhatnak le a Hornetekről, amíg nem kapják meg Amerikából az F-35-ösöket.


Joe Biden elnökhöz fordult segítségért Kalifornia kormányzója, miután az egész állam gazdaságára súlyos hatással lehet a Silicon Valley Bank (SVB) összeomlása, ami az Egyesült Államok 16. legnagyobb bankja volt. Gavin Newsom kormányzó azzal indokolta az elnöki beavatkozás szükségességét, hogy stabilizálják a helyzetet, és ezzel nem csak munkahelyeket és emberek megélhetését megvédve, de Kalifornia teljes innovációs ökoszisztémáját is. A bank csődjében szerepet játszott a komolyan megemelt amerikai alapkamat, ami része az infláció elleni küzdelemnek.


Biden és nagykövete azzal vannak elfoglalva, hogy olajat öntsenek a tűzre Netanjahu hátsó udvarában - olvasható a Tablet magazinban.


Hatalmas kéréseket fogalmazott meg Szaúd-Arábia Washington és Jeruzsálem felé.


Nincs szó összeférhetetlenségről Ursula von der Leyen férjének ügyében, jelentette ki az Európai Bizottság átláthatóságért felelős biztosa.


Ez számszerűleg 679 ezer főt jelenthet


Medián: Az emberek fele betiltaná az új akkugyárak építését A kutatócég reprezentatív felmérése szerint magas az akkumulátorgyárak elutasítottsága a magyar lakosság körében. A Fidesz-szavazók viszont megengedőbbek.


Akinek Gulyás Gergely náci, az a nácizás élét tompítja egy kicsit. Aztán még egy kicsit. Míg el nem tompítja teljesen.


Szombatra a BBC brit közszolgálati tévé- és rádiótársaság szinte összes sportműsora műsorvezető és stáb nélkül maradt, miután a munkatársak sorra visszaléptek a szerepléstől. Az egyre mélyülő botrány közvetlen előzményeként a BBC televízió előző nap felfüggesztette Gary Lineker műsorvezetői megbízatását miután az egykori futballsztár minapi Twitter-bejegyzésében éles szavakkal ítélte el a konzervatív párti brit kormány által beterjesztett bevándorlási törvénytervezetet.


A tanulót a transz közösség zaklatással és gyűlöletbeszéddel vádolja.


MiHazánk Erzsébetváros videó összefoglalója


 

Szabadság, hadd nézzünk szemedbe! I-II. Meghívó851 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK