top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:57) 2023.04.12.„Sokfelől ütöttek, húsz-harminc méter múlva földre kerültem, próbáltam feltápászkodni, négykézláb, ekkor valaki oldalról arcon rúgott; attól tört el az arccsontom” – exkluzív interjú az áldozattal!


A közönség tagjai félbeszakították. "Azt hiszem, valamit elvesztettünk, hol van a francia demokrácia? A francia rendőrség erőszakossága? Emberek milliói az utcán, és ön jön és beszél nekünk Európáról..."

Franciaország a közeljövőben egy harmadik világbeli országgá fog lecsúszni. Semmit sem termelnek. Gazdagságuk az afrikai országok kizsákmányolásából származik. Sok afrikai ország Macron- és franciaellenes. Nem szívesen látják Macront az országaikban. Németország sem különb jelenleg. A nagyvállalatok külföldre költöznek, és milyen szakembereink vannak?


Orbáni álláspontra helyezkedett Macron, nem teszi zsebre, amit kap érte. Több amerikai szenátor pedzegeti: ha Európa Tajvan kapcsán nem áll az USA oldalára, ők is egyedül hagynának minket Ukrajnával.


Politikusok és újságírók egyaránt vehemensen tiltakoznak Macron szavai ellen.


Az Európai Tanács elnöke is úgy véli, nem kell vakon követni Washingtont.


...miután titkos alkut kötött a buddhisták cölibátus amerikai küldötte és Seagram milliárdos "szeretője" között.


Az Egyesült Államok nagyon komolyan veszi a kiszivárgott hírszerzési iratok ügyét, de továbbra sem tudják, hogyan kerültek az internetre, ismerte el az amerikai védelmi miniszter Antony Blinken külügyminiszterrel közös sajtótájékoztatóján kedden Washingtonban.

Az nem derül ki a dokumentumokból, hogy hol tartózkodnak, és mit csinálnak.


A kiszivárgott dokumentumok igen pesszimista képet festenek az ukrán csapatok állapotáról.


A Fox News szerint több amerikai ügynökség is érintett lehet a botrányban.


Az ukrán gyermekek állítólagos elrablásával kapcsolatos orosz vádakkal összefüggésben érdemes felidézni a CIA egyik legnagyobb visszhangot kiváltó műveletét. A "Peter Pan" hadművelet során több tízezer szülő nélküli gyermeket exportáltak tömegesen a forradalmi Kubából az Egyesült Államokba. 1960 és 1962 között több mint 14 000 6 és 18 év közötti kubait szállítottak a szigetről Miamiba.


Szaúd-Arábia a húszi lázadók kezén lévő jemeni fővárosba küldte szanaai nagykövetét, hogy kilenc évi háborúskodás után elősegítse a tűzszünet újraélesztését és a politikai tárgyalások újrakezdését. A lépést mások mellett az ENSZ szóvivője is üdvözölte.


Irritálja a nyugati tisztviselőket, hogy Magyarország blokkolja Svédország NATO-pályázatát – hazánkkal foglalkozik szerda reggeli cikkében a Politico. A lap szerint a magyar parlament azért tartja vissza a svéd pályázat támogatását, mert Stockholm bírálta az ország demokratikus hitelességét.


A húsvéti ünnepek alatt mintegy kétezer migráns érte el Lampedusa szigetét.


Senkinek se legyenek illúziói a finn választásokat követően. Persze, a káröröm, ha elegáns, ha nem, mindig képes kellemes érzést kölcsönözni és itthon nemigen hullajtunk könnyeket azért, mert Sanna Marin szociáldemokrata kormánya megbukott, de akik nyertek, semennyire sem jobbosok. Elég arra emlékeztetnem mindenkit, hogy a választásokon első helyen befutott Nemzeti Szövetség úgy jobbközép, ahogy Márki-Zay Péter vagy Gyöngyösi Márton. Nem antiszemiták, mint utóbbi, hanem a balosoknak teljes mértékben megfelelőek, mint előbbi és utóbbi is. A Nemzeti Szövetség volt az egyik leghangosabb kritikusa a Fidesznek az Európai Néppártban és nagyjából annyira lehet rájuk szövetségesként tekinteni, mint a svéd, szavakban jobbos kormányra.


Miután egy néző panaszkodott, hogy szerinte az antiszemita volt.


Gyöngyösi Márton a pészahi széderasztalnál körülbelül olyan, mint egy pedofil díszvendég az óvodai nevelésről szóló konferencián – fogalmazott az EMIH vezető rabbija


Április 24-én készül munkabeszüntetésre a szakszervezet.


Elege lett a 75 éves filmsztárnak.


Egy párkapcsolaton belüli stabilitás mindkét fél felelőssége, és a szereteten kívül az egymás iránti tisztelet is mérvadó. Sajnos úgy tűnik, hogy egyre kevesebben küzdenek érte, sokan még azelőtt „bedobják a törölközőt”, hogy bármiféle megoldást keresnének. Pedig akár kommunikációs gondok, akár monotonitás, esetleg szexuális panasz áll a háttérben, mint mindenre ezekre is létezik megoldás. Ha az ágyban nem passzol valami, hiányzik a mindent elsöprő intimitás, akkor tudj meg többet a kamagráról, talán csak ennyi kell ahhoz, hogy újra lángra kapjon a szenvedély.


„A rendőrök észlelték, hogy a Tesla vezetője az ülésben hátradőlve, csukott szemmel fekszik, kezei nincsenek a kormányon, ami megerősítette a gyanújukat, hogy a vezetést a robotpilótára bízta, ő pedig elaludt. Nagyjából 15 perc után ébredt fel, ezt követően engedelmeskedett a rendőrök utasításainak”


Egy magyar TikTok-felhasználó osztotta meg a videót, amelyen végig teljesen egyedül van a boltban.


Huszonhárom kárpátaljai oktatási intézmény mintegy négyszáz tanulója vett részt a versünnepen.


787 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK