top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:54) 2023.03.18.Csak bajt, szenvedést, fájdalmat és halált hozott ez a mérhetetlen, őrült oltáskényszerítési hadjárat a covid alatt. Egyedül (talán) arra volt jó, hogy az ember mindent, MINDENT, amit ugyan ezen emberek, szervezetek, cégek, testületek, hivatalok mondtak, mondanak alapból MEGKÉRDŐJELEZZEN! Sőt! Minden állításukat igaztalannak kell venni, mindaddig, míg nem bizonyítják, az ellenkezőjét! Független szakemberek által ellenőrzött, valóban tudományos vizsgálatokkal. Nem lehet elég a jövőben annyit mondani, hogy “hatékony és biztonságos” és durr a karba…


Ez 60%-os növekedést jelent 2019-hez képest... a legmagasabb szint 1965 óta.


Amikor megkaptam, utána alig egy héttel úgy éreztem, hogy teljesen megváltoztam


A rendőrség könnygázt használt a nyugdíjreform elleni demonstráció feloszlatására a párizsi Place de la Concorde-on – írja a RIA Novosztyi tudósítója.


A beszámoló szerint a Párizs központjában lévő Concorde téren, a parlament alsóházi üléstermének közelében zavargások törtek ki. Helyi médiatudósítások szerint a rohamrendőrök vízágyúkat és könnygázt vetettek be a tér megtisztítására. A tüntetők egyebek mellett fapallókat gyújtottak fel és megdobálták a rendőröket. A téren a nyugdíjreform mintegy hatezer ellenzője gyűlt össze, amikor az összecsapások kitörtek. Emmanuel Macron francia államfő csütörtökön úgy döntött, hogy parlamenti szavazás nélkül hirdeti ki a vitatott nyugdíjreformot, miután a nemzetgyűlésben nem volt többség a törvénytervezet elfogadásához. A francia alkotmányban van egy külön cikkely, amely ezt lehetővé teszi.Az amerikai Silicon Valley Bank összeomlásáért a "woke-izmusa" a felelős - írja Douglas Murray.


A tapasztalt kommunikációs tanácsadó, szerkesztő és szerző, Nick Buxton ebben az interjúban a Világgazdasági Fórum (WEF) taktikájára világít rá: Az állami intézmények és szolgáltatások átvételével a nagyvállalatok globális uralomra törnek, vagyis angolul a Global Governance –t valósítják meg. Ehhez a csendes, burkolt puccshoz a WEF egy megtévesztő trükköt alkalmaz: Egyrészről a nyilvánosság figyelmét világszinten mesterségesen előidézett krízisekkel foglalják le. Legyen szó válságban lévő állami cégekről vagy bankokról, illetve koronajárványról, vagy egyebekről. Másrészről a válságok valódi okozóit - akik a háttérben tevékenykednek - úgy tűntetik fel a világ színe előtt, mint a krízisek egyedüli kompetens megoldóit. Ezeket a válságokat végső soron arra használják fel, hogy a különböző országokban korlátozzák az alapvető demokratikus jogokat. Mindezzel az egyes nemzeteket megakadályozzák abban, hogy ellenállást tanúsítsanak a háttérben lefolytatott csendes államcsínyekkel szemben, vagyis a népesség vagyonának és hatalmának a nagyvállalatok kezébe történő áthelyezése ellen.


A részletekből kiderül, hogy az eddig Nagy-Britanniába irreguláris módon érkező jövevényekkel viszonylag megengedő hozzáállást tanúsító szabályok

a zéró tolerancia, azaz a magyar bevándorlási törvényekhez hasonló koncepció irányába mozdulnak el. Ebből kifolyólag rögzítik, hogy amennyiben egy bevándorló egy biztonságosnak ítélt országból indulva megszegi a brit határétlépéssel kapcsolatban hozott törvényeket és előírásokat, menekültkérelmének beadása esetén számítania kell annak visszautasítására, illetve arra, hogy záros határidőn belül kitelepítik egy úgynevezett „harmadik”, szintén biztonságos országba.


A közlemény megfogalmazása szerint Svédország és Finnország egyaránt erős partner, osztja a NATO értékeit, erősíteni fogja a katonai szövetséget.


A török elnök pénteken Ankarában jelentette be, hogy Törökország hozzájárul Finnország NATO-csatlakozásához.


Hol romlott el a NATO-orosz viszony? Milyen okok vezettek oda, hogy a nyugati védelmi szövetség és Moszkva között egy hidegháborús, majd egy háború közeli helyzet alakult ki? A Corvinus Egyetem docensét kérdeztük a Világrend című műsorunkban.


A Mi Hazánk elnöke szerint „az az elérhető álom a katonai semlegesség szempontjából, ami Ausztriát jellemzi”.


Mi a tétje a tervezett ukrán déli hadjáratnak a hadviselő felek számára?


Robbanások történtek, majd kigyulladt a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) épülete Oroszországban, legalább egy ember meghalt a balesetben.


A fenyegetésre azután került sor, hogy Lengyelország után Szlovákia is ígéretet tett MiG-29-es repülőgépek leszállítására.


„Kapok új harcosokat, (...) de ha harcra kerül sor, eldobnak mindent, és elfutnak” – mondta Anatolij „Kupol”.


Németország legnagyobb hadianyaggyártója, a Rheinmetall elnöke állami támogatásokat sürget, és azt állítja, nem a hadiipar hibája, hogy nincs elég tüzérségi lövedék Ukrajnában. (nu, újabb színjáték; habár ez éppen nem a legrosszabbak közül való)


Eddig mindenki egyetértett abban: most nincs itt az ideje annak, hogy vadászgépeket küldjünk – fogalmazott a német védelmi miniszter.


4:27 és 4:30 közt a Youtube levette a hangot a Miniszterelnök Úr beszéde közben, amikor Erdogan Elnök Úr nevét kiejtette, a békekötéssel kapcsolatban. Mi, sokan, sugárban hányunk az amerikai cenzúra miatt. Képesek vagyunk másodpercre felbontani egy videót képpel és hanggal együtt. A közvetített képminőség bitráta csökkenése nélkül csak akkor csökkenhet le a voice modul minősége, ha valaki beletöröl a hangsávba... Itt szándékolt cenzúra történt. (egy vicces kis hangmérnök...)


Vlagyimir Putyin álma a megújult orosz birodalomról szétesik, és többé nem jelent fenyegetést Európára, és a világ képes lesz a legnagyobb problémájára, az éghajlatváltozásra összpontosítani – ilyen felütéssel írt egy terjedelmes cikket Soros György a Project Syndicate oldalán.


„Tegnap Franciaországban parlamenti szavazás nélkül módosították a nyugdíjtörvényt, amihez természetesen nekünk semmi közünk sincs, mert nem vagyunk franciák” – fogalmazott Szijjártó Péter. Hozzátette: „Ma Németországban feles többséggel megváltoztatták a választási törvényt, amihez természetesen nekünk semmi közünk sincs, mert nem vagyunk németek”. A külügyminiszter leszögezte: „Na, de Barátaim, ha ezek után bárki a magyar jogállamiságot kritizálja, nevessük ki együtt!”


Hihetetlen: Megsemmisítették a Hunwald György elleni ítéleteket A volt MSZP-s polgármester tizenöt éve állt büntetőeljárás alatt, amikor is néhány napja a Kúria megsemmisítette az összes, őt eddig elmarasztaló ítéletet és kimondta: törvénysértések sora történt. Az időközben ledoktorált és immáron dr. Hunwald György néven jegyzett volt politikus ellen indult perújítási eljárást megszüntették. A határozat ellen nincs fellebbezési lehetőség, így az végleges.


Izrael szerencsétlenségére a közel-keleti ügyekhez „értő” nyugati diplomatákból sosincs hiány.


A beszámolók szerint a támadók éjszaka érkeztek. A meleg időjárás miatt a falu lakóinak többsége a szabadban aludt, míg mások őrködtek, miután korábban figyelmeztették őket egy esetleges támadásra. Egy Dereck nevű helyi vezető szerint ez a támadás azért történt, mert az APC ezen a területen valószínűleg elveszíti a március 18-ai kormányzóválasztást. Hozzátette, hogy „a keresztény helyi gazdák sorozatos támadásokkal néznek szembe a választások idején Nigériában”.


Több amerikai politikus is levélben fordult az Egyesült Államok nemzetközi vallásszabadságért felelős utazó nagykövetéhez, hogy a brit keresztények helyzetére hívják fel a figyelmet.


A milliárdos szerint mindenki átmegy gyerekkorában identitás válságon.


A prostituált azt állítja, hogy pornófelvételt készített a városháza mosdójában, ahova egy LMBT-egyesület hívta meg a minap A büszkeség éjszakája nevű rendezvényre. Egy transznemű prostituált miatt fájhat a párizsi főpolgármester feje. Anne Hidalgo azt követően, hogy az utóbbi időben a francia fővárost ellepő szeméthegyek miatt rengeteg támadás és kritika érte, ezúttal pornóbotrányba is keveredhet. Egy Icy Diamond néven tevékenykedő transznemű szexmunkás ugyanis azzal az elképesztő hírrel rukkolt elő, hogy pornóvideót forgatott a párizsi városháza mosdójában, elmondása alapján az épületet egyetlen óriás sztriptízklubbá és bordélyházzá alakította.

876 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page