top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:17) 2023.04.09.2021 végén az Egészségügyi Világszervezet 194 tagállama egy rendkívüli ülésen megállapodott abban, hogy 2024-ig kidolgoznak egy nemzetközi szerződést a fertőző betegségek okozta jövőbeli válságok elleni védekezés céljából. Ez a „Világjárványokra való felkészülésről szóló nemzetközi szerződés" állítólag az emberi egészség védelmét hivatott biztosítani. Dr. Vincent Carroll, közegészségügyi orvos és az ARC Rákkezelési Központ elnöke azonban megkongatja a vészharangot.


Meg tudják oldani a pénzed programozásával, hogy ne tudd feltankolni az autódat a benzinkúton vagy az elektromos töltőállomáson, vagy hogy kaját vegyél a szupermarketben.


Mindezt alig 24 órával Emmanuel Macron pekingi távozása után.


Kínai hajók horgonyoztak le Tajvan körül, repülők köröznek felette.


Az amerikai kongresszus engedélyezné a közvetlen katonai konfrontációt Kínával, ha Peking támadást indítana Tajvan ellen – mondta Michael McCaul, a képviselőház külügyi bizottságának elnöke péntek este a Fox Newsnak. A texasi republikánus képviselő Tajpejből nyilatkozott az önigazgatású szigetre látogató háromnapos kétpárti delegáció látogatása során.


Van olyan forgatókönyv, ami ezt támasztja alá, mutatott rá a szakértő.


Országszerte több ezren követelték a fegyverszállítások leállítását és az azonnali tűzszünetet.


Az ukránok büntetőeljárást indítottak egy kárpátaljai lakos ellen.


Az, hogy a Mazsihisz elnöke és a Jobbik-vezető együtt vettek részt egy ilyen eseményen, „alapjaiban zaklatja fel a magyarországi valós, hívő zsidó közösséget” – véli Róna Tamás.


Alexander Sorosnak óriási politikai befolyása van a Biden-kormányban, írja New York Post.


A korábban a rémhírterjesztésben és pánikkeltésben élenjáró magyar média a mai napig egy szóval sem említette a március 27-i, puskaporos hangulatú EU-közgyűlést kovid-vakcina témában.


A kutatók azt találták, hogy a maszkpolitika eltávolítása a második fázisban nem eredményezett "statisztikailag szignifikáns változást" a kórházban szerzett Covid-fertőzések arányában. Hasonlóképpen "nem figyeltek meg késleltetett hatást" a Covid-fertőzés arányában, miután a politikát megszüntették - tette hozzá a tanulmány.


Charlie Weimers és Robert Roos parlamenti képviselők e témával kapcsolatos két kérdésére válaszolva Kyriakides megerősítette, hogy nem tervezik, hogy az élelmiszeripari vállalatokat arra kényszerítsék, hogy a bogarakat tartalmazó termékeken valamilyen “rovarlogót” helyezzenek el, csak az apró betűs címkézést írják elő.


Kanadában törvénnyel védenék a drag queeneket a "sértő megjegyzésektől" Egy kanadai politikus olyan törvényjavaslatot terjesztett elő, amely lehetővé tenné Ontario állam főügyészének, hogy büntethetővé tegye a "sértő megjegyzéseket" egy transzvesztita show 100 méteres körzetében, beleértve a gyerekeknek szóló úgynevezett transzvesztita mesedélutánt is.


„Opre Roma!”, azaz „Fel, cigányok!” – írta közösségi oldalán Karácsony Gergely.


Civilizációs fordulóponthoz érkezett a francia társadalom.


„A feltámadás eseménye mintegy szétrobbantja a történelmet és teljesen új alapokra helyezi azt.”


Ha a valódi kereszténységet akarjuk a nemzetünknek, nem elégedhetünk meg néhány hangzatos kijelentéssel. Jézus szenvedéstörténete, a passió azonosulásra hív bennünket. Arra, hogy megtaláljuk magunkat, a saját életünket abban a nagy történetben, mely Isten és az emberiség között zajlik a teremtés óta. Ennek döntő pillanata a Názáreti Jézus közénk érkezése s mindaz, amit ő mond, tesz, elszenved, túlél, és ahogyan győzelemre jut. Mi vagyunk a történet címzettjei, az evangélium üzenete (lehetséges) tanítványként tekint ránk, hiszen reménybeli tanítványoknak írták.744 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page