top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:31) 2023.03.17.Jobb egy hidegháború, mint egy valódi – vallja Frank-Lothar Kroll és Heinz Theisen. A professzorokat a világ mai helyzetéről, a nagyhatalmak játszmáiról, Ukrajnáról és Magyarországról is kérdeztük.


Vannak kitartó “szakemberek”, akik annyira okosak, hogy soha nem hülyék. 2023. márciusában is ugyanazt a szöveget tolják, pedig már rájuk égett néhányszor a ház.Sorban dőltek meg az elmúlt években az amerikai média és a demokraták narratívái. Most január 6-a került terítékre. Hajdú Tímea publicisztikája.


Hersh a Committee for the Republic nevű nonprofit szervezet washingtoni rendezvényén felszólalva megjegyezte, hogy az Egyesült Államok "hülyeségeket csinált" a vietnami háború idején is és azt javasolta, hogy Washington az ukrajnai konfliktusban "elkezdhetne végre valami mást csinálni". "Nem tudom, mi történik, ha Ukrajnának rosszul megy, mert ott van ez a rengeteg sok ember" - mondta, rámutatva, hogy az Egyesült Államok a 82. és 101. elit légideszant-hadosztályának egységeit az ukrán határ közelébe küldte, miközben "rengeteg fegyver és fegyver érkezik" Európába.


Vlagyimir Putyin szerint a találkozó az év legfontosabb politikai eseménye lesz a kétoldalú kapcsolatokban.Bogár László: Oroszországot visszatolják Ázsiába (VIDEÓ) A közgazdász szerint húsz éven belül Oroszország Kína északi tartományainak egyike lesz.


Az orosz gazdaság szilárdan kitart, és a megsemmisülés helyett az alkalmazkodóképes változás útjára lépett.


Véleménye szerint egy ország vagy országcsoport számára az olajra vagy bármely más árucikkre vonatkozóan meghatározott árplafonok súlyos következményekkel járó egyéni vagy kollektív válaszlépésekhez vezetnek.


Örményország népirtástól tart – az ENSZ-hez fordulnak A kormányfő ezen felül azzal vádolta meg az orosz békefenntartókat, hogy nem tesznek eleget a feladatuknak.

Ha minden így folytatódik, Ukrajnának nem marad lőszere ahhoz, hogy ellentámadásba lendüljön tavasszal – írja az amerikai lap.


150 millió dollárba, azaz 55 milliárd forintba fog fájni a lengyel költségvetésnek a bevásárlás.


John Kirby szóvívőnek azonban „nem áll módjában beszámolni arról”, hogy pontosan mit figyelt meg a tengerbe zuhant eszköz.


Szerencsétlen nyilatkozatot tett a finn miniszterelnök, amikor az ország védelmében kulcsszerepet játszó vadászgépeket az ukránoknak ígérte – nem tájékoztatva erről szinte senkit.


„Ez a helyzet a kormány és Emmanuel Macron totális kudarcának beismerése” – fogalmazott Marine Le Pen.
Ezt mutatja például, hogy pártja, a Likud az LMBTQ-közösségért is kiáll, és ehhez a közösséghez tartozó képviselői is vannak - mondta.


Nem Véletlen, hogy 2018. augusztus 20-án lépett fel először a svéd parlament előtti ülősztrájkkal, majd négy nappal később VÉLETLENÜL egy olyan könyv megjelenése következett, amelyet az édesanyjával közösen írt.

De ez még nem minden - a PR-gépezet már augusztus 20-án teljes gőzzel beindult érte, köszönhetően egy Ingmar Rentzhog nevű férfinak, aki finanszírozta és vezette a kampányt a cégén, a @WeDontHaveTime-on keresztül. És képzeld, mi történt? Rentzhog Véletlenül a "Global Challenge" (@ChallengesFnd) nevű agytröszt elnöke is, amelyet most Véletlenül egy Kristine Person nevű milliárdosnő finanszíroz, aki a Svéd Szociáldemokrata Munkáspárt tagja és Stefan Löfven volt minisztere. És ha ez még nem lenne elég, Rentzhog tisztán Véletlenül augusztus 20-án véletlenül elsétált a svéd parlament előtt, és találkozott Gretával az ülősztrájkja során, és lefotózta őt. De várjunk csak, ez még nem minden...


'Egy haláleset is elég. Egy gyerek halála a focipályán elég' Miért nem függesztették még fel ezt az oltást ?

Igazad van, Jessica.


Hét éve nincs elsőfokú ítélet Simon Gábor perében.

936 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page